![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
pagubit
Last Updated: Aug 16 2011 00:32, Started by
alinahurdubae
, Apr 21 2011 14:57
·
0

Posted 21 April 2011 - 14:57

Cine mai are cumparate apartamente in green park si nu au primit contractul de vanzare cumparare nici in ziua de azi sa ne unim si sa dam firma in judecata. Eu am achitat apartamentul in august 2008 in blocul 14 si nu am primit nici in ziua de azi contractul de vanzare cumparare si am inteles ca firma a intrat in faliment.
Puteti sa ma contactati si pe adresa de mail [email protected]
Edited by terratec, 26 November 2011 - 18:17.
|
Posted 21 April 2011 - 15:38

Cine mai are cumparate apartamente in green park si nu au primit contractul de vanzare cumparare nici in ziua de azi sa ne unim si sa dam firma in judecata. Eu am achitat apartamentul in august 2008 in blocul 14 si nu am primit nici in ziua de azi contractul de vanzare cumparare si am inteles ca firma a intrat in faliment. Puteti sa ma contactati si pe adresa de mail [email protected] |
Posted 16 August 2011 - 00:32

Da, e vorba de birocratia noastra cea complicata... Am un prieten care a platit juma' din valoarea unui apartament ce urma sa se construiasca de catre o firma care, in urma cu doi ani, a falimentat. Contract de vanzare-cumparare?! Ciu-ciu!
A mers omul, s-a interesat, a plans... Degeaba. Ce-a fost papat a fost bun papat... Sa dati in judecata... E drum lung, anevoios, si mai ales costisitor. Din cate mi s-a povestit... legea are numeroase portite de salvare pentru capetele de acuzare. E nevoie de-un ochi bun si ceva interese (nu neaparat financiare) pentru a "chiti varianta de iesire". Sper sa nu va descurajez... Prietenul meu, cu toate cunostiintele si relatiile... a ramas in stand-by. Dar poate dvs. veti avea mai mult noroc... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users