Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

BUNATATI TARANESTI LA DOMICILIU

- - - - -
  • Please log in to reply
157 replies to this topic

sic_

sic_

Junior Member

• Grup: Members
Cand te vei muta in zona Buzaului, sa-mi spui si mie ca as vrea si eu oaresce.
Duminica, la piata, o taranca mi-a spus ca la vremea asta cine spune ca vinde branza de oaie - minte. Acuma... tu stii.

rand

rand

Senior Member

• Grup: Senior Members

View Postsic_, on 21st October 2011, 14:30, said:

Duminica, la piata, o taranca mi-a spus ca la vremea asta cine spune ca vinde branza de oaie - minte. Acuma... tu stii.
Eu am branza de oaie pana vara viitoare. Nu o vand si nici nu o cumpar ;). Doar o consum. Cu casul de oaie este altceva...

kos_funny

kos_funny

Senior Member

View Postsic_, on 21st October 2011, 14:30, said:

Ce anume doresti din zona Buzaului?

alinutzik

alinutzik

Member

Carnati de Plescoi,covrigi de Buzau,tuica de Nehoiu  :thumbup:  Cand te relochezi i-ti pot recomanda niste producatori pt aceste bunatati.

kos_funny

kos_funny

Senior Member

Iti multumesc pentru sprijin, tinem legatura in continuare ! :)

sic_

sic_

Junior Member

View Postkos_funny, on 24th October 2011, 18:53, said:

Ce anume doresti din zona Buzaului?

lapte, smantana, cateodata. branzeturi - saptamanal. si asa as manca o supa din gaina de tara..... grasa.... si mai ales cu gust de pasare!!! si ca o curiozitate, daca vrea cineva sa stie: o gaina traieste pana la 12 ani  :D
serios, daca te relochezi, scrie.

alinutzik

alinutzik

Member

View Postsic_, on 25th October 2011, 20:36, said:

lapte, smantana, cateodata. branzeturi - saptamanal. si asa as manca o supa din gaina de tara..... grasa.... si mai ales cu gust de pasare!!! si ca o curiozitate, daca vrea cineva sa stie: o gaina traieste pana la 12 ani  :D
serios, daca te relochezi, scrie.
A fiert nevasta'mea la un cocos de 3 ani vre-o 4 ore si parca tot tare era in ciorba.La 12 ani cred ca tre sa-ti iei concediu sa faci o ciorba :confuzzled:

kos_funny

kos_funny

Senior Member

Cocosul de 12 ani deja e membru al familiei,:)  deci nu cred ca iti vine sa-l sacrifici pentru mancare !

JenX

JenX

Junior Member

kos_funny mai aduci produse in Bucuresti?

kos_funny

kos_funny

Senior Member

Pana in ianuarie nu , aveti PM !

O seara buna !

imnotsmith

imnotsmith

Senior Member

Cand are loc urmatoarea comanda?

boss77

boss77

Junior Member

View Postkos_funny, on 4th May 2011, 21:46, said:

Corect, imi fac mea culpa si imi insusesc plata amenzii !:) Se poate plati in natura ? :)

Eu totusi mai accept cereri de abonare ! :) La comenzi peste 100 roni ofer bonus o paine facuta in test, cu "tz" ! :)

mai merege afacerea ?

boss77

boss77

Junior Member

View Posthoria66, on 2nd September 2011, 10:26, said:

Poti sa vinzi direct din spatiul de productie.

Chestia cu spatiul "special amenajat" este pentru cei care se ocupa cu comertul - adica cumpara de la producatori sau/si distribuitori si vand mai departe, cu amanuntul.

Exista si normative sanitar-veterinare care permit micilor producatori vanzarea direct de la locul de productie, a produselor de origine animala. Motivul principal al acestor reglementari fiind trasabilitatea, in cazul acestor vanzari direct din "ferma" trasabilitatea este de 100%.

Asa ca [,] Costi, da-i inainte cu folos...

am si eu o intrebare domnule Horia sunteti mai in masura sa-mi dati un raspuns sunt un mic producator de pui de carne si curcani pe care ii sacrific personal si am primit cateva cereri in special din Bucuresti pers care aveau magazine si doreau sa desfaca carne de curcan in magazinele lor, intrebarea este daca le pot vinde carnea si o pot vinde mai departe prin magazinele lor eu precizez ca nu am acte autorizatie sanitar veterinara si nici certificat de producator nu au vrut sa-mi elibereze cei de le primarie  www.gabriel77.sunphoto.ro la aceasta adresa puteti vedea la sectiunea pui si curcani abatorizati cum arata cei cu magazinele au precizat ca aua acte sanitar veterinare si ce mai ua ei nevoie
va multumesc si astept un raspuns

kos_funny

kos_funny

Senior Member

View Postboss77, on 28th January 2012, 09:52, said:

mai merege afacerea ?

Da , afacerea ar merge dar momentan sunt intr-o cumpana si sunt nevoit sa stagnez proiectul ! Principala problema in aceasta afacere nu este desfacerea ci gasirea unor furnizori seriosi. Sa produci singur o paleta asa larga de produse este foarte greu . De aceea in viitor am intentia sa imi formez personal furnizorii prin investitie si asociere cu mai multe familii de tarani seriosi cu dorinta reala de munca dar fara posibilitati !

View Postboss77, on 28th January 2012, 10:42, said:

intrebarea este daca le pot vinde carnea si o pot vinde mai departe prin magazinele lor eu precizez ca nu am acte autorizatie sanitar veterinara si nici certificat de producator nu au vrut sa-mi elibereze cei de le primarie

Pai tu nu stiai ca pentru asa ceva ai nevoie de acte? Singura ta solutie este sa iti desfaci marfa pe circuit inchis sau sa investesti , sa te dezvolti sa iti o ferma adevarata dar nu cred ca e o solutie pentru tine .

Succes !

PS Esti crescator de pui nu producator !   Doar pentru gaini ti se da certificat doar pentru a putea vinde oua in piata !

Mouki

Mouki

New Member

Am vazut ca totusi exista interes pt produsele traditionale si naturale, si ma bucura acst lucru. Ceea ce la noi, in Moldova e un mod de viata, incepe sa prinda incet "radacini" si printre bucuresteni, si nu numai ! Noi am inceput totul din pasiune pt natural, dar nu ne-am gandit o clipa ce impact va avea !

Pe scurt: daca va doriti produse naturale (zacusca moldoveneasca lucrata la foc de lemne, dulceata de nuci, de trandafiri, de lapte, de cirese amare, etc, sau siropuri naturale presate la rece) puteti arunca o privire pe BunatatidePoveste.blogspot.com !

Vad ca acum face furori Nectarul de Catina cu Miere presat la rece !  probabil ca urmare a racelilor de sezon !  
http://bunatatidepov...r...L DE CATINA

E de prisos sa mai spunem ca toate aceste "bunatati" n-au nici un conservant, ca nu lucram decat cu fructele si legumele proaspete si de sezon, ca folosim doar zahar romanesc (chiar daca e mai scump, dar cel putin e-al nostru...), ca majoritatea lor provin de la oamenii simpli din sate, atunci cand nu le gasim in gradina noastra, ca toata "osteneala" noastra e rasplatita inzecit atunci cand stim ca gustam direct din Natura....

A, am uitat sa mentionez un lucru: avem livrare gratuita prin Posta Romana la valori de peste 35 ron !

Gata, v-am lasat ! e nebunie cu dulceata asta de lapte si avem de "inotat" printre borcane !  :rolleyes:

Alcatraz

Alcatraz

Member

Kos, felicitari pentru tot ce ai reusit sa faci,  sper sa treaca perioada de stagnare cat mai repede .

Mult succes !

kos_funny

kos_funny

Senior Member

View PostMouki, on 22nd February 2012, 18:08, said:

Am vazut ca totusi exista interes pt produsele traditionale si naturale, si ma bucura acst lucru. Ceea ce la noi, in Moldova e un mod de viata, incepe sa prinda incet "radacini" si printre bucuresteni, si nu numai ! Noi am inceput totul din pasiune pt natural, dar nu ne-am gandit o clipa ce impact va avea !

Acum ca tot v-ati facut reclama pe topicul acesta imi permit sa va spun si propria mea parere:

AVETI PRETURI EXAGERATE !!!

Sa presupunem ca se datoreaza unui pret ridicat de achizitie a materiei prime si nu a dorintei de imbogatire rapida ! :)

View PostAlcatraz, on 26th February 2012, 22:40, said:

Kos, felicitari pentru tot ce ai reusit sa faci,  sper sa treaca perioada de stagnare cat mai repede .

Mult succes !

Multumesc ! Si eu sper asta dar din pacate nu depinde numai de mine .

Edited by kos_funny, 08 March 2012 - 11:44.

chaosss

chaosss

Guru Member

Mai merge afacerea ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate