![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
BUNATATI TARANESTI LA DOMICILIU
Last Updated: Apr 22 2017 12:42, Started by
kos_funny
, May 01 2011 12:52
·
0

Posted 09 September 2012 - 10:23

Afacerea ar fi mers dar din pacate au intervenit niste probleme personale si a trebuit sa revin cu domiciliul stabil in Bucuresti iar la sfarsitul concediului de cresterea copilului am decis sa ma intorc la servici. Sper totusi ca in cativa ani sa reusesc sa evadez defintiv din Bucuresti !
Daca apar noutati voi posta aici ! |
Posted 11 September 2012 - 06:21

Sad, sad, sad. But true. Dac-o fi vreo consolare-n asta. Naspa. Sucks. Initiatorul, creatorul startului forumului de agricultura inceput acu ani lumina pe idei de afaceri, CAPITULEAZA. The rest is silence.
Edited by omnitera, 11 September 2012 - 06:22. |
Posted 12 September 2012 - 17:57

Da, foarte trist dar sa stii ca nu am capitulat ci doar am facut cativa pasi inapoi sa mai ma antrenez pentru a putea reveni in forta !
![]() |
Posted 24 December 2012 - 03:05

Da, foarte trist dar sa stii ca nu am capitulat ci doar am facut cativa pasi inapoi sa mai ma antrenez pentru a putea reveni in forta ! ![]() Am citit topicul in intregime. Respect pentru ceea ce ai reusit sa faci pana acum, pentru cum gandesti si pentru atitudine! Sarbatori fericite, cu multa sanatate si un An Nou cu realizari deosebite si cat mai multi prieteni adevarati! |
Posted 24 December 2012 - 08:41

Va multumesc frumos si un sincer LA MULTI ANI tuturor cititorilor ariei agricole !
|
Posted 22 January 2013 - 17:07

Am citit topical tau si tin sa te felicit pentru ceea ce ai facut. Ceva asemator vreau sa fac si eu. Doar ca eu voi distribui mai mult in zona Moldovei. Nu e prea rentabil sa vin din Piatra Neamt in Bucuresti, dar nici nu exclud aceasta posibilitate, pe viitor. Momentan sunt in stadiul de prospectare a pietei si in curs de acreditare, autorizare, gasire producatori/furnizori, etc. Sper ca in cateva luni sa ma apuc de treaba.
|
Posted 23 January 2013 - 13:22

Super idea ,asta incerc si eu sa fac in sud vestul tarii langa Drobeta Turnu Severin ,anul trecut am cumparat o gospodarie si incet incepe sa ia forma ,sper sa mearga bine .
Felicitari si mult noroc , |
Posted 23 January 2013 - 15:39

Am citit topical tau si tin sa te felicit pentru ceea ce ai facut. Ceva asemator vreau sa fac si eu. Doar ca eu voi distribui mai mult in zona Moldovei. Nu e prea rentabil sa vin din Piatra Neamt in Bucuresti, dar nici nu exclud aceasta posibilitate, pe viitor. Momentan sunt in stadiul de prospectare a pietei si in curs de acreditare, autorizare, gasire producatori/furnizori, etc. Sper ca in cateva luni sa ma apuc de treaba. Mult succes tuturor care au in vedere o astfel de afacere ! |
Posted 05 January 2015 - 15:39

UPDATE 2015
Pastrama de iepure de casa 45 lei/kg ! Livrare prin curier ! La cerere se pot livra si alte afumaturi de casa . 0752.632.862 Attached FilesEdited by kos_funny, 05 January 2015 - 15:51. |
|
Posted 05 January 2015 - 18:40

ahhh...am zis ca de la inceputul anului sa nu mai maninc seara ......cine ma pus sa ma uit aici ......!!
|
Posted 20 April 2017 - 16:52

Saptamanal am disponibile circa 100 de oua de tara. Predare in zona Dristor sau in sectorul 4 !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users