![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
BUNATATI TARANESTI LA DOMICILIU
Last Updated: Apr 22 2017 12:42, Started by
kos_funny
, May 01 2011 12:52
·
0

Posted 21 October 2011 - 13:30

Cand te vei muta in zona Buzaului, sa-mi spui si mie ca as vrea si eu oaresce.
Duminica, la piata, o taranca mi-a spus ca la vremea asta cine spune ca vinde branza de oaie - minte. Acuma... tu stii. |
Posted 21 October 2011 - 15:58

Cand te vei muta in zona Buzaului, sa-mi spui si mie ca as vrea si eu oaresce. Duminica, la piata, o taranca mi-a spus ca la vremea asta cine spune ca vinde branza de oaie - minte. Acuma... tu stii. ![]() |
Posted 24 October 2011 - 17:53

Posted 24 October 2011 - 18:44

Carnati de Plescoi,covrigi de Buzau,tuica de Nehoiu
![]() |
Posted 25 October 2011 - 19:59

Iti multumesc pentru sprijin, tinem legatura in continuare !
![]() |
Posted 26 October 2011 - 08:36

Ce anume doresti din zona Buzaului? lapte, smantana, cateodata. branzeturi - saptamanal. si asa as manca o supa din gaina de tara..... grasa.... si mai ales cu gust de pasare!!! si ca o curiozitate, daca vrea cineva sa stie: o gaina traieste pana la 12 ani ![]() serios, daca te relochezi, scrie. |
Posted 26 October 2011 - 15:30

lapte, smantana, cateodata. branzeturi - saptamanal. si asa as manca o supa din gaina de tara..... grasa.... si mai ales cu gust de pasare!!! si ca o curiozitate, daca vrea cineva sa stie: o gaina traieste pana la 12 ani ![]() serios, daca te relochezi, scrie. ![]() |
Posted 26 October 2011 - 23:10

Cocosul de 12 ani deja e membru al familiei,
![]() |
Posted 28 January 2012 - 09:52

Posted 28 January 2012 - 10:42

Poti sa vinzi direct din spatiul de productie. Chestia cu spatiul "special amenajat" este pentru cei care se ocupa cu comertul - adica cumpara de la producatori sau/si distribuitori si vand mai departe, cu amanuntul. Exista si normative sanitar-veterinare care permit micilor producatori vanzarea direct de la locul de productie, a produselor de origine animala. Motivul principal al acestor reglementari fiind trasabilitatea, in cazul acestor vanzari direct din "ferma" trasabilitatea este de 100%. Asa ca [,] Costi, da-i inainte cu folos... am si eu o intrebare domnule Horia sunteti mai in masura sa-mi dati un raspuns sunt un mic producator de pui de carne si curcani pe care ii sacrific personal si am primit cateva cereri in special din Bucuresti pers care aveau magazine si doreau sa desfaca carne de curcan in magazinele lor, intrebarea este daca le pot vinde carnea si o pot vinde mai departe prin magazinele lor eu precizez ca nu am acte autorizatie sanitar veterinara si nici certificat de producator nu au vrut sa-mi elibereze cei de le primarie www.gabriel77.sunphoto.ro la aceasta adresa puteti vedea la sectiunea pui si curcani abatorizati cum arata cei cu magazinele au precizat ca aua acte sanitar veterinare si ce mai ua ei nevoie va multumesc si astept un raspuns |
Posted 29 January 2012 - 12:12

mai merege afacerea ? Da , afacerea ar merge dar momentan sunt intr-o cumpana si sunt nevoit sa stagnez proiectul ! Principala problema in aceasta afacere nu este desfacerea ci gasirea unor furnizori seriosi. Sa produci singur o paleta asa larga de produse este foarte greu . De aceea in viitor am intentia sa imi formez personal furnizorii prin investitie si asociere cu mai multe familii de tarani seriosi cu dorinta reala de munca dar fara posibilitati !
intrebarea este daca le pot vinde carnea si o pot vinde mai departe prin magazinele lor eu precizez ca nu am acte autorizatie sanitar veterinara si nici certificat de producator nu au vrut sa-mi elibereze cei de le primarie Pai tu nu stiai ca pentru asa ceva ai nevoie de acte? Singura ta solutie este sa iti desfaci marfa pe circuit inchis sau sa investesti , sa te dezvolti sa iti o ferma adevarata dar nu cred ca e o solutie pentru tine . Succes ! PS Esti crescator de pui nu producator ! Doar pentru gaini ti se da certificat doar pentru a putea vinde oua in piata ! |
Posted 22 February 2012 - 17:08

Am vazut ca totusi exista interes pt produsele traditionale si naturale, si ma bucura acst lucru. Ceea ce la noi, in Moldova e un mod de viata, incepe sa prinda incet "radacini" si printre bucuresteni, si nu numai ! Noi am inceput totul din pasiune pt natural, dar nu ne-am gandit o clipa ce impact va avea !
Pe scurt: daca va doriti produse naturale (zacusca moldoveneasca lucrata la foc de lemne, dulceata de nuci, de trandafiri, de lapte, de cirese amare, etc, sau siropuri naturale presate la rece) puteti arunca o privire pe BunatatidePoveste.blogspot.com ! Vad ca acum face furori Nectarul de Catina cu Miere presat la rece ! probabil ca urmare a racelilor de sezon ! http://bunatatidepov...r...L DE CATINA E de prisos sa mai spunem ca toate aceste "bunatati" n-au nici un conservant, ca nu lucram decat cu fructele si legumele proaspete si de sezon, ca folosim doar zahar romanesc (chiar daca e mai scump, dar cel putin e-al nostru...), ca majoritatea lor provin de la oamenii simpli din sate, atunci cand nu le gasim in gradina noastra, ca toata "osteneala" noastra e rasplatita inzecit atunci cand stim ca gustam direct din Natura.... A, am uitat sa mentionez un lucru: avem livrare gratuita prin Posta Romana la valori de peste 35 ron ! Gata, v-am lasat ! e nebunie cu dulceata asta de lapte si avem de "inotat" printre borcane ! ![]() |
|
Posted 26 February 2012 - 21:40

Kos, felicitari pentru tot ce ai reusit sa faci, sper sa treaca perioada de stagnare cat mai repede .
Mult succes ! |
Posted 08 March 2012 - 11:43

Am vazut ca totusi exista interes pt produsele traditionale si naturale, si ma bucura acst lucru. Ceea ce la noi, in Moldova e un mod de viata, incepe sa prinda incet "radacini" si printre bucuresteni, si nu numai ! Noi am inceput totul din pasiune pt natural, dar nu ne-am gandit o clipa ce impact va avea ! Acum ca tot v-ati facut reclama pe topicul acesta imi permit sa va spun si propria mea parere: AVETI PRETURI EXAGERATE !!! Sa presupunem ca se datoreaza unui pret ridicat de achizitie a materiei prime si nu a dorintei de imbogatire rapida ! ![]()
Kos, felicitari pentru tot ce ai reusit sa faci, sper sa treaca perioada de stagnare cat mai repede . Mult succes ! Multumesc ! Si eu sper asta dar din pacate nu depinde numai de mine . Edited by kos_funny, 08 March 2012 - 11:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users