Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Sfat achizitie masina ∼6000...

Sunet electronic dupa franat

SSD M2 ieftin pentru un laptop My...
 Programator USB-ISP E-LAB

Monitor cu probleme

Panouri PV - TVA de 5%, dar nu pt...

Inca doua zile libere in ianuarie
 vt-x not support acer predator

Furt intre soti

Casa verde fara injectare in retea

huawei p20 & p20 pro
 Comanda de grup Signal Stick

Recomandare becuri LED

Pot inchide un abonament de telef...

Lista firme austriece in Romania
 

problema adobe flash

- - - - -
  • Please log in to reply
40 replies to this topic

#19
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View PostGigiMaciuca, on 9th May 2011, 22:17, said:

Nu l-ai atasat bine :P

Pe noi ne intereseaza fla-ul :)
era prea mare   :))

#20
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010
Cum n-aveai cod? :lol
var contentLoader:Loader; 
loadContent("website.swf"); 
  
function loadContent(url:String):void { 
	contentLoader = new Loader(); 
	contentLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(ProgressEvent.PROGRESS, loading); 
	contentLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE, contentLoaded); 
	contentLoader.load(new URLRequest(url)); 
} 
  
function contentLoaded(evt:Event):void {
	//Optionally change to a clip holder and set progressbar visibility.
	addChild(contentLoader); 
} 
  
function loading(evt:ProgressEvent):void { 
	var loaded:Number = evt.bytesLoaded / evt.bytesTotal; 
	setBarProgress(loaded); 
} 

function setBarProgress(value:Number) { 
	progressbar.bar.scaleX = value;
}

Partea asta pare ok, si la mine merge. Cred ca problema e din "website.fla" care eu nu pot sa-l deschid ca n-am instalata ultima versiune de flash si acum mi-e cam lene :P.

Dai un copy/paste la codul de pe primul frame sa vedem ce-i acolo? :)

#21
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View PostGigiMaciuca, on 9th May 2011, 22:11, said:

Cum n-aveai cod? :lol
var contentLoader:Loader; 
loadContent("website.swf"); 
  
function loadContent(url:String):void { 
	contentLoader = new Loader(); 
	contentLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(ProgressEvent.PROGRESS, loading); 
	contentLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE, contentLoaded); 
	contentLoader.load(new URLRequest(url)); 
} 
  
function contentLoaded(evt:Event):void {
	//Optionally change to a clip holder and set progressbar visibility.
	addChild(contentLoader); 
} 
  
function loading(evt:ProgressEvent):void { 
	var loaded:Number = evt.bytesLoaded / evt.bytesTotal; 
	setBarProgress(loaded); 
} 

function setBarProgress(value:Number) { 
	progressbar.bar.scaleX = value;
}

Partea asta pare ok, si la mine merge. Cred ca problema e din "website.fla" care eu nu pot sa-l deschid ca n-am instalata ultima versiune de flash si acum mi-e cam lene :P.

Dai un copy/paste la codul de pe primul frame sa vedem ce-i acolo? :)
Salut eu asteptam sa vad minunea de 2 zile si minunea e pe pagina  2 la forum ...:)
Eu am inteles va sa arat  codurile pentru modul cum am incarcat pozele in stage ,dar eu trageam din library.
Am atasat scriptul pentru primul frame.Mersi .

Attached Files


Edited by ktalin_g22, 11 May 2011 - 19:23.


#22
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010
Acolo-s doar niste butoane, deci nu e de acolo. Poate se uita cineva cu flash cs5 instalat :)

Bafta!

Edited by GigiMaciuca, 11 May 2011 - 20:20.


#23
boghy933

boghy933

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 702
  • Înscris: 16.10.2009
eu am cs5 insa acolo spune "nu poti deschide acest document bla bla bla si imi spune de versiunea cs5.5" iar dupa dau ok si surpriza adobe flash cs5 nu mai functioneaza...
mai mult ca sigur este din website.fla

#24
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View Postboghy933, on 11th May 2011, 19:46, said:

eu am cs5 insa acolo spune "nu poti deschide acest document bla bla bla si imi spune de versiunea cs5.5" iar dupa dau ok si surpriza adobe flash cs5 nu mai functioneaza...
mai mult ca sigur este din website.fla
website.fla  e creat in cs5.5 luat de pe siteul adobe.com

#25
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View Postboghy933, on 11th May 2011, 19:46, said:

eu am cs5 insa acolo spune "nu poti deschide acest document bla bla bla si imi spune de versiunea cs5.5" iar dupa dau ok si surpriza adobe flash cs5 nu mai functioneaza...
mai mult ca sigur este din website.fla
            Ma consuma mult faptul ca nu pot sa mi dau seama care-i problema,am si manualul flash 8 ,dar parca nici nu-mi vine sa-l deschid,pentru ca nu stiu ce caut :).Am mai atasat folderul cu toate informatiile-uitasem cateva imagini in stage care nu existau in folder-.

Attached Files



#26
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View Postktalin_g22, on 11th May 2011, 20:50, said:

Ma consuma mult faptul ca nu pot sa mi dau seama care-i problema,am si manualul flash 8 ,dar parca nici nu-mi vine sa-l deschid,pentru ca nu stiu ce caut :).Am mai atasat folderul cu toate informatiile-uitasem cateva imagini in stage care nu existau in folder-.
      Am atasat si codurile pentru sectiunea contact plus m-am tot uitat la swf history -log acolo cred eu ca se petrece ceva in timp ce adaug informatie  :) -de multe ori era semnul exclamarii galben.

Attached Files


Edited by ktalin_g22, 11 May 2011 - 23:09.


#27
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010
Daca nu prea are lumea versiunea asta de flash, salveaza te rog website.fla pentru CS4 (deschizi fla-ul si dai save as/FlashCS4 something).

Cand rulezi local(deschizi direct swf-ul sau html-ul) iti merge?

#28
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View PostGigiMaciuca, on 11th May 2011, 23:38, said:

Daca nu prea are lumea versiunea asta de flash, salveaza te rog website.fla pentru CS4 (deschizi fla-ul si dai save as/FlashCS4 something).

Cand rulezi local(deschizi direct swf-ul sau html-ul) iti merge?
Am salvat pentru cs4 ,dar nu merge o sa atasez eroarea.Eroarea provine din pagina de contact, nu recunoaste theFeedback.

Attached Files



#29
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View PostGigiMaciuca, on 11th May 2011, 22:38, said:

Daca nu prea are lumea versiunea asta de flash, salveaza te rog website.fla pentru CS4 (deschizi fla-ul si dai save as/FlashCS4 something).

Cand rulezi local(deschizi direct swf-ul sau html-ul) iti merge?
salut Gigi ,mai da-mi niste idei ce sa fac,am 500 vizualizari pe forum si vad ca nimeni nu are vreo rezolvare.

#30
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011
....

#31
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010
Din ce ne-ai aratat, pare in regula. Problema cu theFeedback e ca nu-ti vede textfield-ul, probabil pentru ca l-ai pus intr-un movieclip sau i-ai schimbat numele pe scena.

#32
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View PostGigiMaciuca, on 20th May 2011, 18:05, said:

Din ce ne-ai aratat, pare in regula. Problema cu theFeedback e ca nu-ti vede textfield-ul, probabil pentru ca l-ai pus intr-un movieclip sau i-ai schimbat numele pe scena.
salut gigi,chiar daca as rezolva scriptul  cu theFeedback in cs4 tot nu as scapa de ce mi se intampla mie cand lucrez la site,as vrea sa raman,daca se poate  cu cs5,vreau sa-mi spuna cineva daca e posibil sa-mi finalizez siteul pt ca este o ambitie de-a mea,eventual sa platesc ceva pentru informatia de care am nevoie...astept variante.

#33
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View Postktalin_g22, on 21st May 2011, 21:13, said:

salut gigi,chiar daca as rezolva scriptul  cu theFeedback in cs4 tot nu as scapa de ce mi se intampla mie cand lucrez la site,as vrea sa raman,daca se poate  cu cs5,vreau sa-mi spuna cineva daca e posibil sa-mi finalizez siteul pt ca este o ambitie de-a mea,eventual sa platesc ceva pentru informatia de care am nevoie...astept variante.


#34
GigiMaciuca

GigiMaciuca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 27.01.2010
Pai dai copy / paste la tot codul care-l folosesti, ca sigur ai niste loadere dubioase pe-acolo. Oricum, nu ne-ai spus daca iti merge cand il rulezi local.

Ah da! nu ne intereseaza erorile, salveaza fla-ul ca cs4 si ataseaza-l ca sa putem vedea codul.

Edited by GigiMaciuca, 22 May 2011 - 14:24.


#35
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005

View Postktalin_g22, on 8th May 2011, 01:01, said:

pana la urma am instalat cs3 si simpla importare a imaginilor in stage imi blocheaza programul...
De obicei trebuie sa cauti in locul unde incepe problema.
Daca blocarea survine cand importi imaginile, este posibil ca una sau mai multe din imaginile alea sa fie cu probleme.
Poate caractere obscure in denumire, poate salvare nin standard.. etc
Incearca cu un set total diferit de imagini test si vezi ce se intampla

#36
ktalin_g22

ktalin_g22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.04.2011

View PostGigiMaciuca, on 22nd May 2011, 14:22, said:

Pai dai copy / paste la tot codul care-l folosesti, ca sigur ai niste loadere dubioase pe-acolo. Oricum, nu ne-ai spus daca iti merge cand il rulezi local.

Ah da! nu ne intereseaza erorile, salveaza fla-ul ca cs4 si ataseaza-l ca sa putem vedea codul.
        Am atasat siteul salvat in cs4.Eu daca deschid documentul .fla asa simplu creat (cu o singura imagine .jpg)  imi foloseste 230 mega din memoria ram.Eu as vreau sa adaug daca se poate pana la 100 imagni care sa fie si butoane.Cum as putea reusi eu cand simpla adaugare a altor 15 imagini dimensionate pt web trase cu mouseul in scena salta memoria ram la 1.5 giga si se inchide programul?

View Postonlyone, on 22nd May 2011, 15:51, said:

De obicei trebuie sa cauti in locul unde incepe problema.
Daca blocarea survine cand importi imaginile, este posibil ca una sau mai multe din imaginile alea sa fie cu probleme.
Poate caractere obscure in denumire, poate salvare nin standard.. etc
Incearca cu un set total diferit de imagini test si vezi ce se intampla
       Salut,cand mi-am dat seama de acesta eroare am incercat noi seturi de imagini,plus am inceput sa creez noi proiecte de la 0. Adica am deschis in cs5.5 un nou proiect caruia i-am dat o denumire si am tras cu rabdare  pur si simplu imagni  dimensionate pt web in stage,puse in acelasi folder in care lucrez,intr-un timeline,fara a adauga scripturi sau butoane sau orice altceva.Intre timp mi-am schimbat si calculatorul si am folosit mai multe variante de flash cs5,cs5.5 si cs3 de pe torenti sau de pe siteul adobe.com....problema persista si imi scapa rezolvarea .........ma invart in cerc la fel ca memoria ram care se consuma aiurea.

Attached Files


Edited by ktalin_g22, 22 May 2011 - 23:29.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate