Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

AXN HD

- - - - -
  • Please log in to reply
119 replies to this topic

#55
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul „Absența” revine cu sezonul trei, pe AXN. Nume noi în distribuție


Attached File  ABSENTA_S03_2-2020-Sony-Pictures-Entertainment-1-1024x640.jpg   31.86K   1 downloads

Serialul thriller „Absența” se întoarce cu sezonul trei, pe AXN. Producția se va vedea din 3 septembrie, în fiecare joi seara, de la ora 23:00.

Geoff Bell (Kingsman: The Secret Service) și Josette Simon (Wonder Woman) se alătură distribuției noului sezon, anunță reprezentanții postului.

Bell va fi “Colin Dawkins”, un “fixer” profesionist pentru o organizație criminală cu ramificații la nivel international, care rezolvă orice problemă cu mult stil și eleganță. Josette Simon este “Rowena Kincade”, fost instructor la Quantico cu o carieră în serviciile de informații MI5 și MI6.

Filmările pentru noile episoade au avut loc în Sofia, Bulgaria.

“Absența”, cu Stana Katic în rolul principal, urmărește povestea agentei FBI Emily Byrne care, în timp ce investighează cazul unui criminal în serie, dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său, agentul special Nick Durand (Patrick Heusinger), s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie.

Sezonul trei continuă povestea la doar trei luni de la evenimentele ce au marcat finalul sezonului 2. Emily este aproape de finalul perioadei de suspendare din cadrul FBI și, în același timp se luptă din răsputeri pentru a fi cea mai bună mamă pentru Flynn.

Alături de Stana Katic, își reiau rolurile în noul sezon Patrick Heusinger (Jack Reacher 2: Never Go Back), Neil Jackson (Westworld, Stargirl), Matthew Le Nevez (The Widow), Natasha Little (The Night Manager), Paul Freeman (The Dogs of War), Patrick McAuley (The Conjuring 2) și Christopher Colquhoun (Casualty).

Sursa: https://tinyurl.com/y38adqf5

#56
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

Sezoane noi din Doctorul cel bun (The Good Doctor) și Absența (Absentia), de astăzi la AXN


Începutul lunii septembrie aduce noi povești emoționante odată cu premiera celor mai noi sezoane din serialele Doctorul cel bun (The Good Doctor) și Absența (Absentia) pe AXN, anunta televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Doctorul cel bun.jpg   41K   6 downloads

Începând de astăzi, în fiecare joi seara, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea trăi alături de doctorul Shaun Murphy (Freddie Highmore) reușitele din sala de operații, bucuria unei vieți salvate, dar și emoțiile și reacțiile pe care personajul atât de îndrăgit le va experimenta în timp ce explorează pentru prima dată lumea complicată a întâlnirilor romantice și a relațiilor de dragoste.

În primul episod al sezonului trei din Doctorul cel bun (The Good Doctor), rezidenții află că unul dintre ei va putea opera singur, dacă se pregătesc suficient de tare, dar și că vor avea un nou coordonator - doctorul Andrews (Harper Hill). Shaun ia o decizie riscantă privind operația unei paciente grav bolnave, ignorând indicațiile doctorului Melendez (Nicholas Gonzales). Totodată, acesta rememorează întâlnirea dezastroasă pe care a avut-o cu dr. Carly Leve (Jasika Nicole) și primește sfaturi de la colegii săi.

Attached File  absenta.jpg   34.35K   8 downloads

De la ora 23.00, povestea lui Emily Byrne (Stana Katic) continuă în sezonul trei din Absența. Lucrurile par că se așează în sfârșit în viața eroinei care nu se lasă înfrântă, însă unul din cazurile lui Nick (Patrick Heusinger) amenință liniștea și viața familiei pe care aceasta încearcă cu disperare să o țină unită. Cu ajutorul unor noi personaje, Rowena Kincade (Josette Simon) și Colin Dawkins (Geoff Bell) a căror agendă este încă neclară, fosta agentă FBI pornește într-o călătorie care o va testa mai mult ca niciodată. Însă, la finalul căreia va învăța din nou să aibă încredere, să iubească și, într-un final, să realizeze care este cu adevărat locul și rolul ei, după toate încercările prin care a trecut.

Va reuși Shaun să își exprime sentimentele? Oare această nouă latură a emoțiilor sale, pe care de abia o descoperă, îi va afecta cariera? Ce noi pericole va avea Emily de înfruntat în călătoria pentru a-l salva pe Nick? Cine este responsabil pentru răpirea lui Nick și ce rol vor avea noile personaje Rowena și Colin? Răspunsurile la toate aceste întrebări, începând din această seară, de la ora 22.00 pe AXN, în noile sezoane din Doctorul cel bun (The Good Doctor) și Absența (Absentia).

Sursa: https://www.hdsateli...l-bun-good.html

#57
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul Alex Rider va avea premiera pe 6 octombrie la AXN - filmat în Marea Britanie și România, cu Ana Ularu în distribuție


Serialul thriller cu spioni, Alex Rider, va avea premiera în România pe 6 octombrie, și va fi difuzat în fiecare marți seara, de la ora 23.00, la AXN, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  KV Alex Rider AXN.jpg   162.83K   2 downloads

Bazat pe volumul „Point Blanc”, cea de-a doua carte din seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, care a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global, Alex Rider a fost filmat în Marea Britanie și România. Unele dintre cele mai spectaculoase și pline de adrenalină scene de la internatul Point Blanc au fost filmate integral în Munții Bucegi.

Attached File  Alex Rider_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment_6.jpg   50.5K   1 downloads

Serialul urmărește povestea lui Alex Rider, un adolescent din Londra care a fost instruit, fără să știe, pentru lumea periculoasă a spionajului încă din copilărie. Forțat să investigheze moartea unchiului său și ce legătura are aceasta cu asasinatul a doi miliardari, Alex acceptă fără vreo tragere de inimă să își asume o nouă identitate și merge sub acoperire într-un internat izolat, în munți, numit Point Blanc. Aflat undeva pe crestele Alpilor Francezi, Point Blanc se promovează ca fiind un loc unde adolescenții cu probleme, care provin din familii extrem de bogate sunt aduși pe calea cea bună. Pe măsură ce Alex cercetează mai atent, descoperă că studenții sunt de fapt subiecții unui plan cel puțin tulburător, pe care tânărul va trebui să-l oprească, chiar cu riscul propriei vieți.

Attached File  Alex Rider_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment_18.jpg   44.27K   0 downloads

Otto Farrant (The White Queen, Mrs. Wilson) îl interpretează pe tânărul Alex Rider, care devine spion fără voie, Brenock O’Connor (Game of Thrones, Living the Dream) este Tom Harris, cel mai bun prieten al lui Alex. Vicky McClure (Line of Duty, The Replacement) este Mrs. Jones, membră a departamentului secret MI6 și protectoarea lui Alex, în timp ce Stephen Dillane (Game of Thrones, The Hours) este Alan Blunt, creierul întregii operațiuni și cel care decide să îl trimită pe Alex la Point Blanc.

Attached File  Alex Rider_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment_2.jpg   60K   0 downloads

Cunoscuta actriță Ana Ularu va interpreta personajul Eva Stellenbosch, Decanul Point Blanc, poate cea mai mare amenințare pentru Alex Rider. Eva este nu doar un psiholog genial, ci și o expertă în a scoate la lumină cele mai ascunse dorințe și secrete.

Attached File  Alex Rider_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment_1.jpg   110.65K   0 downloads

Anthony Horowitz, autorul francizei, alături de Jill Green (Foyle’s War) și Eve Gutierrez (Vexed) sunt producătorii executivi pentru cele opt episoade ale serialului. Guy Burt (The Borgias) este scenarist, iar Andreas Prochaska și Christopher Smith au fost regizori.

Attached File  Alex Rider_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment_7.jpg   55.03K   0 downloadsAttached File  Alex Rider_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment_8.jpg   51.44K   0 downloads
Alex Rider este produs de Eleventh Hour Films și Sony Pictures Television.

Sursa: https://www.hdsateli...remiera-pe.html

#58
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Lincoln: Colecționarul de oase, un nou serial thriller, din 26 octombrie, la AXN


Serialul thriller Lincoln: Colecționarul de oase ( Lincoln Rhyme – The Hunt for the Bone Collector), inspirat din celebrul best seller al lui Jeffrey Deaver, va avea premiera în România pe 26 octombrie și va fi difuzat în fiecare luni seara, de la ora 22.00, la AXN, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Lincoln_Colectionarul de oase_6_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment.jpg   85.09K   1 downloads

Enigmaticul și cunoscutul criminal în serie, Colecționarul de oase care a îngrozit orașul New York, a dispărut dintr-o dată. Trei ani mai târziu, când o crimă extrem de elaborată indică că acesta s-a întors, îl forțează pe Lincoln Rhyme (Russell Hornsby), fost detectiv NYPD și geniu criminalistic, să renunțe la statutul de pensionar.

Attached File  Lincoln_Colectionarul de oase_2_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment.jpg   92K   1 downloads

Lincoln era considerat cel mai bun din branșă până când un accident grav, cauzat chiar de Colecționarul de oase, l-a lăsat paralizat și l-a obligat să părăsească munca de teren.

Attached File  Lincoln_Colectionarul de oase_5_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment.jpg   95.62K   1 downloads

Când Amelia Sachs, o tânără ofițer cu înclinații spre zona de profilare, pornește pe urmele celebrului criminal, Rhyme găsește în ea un partener pentru acest nou joc de-a șoarecele și pisica.

Attached File  Lincoln_Colectionarul de oase_3_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment.jpg   74.04K   0 downloads

Neobișnuitul cuplu detectiv își unește forțele pentru a rezolva cazurile cele mai dificile și încurcate din New York însă, în același timp, trebuie să se grăbească pentru a prinde ucigașului enigmatic care i-a adus împreună, înainte de a mai apărea noi victime.

Attached File  Lincoln_Colectionarul de oase_1_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment.jpg   71.54K   0 downloads

Russell Hornsby (Fences, Grimm), Arielle Kebbel (Ballers, The Vampire Diaries), Brian F. O'Byrne (Mildred Pierce), Tate Ellington (The Brave), Courtney Grosbeck (Homeland, Love Life), Ramses Jimenez (Fear the Walking Dead), Brooke Lyons (2 Broke Girls), Roslyn Ruff (Madam Secretary) și Michael Imperioli (The Sopranos) formează distribuția noii drame.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/PwC4kfULQog?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Mark Bianculli (Hunters) și VJ Boyd (S.W.A.T) sunt creatorii și producătorii executivi ai serialului. Barry O'Brien (Gone, CSI Miami) este showrunner, iar Seth Gordon (The Goldbergs, The Good Doctor, Atypical) a regizat episodul pilot, fiind, de asemenea, producător executiv.

Attached File  Lincoln_Colectionarul de oase_4_╕ 2020 Sony Pictures Entertainment.jpg   68.81K   0 downloads

Lincoln: Colecționarul de oase (Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector) este produs de Universal Television și Sony Pictures Television, în parteneriat cu Keshet Studios.

Sursa: https://www.hdsateli...ase-un-nou.html

#59
Cosmin_Andrei

Cosmin_Andrei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,560
  • Înscris: 26.12.2015
Iar au schimbat cei de la AXN subtitrarea. Arată ca cea de la HBO 1&3.

#60
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
De ieri este,cred

#61
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,297
  • Înscris: 11.08.2019
Eu luni, la Profilage, am observat că e modificată.

#62
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul „Detectivele din L.A.”, cu Gabrielle Union și Jessica Alba, anulat după două sezoane


Serialul „Detectivele din L.A./ LAs Finest', cu Gabrielle Union și Jessica Alba în rolurile principale, difuzat în România de AXN, a fost anulat după 2 sezoane la Spectrum Originals, informează Variety.

Din universul francizei de succes „Băieți răi/ Bad Boys', creată de Jerry Bruckheimer, drama de acțiune „Detectivele din L.A.” urmărește povestea lui Sydney “Syd” Burnett (Gabrielle Union), sora lui Marcus Burnett (interpretat în lungmetraje de Martin Lawrence) și iubita lui Mike Lawrey (Will Smith), și a partenerei ei, Nancy McKenna (Jessica Alba), care sunt pe urmele celor mai periculoși criminali din Los Angeles, ocolind uneori regulile, dar și amenzile de viteză, transformându-se într-o forță de neoprit – atât pe străzile orașului, cât și una în viața celeilalte.

Serialul a fost produs de Jerry Bruckheimer Television și 2.0 Entertainment, în asociere cu Sony Pictures TV și Charter Communications.

Union și Alba au fost producători executivi alături de Jerry Bruckheimer, Brandon Margolis, Brandon Sonnier, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Pam Veasey, Doug Belgrad, Jeff Gaspin, Jeff Morrone și  Anton Cropper, care a regizat pilotul.

În ciuda distribuției și a echipei de producție, serialul nu a generat audiențe mari. La postul Fox, aproximativ 3,9 milioane de telespectatori au urmărit, în medie, un episod al serialului.

Sursa: https://tvmania.ro/s...ane-277738.html

#63
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009
Sezonul 2 a fost chiar mai slab decât primul. Nu mă mir că l-au anulat https://tvseriesfina...iginals-series/

#64
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Seria de filme Misterul din florarie, cu Brooke Shields in rol principal, în decembrie la AXN


Din 6 decembrie, AXN difuzează în fiecare duminică dimineața seria de filme „Misterul din florărie” (Flower Shop Mystery), cu Brooke Shields în rol principal, dar și producător executiv. Din distribuție mai fac parte Beau Bridges și Brennan Elliott, anunță televiziunea AXN printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Misterul din florarie_AXN_2.jpg   98.73K   1 downloads

Poveștile celor trei filme din serie o au în prim plan pe Abby Knight (Brooke Shields), o fostă avocată dintr-un orășel mic din Illinois, care deține o mică florărie cochetă. Însă aranjamentele florale nu sunt singurul ei hobby. Abby este și detectiv amator și ajunge să rezolve tot felul de crime misterioase alături de noul ei pretendent, proprietar al unui bar și detectiv particular.

Pe 6 decembrie, de la ora 11.00, telespectatorii pot urmări Misterul din florărie: Nimeni nu suflă o vorbă (Flower Shop Mystery: Mum's the Word), în care Abby Knight încearcă să își refacă viața după pierderea soțului, avându-l alături pe tatăl său. Viața ei liniștită din New Chapel este dată peste cap când îi este lovită mașina și o crimă are loc în oraș. Hotărâtă să găsească responsabilul, Abby acceptă ajutorul noului său vecin, Marco, un fost pușcaș marin, extrem de șarmant. Acesta tocmai a cumpărat barul din apropierea florăriei și, foarte curând, cei doi devin apropiați. Abby se găsește prinsă într-o conspirație cu polițiști corupți și apeluri amenințătoare, așa că trebuie să găsească cât mai repede criminalul pentru a se salva. Altfel, florăria va trebui să pregătească aranjamentele florale pentru propria-i înmormântare.

Attached File  Misterul din florarie_Nunta mortala_AXN_1.JPG   119.94K   0 downloadsAttached File  Misterul din florarie_Nunta mortala_AXN_2.JPG   116.19K   0 downloadsAttached File  Misterul din florarie_Nunta mortala_AXN_3.JPG   96.01K   1 downloadsAttached File  Misterul din florarie_Nunta mortala_AXN_4.JPG   81.07K   1 downloads

Cel de-al doilea film din serie, Misterul din florărie: Trandafirii ucigași (Flower Shop Mystery: Snipped in the Bud), este programat pentru 13 decembrie, de la ora 09.55 și urmărește evenimentele care au loc în viața personajului central după ce aceasta primește o comandă de trandafiri negri care trebuie livrați la universitatea din oraș, secția de drept. Având o relație personală cu una dintre studente și o istorie cu universitatea, Abby decide să livreze florile personal. Acolo, își întâlnește un fost rival, care este apoi găsit mort. Cu amprentele ei pe arma crimei, Abby se trezește principalul suspect și apelează la Marco pentru a începe o investigație pe cont propriu, în speranța că va afla adevăratul responsabil.

Attached File  Misterul din florarie_Trandafirii ucigasi_AXN_1.JPG   122.33K   0 downloadsAttached File  Misterul din florarie_Trandafirii ucigasi_AXN_2.JPG   130.93K   0 downloadsAttached File  Misterul din florarie_Trandafirii ucigasi_AXN_3.JPG   97.21K   0 downloadsAttached File  Misterul din florarie_Trandafirii ucigasi_AXN_4.JPG   134.55K   1 downloads

Abby este domnișoară de onoare și responsabila cu aranjamentele florale pentru nunta verișoarei sale, Jillian în finalul seriei - Misterul din florărie: Nunta mortală (Flower Shop Mystery: Dearly Depotted), din 20 decembrie, de la ora 09.30. Jillian are un obicei de a fugi înainte de marele “Da”, așa că atunci când ceremonia se încheie fericit, Abby se simte ușurată. Însă când un escroc, care a încercat să participe la nuntă nefiind invitat, este găsit mort, Abby și Marco pornesc propria investigație în paralel cu cea a poliției.

Sursa: https://www.hdsateli...lorarie-cu.html

#65
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Seria de filme „Desert: Crimă” / “Murder, She Baked” la AXN


Pasionații filmelor de tip crimă - mister vor putea urmări în perioada 24 – 28 decembrie mini seria de filme „Desert: Crimă” / “Murder, She Baked” la AXN.

Cele cinci filme au la bază volumele scrise de autoarea Joanne Fluke în jurul personajului Hannah Swensen și al misterelor pe care aceasta ajunge să le rezolve.

Hannah (Alison Sweeney) deține The Cookie Jar, o brutărie populară, unde sunt pregătite cele mai bune dulciuri și unde se aud cele mai noi bârfe din orășelul Eden Lake, Minnesota. Pe lângă talentul la gătit, Hannah are un dar să se implice în investigațiile poliției locale și astfel, în scurt timp, se trezește prinsă în tot felul de încurcături și cazuri, care mai de care mai ciudate.

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie de la ora 19.15, AXN difuzează primul film

„Desert: Crimă - Misterul biscuiților cu ciocolată” / “Murder, She Baked: A Chocolate Chip Cookie Mystery”. Hannah îmbracă hainele de detectiv particular atunci când îi găsește pe prietenul ei și pe șoferul care îi livrează prăjiturile uciși în spatele micului ei magazin.

În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie de la ora 19.10, Hannah Swensen pregătește una dintre rețetele ei celebre în “Desert: Crimă - Misterul budincii de prune” (“Murder, She Baked: A Plum Pudding Mystery”) și încearcă să rezolve și un caz – un bărbat a fost ucis în propriul său birou.

Se pare că lista suspecților este una lungă - de la fosta soție, la investitori exasperați. Dar Hannah are totul sub control în ceea ce privește cazul și este pregătită și pentru o mică poveste de dragoste. Cea mai aglomerată perioadă a anului la The Cookie Jar este și cea mai minunată perioadă ... cu prăjituri de sezon, budincă specială de prune și mult romantism.

Aventurile continuă în “Desert: Crimă - Misterul tartei cu piersici” / “Murder, She Baked: A Peach Cobbler Mystery” pe 26 decembrie, de la ora 19.15. Hannah are un nou mister de rezolvat, însă, de această dată, ea este principalul suspect atunci când principalul ei competitor este victima.

Atunci când cumnatul ei, adjunctul Bill Todd, candidează împotriva actualului șerif Grant într-o cursă electorală foarte strânsă, iar sora ei este pe punctul de a naște, Hanna simte că are nevoie de o pauză. Însă, după o întâlnire înfricoșătoare cu un hoț de mașini și o nouă crimă în oraș, Hannah nu are timp de nicio vacanță.

Când trupul șerifului Grant este găsit cu câteva din celebrele ei brioșe lângă, Bill devine principalul suspect și Hannah trebuie să dovedească că acesta este nevinovat cât mai repede. Totul în “Desert: Crimă - O rețetă letală” (“Murder, She Baked: A Deadly Recipe”), pe 27 decembrie, de la ora 19.15.

Desert: Crimă - Dulciuri mortale” / “Murder, She Baked: Just Desserts” încheie seria pe 28 decembrie, de la ora 19.20, cu Hannah participând cu una din rețetele ei la un popular concurs TV culinar, însă unul dintre jurați este găsit mort în seara semifinalei.

Atât concurenții, cât și ceilalți jurați sunt suspecți, însă Hannah se bazează pe talentul ei de detectiv. Alături de un bun prieten, polițistul Mike, aceasta va face orice pentru a descoperi responsabilul.

AXN este o televiziune de filme și seriale parte a Sony Pictures Television, cu difuzare în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro. Potrivit audienței oficiale măsurată în România, în luna noiembrie 2020 AXN a fost pe locul al treilea în nișa de filme după Pro Cinema și Diva și pe locul 25 din totalul de 71 de televiziuni comunicate oficial de către Asociația Română pentru Măsurarea Audienței.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18790

#66
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

După ce a fost difuzat de HBO, „Academia asasinilor” poate fi văzut din ianuarie la AXN


De marți, 5 ianuarie, de la ora 23.00, AXN difuzează serialul de 10 episoade „Academia asasinilor' / „Deadly Class' (2019), adaptare a benzii desenate apărute în ianuarie 2014 și scrisă de Rick Remender.

AVERTISMENT! Serialul este interzis copiiilor sub 15 ani!

San Francisco, 1987. Pe la periferia orașului, printre gunoaie și pe sub poduri, încearcă să supraviețuiască, departe de ochii curioși ai poliției, Marcus Lopez (Benjamin Wadsworth). A fugit de la orfelinatul în care ajunsese după moartea părinților săi, iar faptul că instituția a luat foc i s-a pus în cârcă și acum e căutat pe poliție pentru moartea a zeci de copii. Nu are prea multe șanse de supraviețuire, își dă și el seama de asta, așa că propunerea de a se înscrie la o școală particulară, care-i oferă instrucție, casă, masă și refugiu din calea poliției, i se pare acceptabilă. Cel puțin până ajunge acolo. Pentru că, dacă școlile în general vi se păreau „criminale' pentru elevi, King’s Dominion e chiar în varianta fără ghilimele. Academia asasinilor nu numai că-și învață elevii arta crimei, lupta, otrăvuri și alte tehnici pentru a deveni un criminal perfect, dar și șeful școlii – Master Lin (Benedict Wong) – și colegii – cel puțin Saya (Lana Condor) și Chico (Michel Duval) – sunt mai mult decât fericiți și gata oricând să te trimită la cele veșnice.

Producția „Academia asasinilor'

Canalul american Syfy, Sony Pictures TV și Universal Cable Productions au făcut echipă cu frații Joe și Anthony Russo (regizorii de la „Căpitanul America: Război civil' și „Răzbunătorii: Război infinitului') pentru a aduce la viață benzile desenate create de Rick Remender și Wes Craig. „Ne-am propus să dăm viață lumii într-adevăr unice din «Deadly Class». Partenerii noștri de producție vor să combine angoasa anilor de școală, nostalgia după anii ’80 și parfumul benzilor desenate într-o realizare vizuală excelentă care să dea strălucire operei superaclamate semnate de Rick (Rick Remender, n.r.) și Wes (Wes Craig, n.r.)', declara Bill McGoldrick, unul dintre șefii de la Universal Cable, pentru Deadline.

Sursa: https://tvmania.ro/d...axn-281532.html

#67
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

AXN va difuza un nou serial: „Ice: Lumea diamantelor” începe în februarie


Serialul „Ice: Lumea diamantelor' debutează la AXN pe 1 februarie și va fi difuzat în porție dublă, în fiecare luni seară, de la ora 22.00. Ambele sezoane au câte 10 episoade, cel de-al doilea fiind programat din 8 martie.

Lumea plină de opulență, dar extrem de periculoasă a comerțului cu diamante se dezvăluie în noul serial care urmărește viața familiei Green, dar și nou intrata lor afacere cu pietre prețioase pe piața din Los Angeles. Jake și Freddy Green sunt frați vitregi care au fost crescuți de tatăl lor, Isaac, patriarhul familiei și fondatorul Green & Green Diamonds, și unchiul lor, Cam. Când nesăbuitul Freddy ucide un important traficant de nestemate, Jake se vede nevoit să îl ajute să iasă din încurcătură, apelând la sprijinul unei grupări criminale din Africa de Sud condusă de Sister Rah. Ajutorul nu este gratis, aceasta îi folosește pe Jake și Isaac pentru a introduce diamante obținute ilegal în Vancouver prin intermediul companiei Green& Green. În tot acest timp, un cartel rival care vrea să se răzbune pe Sister Rah îl răpește pe Freddy și, astfel, totul se transformă într-o luptă contra cronometru pentru Jake. Acesta are de rezolvat tranzacții cu consecințe majore, certificate de autenticitate false, dar și de negociat cu diverși interlopi, în timp ce poliția federală este pe urmele sale. Miza este una imensă – salvarea afacerii de familie, viața fratelui său și propria libertate.

Attached File  Ice-Lumea-Diamantelor_0.jpg   214.32K   2 downloadsAttached File  Ice-Lumea-Diamantelor_1.jpg   371.88K   2 downloadsAttached File  Ice-Lumea-Diamantelor_2.jpg   273.18K   2 downloadsAttached File  Ice-Lumea-Diamantelor_3.jpg   262.1K   2 downloadsAttached File  Ice-Lumea-Diamantelor_4.jpg   305.49K   2 downloadsAttached File  Ice-Lumea-Diamantelor_5.jpg   306.5K   2 downloadsAttached File  Ice-Lumea-Diamantelor_6.jpg   397.06K   2 downloads
De-a lungul primului sezon, acțiunea îi va purta pe telespectatori de pe străzile din Los Angeles, la marile case cu diamante din Antwerp, Belgia, sau în Africa, la diamantele sângerii.

Cam Gigandet (Twilight) este Jake, Jeremy Sisto (Six Feet Under) îl interpretează pe Freddy, în timp ce Raymond J. Barry (Training Day) și Ray Winstone (The Departed) sunt Isaac și, respectiv Cam Green. Judith Shekoni (The Twilight Saga: Breaking Dawn) o interpretează pe nemiloasa Sister Ruth, iar câștigătorul Golden Globe, Donald Sutherland (The Hunger Games), va delecta audiența în rolul lui Pieter Van De Bruin, un negustor african de diamante, care controlează cu o mână de fier piața internațională și, uneori, manipulează regulile jocului în favoarea sa.

„Ice: Lumea diamantelor' este regizat de Antoine Fuqua (Training Day), care este și producător executiv alături de scenaristul premiat cu Emmy, James Manos Jr. (The Sopranos, The Shield, Dexter). Robert Munic (Empire, Gang Related) și Sharon Hall (Hysteria) se mai numără printre producătorii seriei.

Sursa: https://tvmania.ro/a...rie-282445.html

#68
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Drama medicală „Spitalul de campanie”, din 4 martie la AXN


Un nou serial, Spitalul de campanie, care urmărește viețile pline de adrenalină și risc ale medicilor și asistenților în singurul spital care oferă îngrijiri chirurgicale avansate în partea de sud a Afganistanului, începe din 4 martie, în fiecare joi seara, de la ora 21.00, pe AXN, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Acțiunea serialului are loc în 2006, la Unitatea medicală multinațională NATO Rol 3 din Kandahar, unde o echipă internațională de medici și asistenți practică intervenții chirurgicale de urgență și terapie intensivă, la cele mai înalte standarde, care sunt singura soluție pentru soldații, civilii, uneori chiar și inamicii răniți în conflictele armate.

Spitalul de campanie Rol 3 este situat în mijlocul unei zone de război, lângă una dintre cele mai aglomerate piste aeriene din lume, unde temperatura la umbră ajunge la 60 de grade. Deși  unitatea medicală este cea mai performantă din Kandahar, ea se află într-un spațiu improvizat, toate facilitățile fiind regândite pentru a se potrivi unui teatru de operațiuni – un amestec de clădiri temporare ridicate din placaj și pânză, lipite cu bandă adezivă, corturi și containere de transport reamenajate, care înconjoară unitatea sub forma unor pereți de protecție. 

Conducerea spitalului de campanie este asigurată de Colonelul Xavier Markes, din partea forțelor canadiene, un chirurg militar de carieră. Din echipă mai fac parte chirurgii traumatologi de top - Maior Rebecca Gordon, care își dorește să impresioneze și Căpitanul Bobby Trang. Singurul membru care nu are un istoric militar este genialul neurochirurg britanic, Simon Hill, ale cărui motive de a se înrola rămân un mister. Psihiatrul australian Maior Grace Pedersen are grijă de sănătatea mentală a celor din baza militară, iar Comandantul Will Royal este asistent șef, cel care se asigură că medicii nu uită niciodată că rolul asistenților este crucial în buna desfășurare a spitalului. 

Astfel, pe parcursul celor 13 episoade, conflictele inerente din viața personajelor, care apar din viața de zi cu zi, pe câmpul de luptă, dar și alegerile medicale complicate, care uneori fac diferența între viață și moarte, se dezvăluie. 

Elias Koteas, Michelle Borth, Luke Mably, Arnold Pinnock fac parte din distribuție, în timp ce Daniel Petrie Jr. (Beverly Hills Cop) este creatorul serialului. Acesta a ocupat poziția de scenarist și producător executiv, alături de Jinder Oujla Chalmers, Simon Vaughan și Patrick Irwin.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/DS3t8Rib9og?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://www.hdsateli...ie-din.html?m=1

#69
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

AXN va difuza din 2 martie ultimul sezon al serialului „Minți criminale” („Criminal Minds”)


„Minți criminale' (Criminal Minds), serialul thriller care urmărește o brigada de elită formată din psihologi criminaliști care analizează cele mai bolnave minți de ucigași în serie, încercând să anticipeze următoarea lor miscare înainte ca aceștia să lovească din nou, ajunge la final. Începând din 2 martie, de la ora 21:00, telespectatorii din România își pot lua la revedere de la personajele mult-îndrăgite și pot urmări cele zece episoade ale celui de-al cincisprezecelea sezon, la AXN.

Lansat în SUA în 2005 și în România în 2006, „Minți criminale' este unul dintre cele mai longevive seriale procedurale, având 324 de episoade în total, și care, de-a lungul anilor s-a transformat într-o franciză, cu trei serii spin-off și un  joc video.

Distribuția serialului a cunoscut și ea nenumărate schimbări de-a lungul anilor, printre actorii care au avut un rol important pe parcursul sezoanelor se numără Mandy Patinkin (Homeland), Thomas Gibson (Chicago Hope), Lola Glaudini (The Sopranos) sau Shemar Moore (S.W.A.T).

David Rossi (Joe Mantegna), Dr. Spencer Reid (Mathew Gray Gubler), J.J. Jareau (A.J.Cook), Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler), Matt Simmons (Daniel Henney), Matt Simmons (Daniel Henney) și Emily Prentiss (Paget Brewster) formează brigada de elită în ultimul sezon; Spencer Reid, A.J.Cook și Kirsten Vangsness fiind cele trei personaje care au putut fi urmărite încă de la începutul seriei.

După 14 ani în care membrii Unității de Analiză Comportamentală și-au folosit toate resursele fizice și psihice pentru a rezolva sute de cazuri, în ultimul sezon aceștia pornesc într-o vânătoare epică pe urmele celui mai mare dușman rămas necapturat – criminalul în serie Everett Lynch, cunoscut sub pseudonimul Cameleonul.

Episodul final al serialului And in the end…' a fost scris de producătorul executiv Erica Messer (Alias, The O.C) și de actrița Kirsten Vangsness, cu Glenn Kershaw, regizor.

Dacă Cameleonul va fi prins sau nu, ce se va întâmpla cu relația dintre J.J. și Reid, dar și care va fi deznodământul pentru fiecare dintre personaje, telespectatorii vor afla urmărind sezonul final din Minți criminale', în fiecare luni seara, de la ora 21.00, la AXN.

Sursa: https://tvmania.ro/a...nds-267669.html

#70
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

AXN anunță două seriale noi în grila de programe. Când încep


În luna aprilie, poveștile extraordinare ale unor oameni obișnuiti prind viață în două seriale în premieră exclusivă în România – Doc – În mâinile tale (Doc – Nelle tue mani) și Pe viață (For Life).

Serialul Doc – În mâinile tale, cu Luca Argentero ( Eat, Pray Love) în rol principal, debutează din 8 aprilie, în fiecare joi seara, de la ora 22.00 și este inspirat din povestea reală a doctorului Pierdante Piccioni, cunoscut în Italia ca doctorul Amnezie'.

Doctorul Andrea Fanti este unul dintre cei mai buni medici interniști din Italia, autoritar și încrezător, dar care are o relație impersonală, chiar detașată față de pacienții săi.  În urma unui traumatism cranian, supraviețuiește, dar își pierde amintirea ultimilor doisprezece ani din viață. Fără amintiri, Andrea se trezește într-o lume necunoscută în care cei dragi au devenit brusc străini, relațiile noi sunt uitate și triumfurile sale medicale sunt aproape pierdute. Spitalul este singurul loc în care se simte cu adevărat acasă și unde va trebui să își reconstruiască viața întâi ca pacient, apoi ca soț, tată și, în cele din urmă, ca medic.

Doc – În mâinile tale este produs de Luxe Vide, producători executivi fiind Jan Michelini (Devils, Medici), Daniele Passani (Medici) și Corrado Trionfera (Medici).
Attached File  Doc-S1-Ș-Sony-Pictures-Entertainment-5.jpg   206.79K   1 downloads
Acțiunea din Pe viață' (For Life), cel de-al doilea serial care debutează din 12 aprilie, în fiecare luni seara, de la ora 22.00, se desfășoară atât într-o sală de judecată, cât și în spatele gratiilor, și prezintă cazul real al lui Isaac Wright Jr., condamnat pe nedrept la închisoare pe viață.

Produs de Sony Pictures Television, cu producător executiv Curtis 50 Cent' Jackson, noua producție spune povestea unui deținut care devine avocat, acceptând să reprezinte alți condamnați în timp ce se luptă pentru a-și răsturna propria sentință nedreaptă. La nouă ani după ce, fără să vrea, a fost prins în controlul antidrog al angajatorului său și condamnat la închisoare pe viață, Aaron Wallace, în vârstă de patruzeci și doi de ani, a devenit avocat. În timp ce jură să-și ajute colegii deținuți să caute dreptate, este decis să-și demonstreze nevinovăția, expunându-l public pe procurorul lipsit de etică care l-a pus după gratii, Dez O’Reilly. Ca parte a acordului de a o ajuta pe Safiya Masry, șefa închisorii în care acesta își execută pedeapsa, lui Aaron i se permite să ia diferite cazuri și să le susțină în sala de tribunal. Pe plan personal, personajul se luptă să rămână în relații bune cu fosta soție, Marie, și cu fiica lor adolescentă, Jasmine.

Nicholas Pinnock (Counterpart, Marcella), Indira Varma (Game of Thrones, Rome), Joy Bryant (Ballers, Parenthood) și Boris McGiver (House of Cards, Boardwalk Empire) fac parte din distribuția serialului.
Attached File  Pe-viata-Ș-Sony-Pictures-Entertainment-7.jpg   246.25K   0 downloads
Sursa: https://tvmania.ro/a...cep-284694.html

#71
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Doc e interesant, l-am vazut la Rai1. E o drama medicala putin altfel.

#72
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul The Rookie revine cu sezonul trei. La AXN


Attached File  Recrutul-S3-AXN-5-1024x684.jpg   42.78K   0 downloads
Postul AXN va difuza sezonul trei al serialului „Recrutul” (The Rookie), cu Nathan Fillion în rol principal, în această lună.

Concret, episoadele vor fi difuzate începând de luni, 15 martie, de la ora 22:00.

John Nolan, cel mai bătrân recrut al poliției din Los Angeles, s-a folosit de toată experiența de viață, determinarea și simțul umorului pentru a face față colegilor săi cu 20 de ani mai tineri și pentru a se apropia de visul său de a deveni polițist în cadrul LAPD.

În noul sezon, finalul perioadei de pregătire se apropie, iar Nolan va avea de înfruntat cele mai mari provocări din cariera sa de ofițer de până acum.

Mai mult, acesta va trebui să ajungă la un echilibru între alegerile pe care se vede nevoit să le facă în căutarea adevărului și consecințele pe care acestea le au, pe plan personal și profesional.

Acțiunea sezonului trei continuă imediat după evenimentele de la finalul sezonului doi, când Nolan descoperă că mentorul său este un polițist corupt, care va face orice pentru a-și salva pielea. Inclusiv să planteze dovezi incriminatorii în casa recrutului și să cheme poliția pentru a-l aresta.

Serialul este creat de Alexi Hawley (Castle, Body of Proof, State of Affairs). Din distribuție mai fac parte Alyssa Diaz (Angela Lopez), Richard T. Jones (Sergentul Wade Grey), Titus Makin (Jackson West), Melissa O’Neil (Lucy Chen), Mekia Cox (Nyla Harper) și Eric Winter (Tim Bradford).

Brandon Routh (Legends of tomorrow) s-a alăturat în sezonul trei, în rolul lui Doug Stanton, un veteran LAPD, ale cărui viziuni polarizante vor cauza tensiuni în secție.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ZxdtFUluFb8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://tinyurl.com/28tswyrx

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate