![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
BUNATATI TARANESTI LA DOMICILIU
Last Updated: Apr 22 2017 12:42, Started by
kos_funny
, May 01 2011 12:52
·
0

Posted 05 May 2011 - 15:24

Deocamdata nu am facuta o lista de preturi care oricum pot diferi de la o perioada la alta. Acum sunt la capitolul de formare al unui cerc de abonati si al unui nr satisfacator de furnizori ! Ulterior, abonatii vor fi instiintati saptamanal in privinta ofertei !
La prepelite iti pot da ca pret 0,5 bani oul si 5 lei prepelita carcasa ! Edited by kos_funny, 05 May 2011 - 15:24. |
Posted 12 May 2011 - 13:39

Oferta :
Prepelita carcasa-5 lei (sunt bestiale la gratar !!!! ) Branza de capra - 15 lei/kg Astept comenzi ! Edited by kos_funny, 12 May 2011 - 13:48. |
Posted 12 May 2011 - 15:05

Posted 12 May 2011 - 15:09

cred ca ma incurc eu in calcul .... oul de prepelita este 0,5 bani sau 0,5 lei? .... oricum ar fi te rog sa ma ai in vedere cu 20 de bucati oua de prepelita (banuiesc ca nu e cazul sa precizam ca trebuiesc proaspete), 4 bucati prepelita si 2 Kg branza de capra.
Numarul meu de tel il mai stii daca nu PM si-l trimit. w/e asta inclusiv luni nu sunt in Bucuresti Edited by Tarzy, 12 May 2011 - 15:09. |
Posted 12 May 2011 - 17:46

cred ca ma incurc eu in calcul .... oul de prepelita este 0,5 bani sau 0,5 lei? .... oricum ar fi te rog sa ma ai in vedere cu 20 de bucati oua de prepelita (banuiesc ca nu e cazul sa precizam ca trebuiesc proaspete), 4 bucati prepelita si 2 Kg branza de capra. Numarul meu de tel il mai stii daca nu PM si-l trimit. w/e asta inclusiv luni nu sunt in Bucuresti |
Posted 13 May 2011 - 20:39

Oua pt. incubatie (de prepelita), se pot trimite la Constanta? Evident cu pret de ou pt. incubatie.Prin curierat cu rambursu'.Nu stiu daca accepta astia de la firmele de curierat.
Mai demult, trimeteam pachete in toata tara, la locomotiva.Ma duceam la mecanic, ii dadeam pachetul,banii (cam un sfert din ce percepeau curierii), si dincolo se ducea destinatarul si ridica pachetul.Uneori trimiteam bani (sume frumusele).Niciodata nu am avut probleme, doar ca trebuia sa iei pachetul la ora fixa.Nu stiu daca mai functioneaza sistemul. |
Posted 16 May 2011 - 22:44

Nu am disponibile oua pentru incubatie. Masculii sunt din aceeasi generatie , de la acelasi furnizor si nu pot garanta un randament bun de eclozare !
Imi pare rau dar nu vreau sa te incurc si nici sa ma injuri! |
Posted 24 May 2011 - 18:51

In weekendul 4-5 iunie sunt cu ranita-n spinare in capetala!
Branza de capra 15 lei/kg Branza de vaca 12 lei/kg Branza amestec (capra+oaie) 13lei/kg Paine de casa din faina proprie 10 lei Ou de gaina 0,6 lei Ou de prepelita 0,5 lei Prepelita 5 lei/ carcasa Iepure de casa 35 lei/carcasa etc. Pot aduce si alte produse la cerere ! 0763415449 |
|
Posted 25 May 2011 - 18:17

Multa bafta, frumoasa initiativa... Pacat ca nu sunt din Bucale
![]() |
Posted 27 May 2011 - 11:22

In principiu suntem si noi interesati de o eventuala colaborare, speram pe termen lung. am fi 2-4 familii, sa vedem cum ne hotaram. am vazut si primele preturi. la o prima vedere interesul ar fi la oua de gaina/prepelita, branza de vaca si amestec (dar nu f sarata pt ca tata este diabetic), paine, carcasa de prepelita/iepure (asta inseamna / kg, asa e? cam cat cantareste orientativ o pasare/un iepure?) si tare mult ne-am dori, dupa ce se coc, ceva legume/fructe... "adevarate" - rosii in special, piersici/cirese coapte si nu culese de verzi.
Incerc sa cristalizez o comanda coerenta si o sa va sun. Multumim si asteptam si oferta finala de produse/preturi. Tinem legatura. Simona S. P.S. Coordonatele mele le aveti pe adresa de e-mail. |
Posted 27 May 2011 - 11:37

Posted 27 May 2011 - 15:22

@kos_funny : Ar fi util sa faci un tabel pe google docs si sa treci acolo produsele disponibile (pret, greutate, etc).
|
|
Posted 31 May 2011 - 13:34

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users