![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Evangelidis Kalimera Jobs
Last Updated: Sep 19 2011 17:58, Started by
Grecu_M
, Apr 27 2011 10:15
·
0

Posted 27 April 2011 - 10:15

Salut! Vreau sa plec in Grecia si am dat de firma asta ...cere 250 euro la semnarea contractului,suna bine la inceput are si pagina de facebook dar n-au site propriu.Mi-e sa nu ma trezesc pe-acolo cu ceva surprize ca s-a mai intamplat.
|
Posted 19 September 2011 - 16:25

Grecu_M, on 27th April 2011, 11:15, said: Salut! Vreau sa plec in Grecia si am dat de firma asta ...cere 250 euro la semnarea contractului,suna bine la inceput are si pagina de facebook dar n-au site propriu.Mi-e sa nu ma trezesc pe-acolo cu ceva surprize ca s-a mai intamplat. |
Posted 19 September 2011 - 17:58

tanasecostinel: e normal cand faci o astfel de afirmatie sa vii si cu argumente. Noi cititorii pe ce baza ar trebui sa te credem pe tine?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users