![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
O vorbă zice "sunt prea sărac ca să-mi permit lucruri proaste"
Last Updated: Jun 20 2013 13:56, Started by
djl
, Apr 23 2011 13:40
·
0

Posted 23 April 2011 - 13:40

O vorbă zice "sunt prea sărac ca să-mi permit lucruri proaste". Dar se pare că românii nu au învățat-o. Ei visează numai la lucruri noi, chiar dacă lucrurul nou se întâmplă să fie o PORCĂRIE. Avem fițe pe noi. Vai, cum să-mi iau ceva la mâna a 2-a? Doar nu sunt sărac. Unii ar primi chiar pe de-a moca lucruri vechi, dar în stare acceptabilă/bună, dar vai, dacă faci asta ești cerștor, sărăntoc, un nimic. Uită că evreii zic "Dacă vezi banconta de 10 dolari pe jos apleacă-te și ia-o". Adică la români fițele și concepțiile idioate primează în loc să primeze "cum să facem economie la modul util". Și mai sunt destui care preferă să arunce unele lucruri vechi, dar care se mai pot folosi, în loc să le dea celor care au nevoie de ele.
Nu zic că toți românii sunt așa, dar sunt destui. Caz real: e un site unde sunt puse diverse discuții hazlii sau tâmpite. Unul se plânge "Am rămas și fără televizor în cameră". Celălat întreabă "Cum de?"; răspunul e mortal... "L-am scos pe hol ca să-mi iau unul nou!" ![]() Edited by djl, 23 April 2011 - 13:41. |
Posted 23 April 2011 - 13:44

De fapt vorba zice "Sunt prea sarac sa imi iau lucruri ieftine".
|
Posted 23 April 2011 - 14:41

Mașinile reprezintă una din puținele excepții de la regulă.
|
Posted 23 April 2011 - 15:02

mai sunt si calculatoarele.. Vrei nu vrei, mai bine nou , cu garantie, decat sh , cu cine stie ce belele. La fel e si la haine. Nu zic exista si chestii faine sh , insa prefer un blug nou par example. La mancare nu exista sh. Doar chestii aflate aproape de expirare. Mai raman televizoare, combine etc. Pt un utilizator obisnuit sau unu care vrea ceva hd, nu are ce cauta la chestii mai vechi. Mai raman masinile. Aici eu unu, nu m-as risca la loteria sh. Mai ales daca masina e iesita din garantie.
|
Posted 23 April 2011 - 15:10

m3th0dman, on 23rd April 2011, 15:25, said: La câte mașini second exista prin România... În ce sens? Eu aș zice de exemplu că mașinile germane de generație precedentă sau ante-precedentă erau/sunt mai fiabile și rezistente decât actualele modele împănate de plastic, gadget-uri și piese făcute de chinese people sau mai știu eu pe unde...A se vedea de pildă cazul VW Passat. La fel bunurile electrice de larg consum gen frigider, aragaz, mașină de spălat. Erau mult mai robuste cele de acum 10 - 20 de ani decât șmecheriile actuale, pline de butoane, leduri și display-uri. Până și femeile de altă dată erau mai bune decât cele de acum! : ) ) ) ) ) Edited by floryyn, 23 April 2011 - 15:11. |
Posted 23 April 2011 - 15:15

vanitty, on 23rd April 2011, 16:02, said: mai sunt si calculatoarele.. Vrei nu vrei, mai bine nou , cu garantie, decat sh , cu cine stie ce belele. La fel e si la haine. Nu zic exista si chestii faine sh , insa prefer un blug nou par example. La mancare nu exista sh. Doar chestii aflate aproape de expirare. Mai raman televizoare, combine etc. Pt un utilizator obisnuit sau unu care vrea ceva hd, nu are ce cauta la chestii mai vechi. Mai raman masinile. Aici eu unu, nu m-as risca la loteria sh. Mai ales daca masina e iesita din garantie. ![]() +1 ![]() |
Posted 23 April 2011 - 15:22

Posted 23 April 2011 - 15:33

vanitty, on 23rd April 2011, 16:02, said: mai sunt si calculatoarele.. Vrei nu vrei, mai bine nou , cu garantie, decat sh , cu cine stie ce belele. La fel e si la haine. Nu zic exista si chestii faine sh , insa prefer un blug nou par example. La mancare nu exista sh. Doar chestii aflate aproape de expirare. Mai raman televizoare, combine etc. Pt un utilizator obisnuit sau unu care vrea ceva hd, ... Având în vedere că industria românească a confecțiilor, tricotajelor, pielăriei, încălțămintei și marochinăriei a fost, în general, "restructurată și eficientizată" adică închisă, demolată, loan-izată, într-un cuvânt FU.TU.TĂ clasa I și grupa mare, în momentul de față NOU pe piața confecțiilor din România înseamnă de cele mai multe ori țoale de 3 lei și 5 bani făcute prin China, îmbibate de formaldehidă cancerigenă, din materiale și cusături de o calitate care le-ar indica mai degrabă pentru sectorul confecțiilor mortuare. Așa că dacă nu ești pițipoancă sau poponeț de Bamboo, cu mofturi pe creier și bani de bilet pentru Viena și Paris când vrei să-ți cumperi chiloței și te miri ce altă zdreanță scumpă ca dracu, te poți duce liniștit să-ți iei lucruri foarte bune și de calitate de la magazine de haine SH. |
Posted 23 April 2011 - 15:39

djl, on 23rd April 2011, 15:41, said: Mașinile reprezintă una din puținele excepții de la regulă. oricum este foarte adevarata zicala ............ de multe ori m-am zgarcit la pret si am cumparat lucruri de tot kkt-ul ca dupa aia sa bag alti bani in aceleasi chestii dar de calitate mult mai buna. |
|
Posted 23 April 2011 - 15:41

floryyn, on 23rd April 2011, 16:33, said: Având în vedere că industria românească a confecțiilor, tricotajelor, pielăriei, încălțămintei și marochinăriei a fost, în general, "restructurată și eficientizată" adică închisă, demolată, loan-izată, într-un cuvânt FU.TU.TĂ clasa I și grupa mare, în momentul de față NOU pe piața confecțiilor din România înseamnă de cele mai multe ori țoale de 3 lei și 5 bani făcute prin China, îmbibate de formaldehidă cancerigenă, din materiale și cusături de o calitate care le-ar indica mai degrabă pentru sectorul confecțiilor mortuare. Așa că dacă nu ești pițipoancă sau poponeț de Bamboo, cu mofturi pe creier și bani de bilet pentru Viena și Paris când vrei să-ți cumperi chiloței și te miri ce altă zdreanță scumpă ca dracu, te poți duce liniștit să-ți iei lucruri foarte bune și de calitate de la magazine de haine SH. |
Posted 23 April 2011 - 15:49

vanitty, on 23rd April 2011, 16:41, said: pai, daca nu ma insel hainele au devenit "asiatice" prin europa, in ultimii 10 ani. Cred ca majoritatea hainelor din magazinele de sh, se incadreaza si ele la eticheta "mada in china, thailanda " sau dracu mai stie pe unde, care cel mai probabil inseamna cam tot aceeasi calitate slaba Nope, poate n-o sa-ti vina sa crezi da' si "chinezismele" din tarile vestice sunt mult mai bune decat "chinezismele" de la noi! |
Posted 23 April 2011 - 17:34

hightech-sys, on 23rd April 2011, 16:39, said: sunt o exceptie pe naiba ........ dai cat dai ca sa cumperi iar dupa platesti triplu pe intretinere, revizii, service, consum, etc, etc. Bine, sint exceptii cum erau de exemplu ofertele alea super-ieftine de Logan (or mai fi si acum, n-am verificat), plus 3 rable si normal iti iese nou cam cit e pe piata un 2nd hand ok de un an. Normal ca asa nu merita. Dar daca vrei ceva mai mult; nu, nu X5 sau Q7 ci chestii mai normale gen Golf (deh VW, masina poporului)? Poti sa treci de 20000 (EURO!) asta inainte de a pune orice optiuni pe masina (si fara a trece la nebunelile de 30000+)! Nici nu vreau sa ma uit cit e un Passat sau Mondeo sau Avensis. La 2-3-4 ani vechime scade valoarea de 2-3 ori. Tu platesti 35-50% din pret si folosesti masina (sa zicem) 5-7 ani. Cel care a cumparat-o noua plateste 50-65% si o folosesti 2-3 ani. Imi pare o afacere f buna. |
Posted 23 April 2011 - 18:17

Posted 23 April 2011 - 20:17

|
Posted 23 April 2011 - 20:23

Posted 23 April 2011 - 22:32

buleala, on 23rd April 2011, 19:17, said: tata, cu asta m-ai cucerit! ![]() Paul, acum pe bune, tu ce ai alege între Sandra de exemplu sau Lady Gaga? [ http://www.myidol.ro/wp-content/uploads/2009/07/sandra.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Tipa de mai sus e Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80. Precizare făcută pentru cei mai tinerei care n-au prins vremurile alea când încă se mai cânta muzică și nu behăieli dizarmonice. |
Posted 23 April 2011 - 22:36

floryyn, on 23rd April 2011, 23:32, said: Paul, acum pe bune, tu ce ai alege între Sandra de exemplu sau Lady Gaga? Tipa de mai sus e Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80. Precizare făcută pentru cei mai tinerei care n-au prins vremurile alea când încă se mai cânta muzică și nu behăieli dizarmonice. daca spuneai intre sandra si sabrina sau kim wild, mai stateam pe ganduri... si stateam bine insa smecheria aia numita l.gaga nu-i femeie! Edited by buleala, 23 April 2011 - 22:36. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users