Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 

AXN HD

- - - - -
  • Please log in to reply
119 replies to this topic

#19
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚI ÎN LUNA IANUARIE 2017 LA  [ https://i.imgur.com/smIuXBq.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attached File  CSI Cyber 2.jpg   185.74K   8 downloads

CSI: Cyber (sezonul al doilea) SEZON NOU
din 5 ianuarie, de la 21:00


Echipa FBI ce se ocupă de infracțiuni petrecute în mediul digital, condusă de agentul special FBI Avery Ryan (jucată de Patricia Arquette), lucrează la rezolvarea unor cazuri complicate. Avery, un psiholog comportamental devenit psihiatru, se ocupă de divizia de infracțiuni digitale. Din echipa pe care o conduce fac parte și agentul special Elijah Mundo (jucat de James Van Der Beek), un tată singur și fost soldat marin al Statelor Unite, savantul Daniel Krumitz (jucat de Charley Koontz), fostul hacker Raven Ramirez (jucată de Hayley Kiyoko), Brody Nelson (jucat de Shad Moss) și directorul Simon Sifter (jucat de Peter MacNicol). Împreună, ei trebuie să rezolve crime ce au legătură cu internetul, agresiuni sexuale, șantaje și orice alte infracțiuni ce au legătură cu domeniul digital, din jurisdicția FBI-ului.

Informații suplimentare
Distribuția: Patricia Arquette.

#20
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚI ÎN LUNA FEBRUARIE 2017 LA  [ https://i.imgur.com/smIuXBq.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached File  AXN-Capcana-mintii.jpg   405.01K   3 downloads

Capcana minții (sezonul al doilea)
din 20 februarie, de la 22:00


Daniel Pierce (Eric McCormack) este un profesor de neuropsihiatrie şi consultant FBI. Daniel este şi un schizofrenic paranoic care nu-şi ia pastilele şi simte că viziunile pe care le are sunt indicii către rezolvarea unor cazuri complexe. Daniel a fost recrutat pentru FBI de Kate Moretti (Rachel Leigh Cook), o fostă studentă care are încredere în instinctele lui, spre deosebire de alţi agenţi din departamentul ei. Paul Haley (LeVar Burton), directorul facultăţii, este un prieten vechi de-al lui Daniel care de obicei îl sprijină, însă îl şi foloseşte în avantajul şcolii. Daniel îi cere ajutorul şi lui Max (Arjay Smith), asistentul lui de la facultate care-l ajută să-şi menţină concentrarea.
Sezonul al doilea debutează cu Pierce în rolul de expert într-un proces împotriva unui motociclist acuzat de torturarea și uciderea soției sale. Procurorul General este Donny, fostul soț al lui Kate. După ce îl examinează pe motociclist, Pierce dă verdictul: din punct de vedere psihologic, acesta are un cu totul alt ego decât ce pare a fi. Relația lui Pierce cu Caroline (Kelly Rowan) începe să prindă contur; cu toate acestea, Caroline nu vrea să le dezvăluie celorlalți legătura dintre ei.

Informații suplimentare
Titlul original: Perception
Distribuția: Eric McCormack, Rachel Leigh Cook

Attached File  AXN-Crimele-din-Hel.jpg   393.52K   3 downloads

Crimele din Hel (primele două sezoane)
din 4 februarie, de la 21:00


Atrăgătoarea consilieră Agnieszka Lubczynska (Magdalena Boczarska) îşi petrece concediul la mare în Polonia când descoperă un cadavru. De investigaţie se ocupă Tomek Nowinski (Wojtek Zielinski), un detectiv cu un trecut problematic care o ştie pe Agnieszka din perioada liceului. La scurt timp, neaşteptata lor reîntâlnire şi dezvăluirea unor noi victime ucise le vor schimba vieţile în mod dramatic. Cei doi prieteni se apropie tot mai mult, iar mariajul lui Agnieszka se confruntă cu o criză.
Producţie originală AXN, Crimele din Hel se bazează pe Crimele din Sanhdamn, serial ce, la rândul lui, a fost inspirat de bestseller-ul suedez Still Waters scris de Viveca Sten – o poveste cu detectivi, presărată cu mister, dorinţă şi crime.

Informații suplimentare
Titlul original: Zbrodnia
Distribuția: Magdalena Boczarska, Wojtek Zielinski

Attached File  AXN-Ferma-Heartland-6.jpg   209.24K   4 downloads

Ferma din Heartland (sezonul al șaselea)
din 13 februarie, de la 15:15


Serialul ne prezintă viaţa surorilor Amy şi Lou Fleming şi a bunicului lor, Jack Bartlett, care trăiesc la o fermă de cai. Mama celor două fete a murit într-un accident, aşa că Amy şi Lou continuă visul mamei lor, îngrijind caii abuzaţi şi neglijaţi.
La începutul sezonului al șaselea Amy ar vrea să știe de ce Ty încă nu a cerut-o de soție, dar o serie de lucruri tulbură aparenta liniștie: un cal nou sosit la fermă, căruia îi place să sară peste garduri și obstacole. Amy încearcă să îi găsească proprietarul, dar se atașează de cal, pe care îl numește Phoenix Rising. Celălalt suflet rătăcit care ajunge în preajma ei este o fetiță de 11 ani, Georgina, căreia îi place să își spună... Georgie.

Informații suplimentare
Titlul original: Heartland
Distribuția: Amber Marshall, Graham Wardle, Shaun Johnston

Sursa: http://zonadeteleviz...rie-la-axn.html

Edited by Kalman2007, 03 February 2017 - 14:52.


#21
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚI ÎN MARTIE 2017 LA [ https://i.imgur.com/smIuXBq.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attached File  Negociatorii.jpg   102.16K   6 downloads

Negociatorii (sezonul întâi)
din 21 martie, de la 21:00


Eric Beaumont (Luke Roberts) este un negociator de excepție în situații de criză, în special când sunt implicați și ostatici. Echipa lui Eric intră în acțiune pentru a salva vieți atunci când nimeni altcineva nu o poate face. În pofida mizelor uriașe, Eric refuză să apeleze la violență, chiar și atunci când se confruntă cu cei mai periculoși criminali. Urmărește un serial în vogă, plin de suspans, din 21 martie, pe AXN!

Informații suplimentare
Distribuția: Luke Roberts, Sarah Greene
Titlul original: Ransom

Attached File  Spionul cibernetic.jpg   186K   7 downloads

Spionul cibernetic (sezonul întâi)
din 21 martie, de la 22:00


Gabriel este un agent special și cu totul diferit de restul colegilor – acesta stochează toate informațiile digitale de care are nevoie într-un microcip pe care îl are implantat în creier. Astfel, GabrielVaughn poate accesa informații super-secrete, ca un as în mâneca agenției guvernamentale de securitate pentru care luptă împotriva adversarilor. Un serial procedural, înțesat de intrigi și suspans la cel mai înalt nivel, urmărește povestea agentului secret – Gabriel Vaughn, interpretat de Josh Holloway (Lost).

Informații suplimentare
Distribuția: Josh Holloway
Titlul original: Intelligence

Attached File  Sherlock-4.jpg   91.04K   5 downloads

Sherlock (sezonul al patrulea)
din 27 martie, de la 21:00


Mult așteptatul sezon patru al seriei Sherlock vine pe AXN din 27 martie, cu răspunsuri îndelung căutate. Cine este, de fapt, soția lui John Watson și ce rol joacă ea în viața soțului său, dar și a prietenului acestuia? În primul dintre cele trei episoade ale noului sezon, Sherlock investighează moartea misterioasă a unui tânăr. Cazul îl conduce către un alt mister, atunci când o sculptură aflată în posesia tatălui victimei se sparge. Odată cu aceasta, ies la iveală multe secrete.

Informații suplimentare
Distribuția: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Mark Gatiss

Attached File  Sherlock si Dr Watson-5.jpg   327.38K   4 downloads

Sherlock Holmes și Dr. Watson (sezonul al cincilea)
din 27 martie, de la 23:00


Noul sezon din Sherlock Holmes și Dr. Watson începe exploziv! O explozie mortală îi aduce pe Sherlock și Dr. Watson la fața locului, unde Sherlock observă o persoană ciudată și începe să o urmărească, dar lasă în urmă o amprentă. Ce secrete ascunde amprenta și cum se leagă de explozii? Aflați luni, 27 martie, de la 23:00.

Informații suplimentare
Distribuția: Jonny Lee Miller, Lucy Liu
Titlul original: Elementary

Sursa: http://zonadeteleviz...017-la-axn.html

#22
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/smIuXBq.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII IULIE 2017


Attached File  Grimm_s2.jpg   156.5K   4 downloads

Grimm (sezonul al doilea) SEZON NOU
din 21 iulie, de la 21:05


Nick află că mama lui s-a întors pentru a-l salva. Juliette este în continuare în comă, iar Monroe și Rosalee duc o luptă contra cronometru pentru a o salva. Nick investighează cazul unui bărbat ucis în port, iar mama lui crede că are informații ce pot ajuta. Atunci când bestia care a ucis victima atacă agenții FBI, îl păcălește pe Nick să vină pe teritoriul său. Când Nick ajunge la locul cu pricina, bestia se pregătește să îl ucidă.
Un nou sezon plin de aventuri începe în 21 iulie, pe AXN.
Cu: David Giuntoli, Russell Hornsby.

Filme în nopți de vară

Weekend-ul Hannibal

Attached File  Hannibal.jpg   120.39K   3 downloads

Hannibal
15 iulie, de la 22:00


Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați. Dar ea n-a uitat întrevederile lor, glasul rece al dr. Lecter încă mai sună în visele ei. Anthony Hopkins reia personajul dr. Hannibal Lecter, cel cu care a cucerit Oscarul, iar de data aceasta, rolul agentului special Clarice Starling este interpretata de Julianne Moore, de două ori nominalizată la Oscar.
Cu: Anthony Hopkins, Julianne Moore.

Attached File  Dragonul_rosu.jpg   237.23K   2 downloads

Dragonul roșu (Red Dragon)
16 iulie, de la 22:00


Will Graham este un agent FBI retras din funcție, chemat să rezolve un dificil caz în legatură cu un criminal în serie, supranumit „Zâna Măseluță”. Will va cere ajutorul lui Hannibal Lecter, un criminal notoriu aflat acum după gratii, care are un cu totul alt plan decât poate bănui Will.
Cu: Anthony Hopkins, Edward Norton.

Attached File  Reservation_Road.jpg   109.06K   4 downloads

Reservation Road
1 iulie, de la 21:00


Într-o seară de toamnă, după un moment fericit al vieții lor, o familie cu doi copii se oprește în drum spre casă la o benzinărie. Într-un moment de neatenție, fiul dispare pentru totdeauna din viața familiei. Tragedia afectează în egală măsură două familii, pe viață.
Cu: Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo.

Attached File  Autostopistul.jpg   102.15K   3 downloads

Autostopistul (The Hitcher)
2 iulie, de la 22:00


Un tânăr scapă cu viață dintr-o cursă a unui autostopist foarte violent. În scurtă vreme, însă, află că agresorul de pe autostradă îi pună în cârcă acțiuni pe care el nu le-a comis niciodată, transformându-i viața într-un iad.
Cu: Rutger Hauer, C. Thomas Howell.

Attached File  nume_de_cod_mercury.jpg   189.04K   2 downloads

Nume de cod: Mercury (Mercury Rising)
8 iulie, de la 21:00


Un agent FBI  căzut în dizgrație ocolește regulile stricte ale Biroului Federal pentru a-l apăra pe Simon, un baiețel autist în vârstă de 9 ani care a spart un cod guvernamental considerat imposibil de spart. Copilul poate citi codul Mercury, cel mai avansat din lume, cu ușurința cu care alți copii citesc povești.
Cu: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes.

Attached File  Mumia.jpg   159.34K   3 downloads

Mumia (The Mummy)
30 iulie, de la 21:00


În 1923, vânătorul de comori Rick O'Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcții în care faraonii legendari și-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu și blestemat preotul Imoteph, care de abia așteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna.
Cu: Rachel Weisz, Brendan Fraser.

Sursa: https://zonadetelevi...iulie-2017.html

#23
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚILE LUNII AUGUST 2017 LA [ https://i.imgur.com/smIuXBq.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Weekend lung 12-14 august – maraton de filme

SÂMBĂTĂ, 12 AUGUST

Fălci 2

Văduva lui Brody locuiește tot in Amity cu unul dintre cei doi fii, Sean, care, călcând pe urmele tatălui său, devine șerif. În noaptea de Crăciun, rechinul atacă din nou... ceea ce o face pe nefericita mamă să fie convinsă că monstrul îi urmăreste deliberat familia.
Cu: Michael Caine, Lorraine Gary, Lance Guest.

8 Mile

Cu Eminem și Kim Basinger în roluri principale, „8 Mile” redă povestea limitelor care ne definesc viețile, cu ajutorul istoriei unui tânăr ce luptă pentru a găsi tăria și curajul pentru a le depăși.
Cu: Eminem, Kim Basinger.

DUMINICĂ, 13 AUGUST

Nume de cod: Mercury

Un agent FBI  căzut în dizgrație ocolește regulile stricte ale Biroului Federal pentru a-l apăra pe Simon, un baiețel autist în vârstă de 9 ani care a spart un cod guvernamental considerat imposibil de spart. Copilul poate citi codul Mercury, cel mai avansat din lume, cu ușurința cu care alți copii citesc povești.
Cu: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes.

Crimele din Hel

Atrăgătoarea consilieră Agnieszka Lubczynska (Magdalena Boczarska) își petrece concediul la mare în Polonia când descoperă un cadavru. De investigație se ocupă Tomek Nowinski (Wojtek Zielinski), un detectiv cu un trecut problematic care o știe pe Agnieszka din perioada liceului. La scurt timp, neașteptata lor reuniune și dezvăluirea unor noi victime ucise le vor schimba viețile în mod dramatic. Pe măsură ce cei doi prieteni devin apropiați, mariajul lui Agnieszka se confruntă cu o criză.

Producția AXN cu trei părți se pe bazează pe „Crimele din Sanhdamn”, serie care la rândul ei a fost inspirată de bestseller-ul suedez „Still Waters” scris de Viveca Sten – o poveste cu detectivi presărată cu mister, dorință și crime. Acțiunea poveștii se petrece la mare în Polonia.
Cu: Magdalena Boczarska.

LUNI, 14 AUGUST

Crimele din Hel 2

Finalul cursei anuale ecvestre a Cupei Fundației Equus. Presedintele fundației, Norbert Brzozowski, trece primul linia de sosire, dar dintr-o dată cade de pe calul său, în urma unei împușcături în piept. Cazul omuciderii este atribuit comisarului Tomasz Nowiński din Departmentul de Poliție al orașului Gdynia, din nordul Poloniei. Norbert Brzozowski a fost președintele consiliului de administrație al Fundației Equus și un avocat popular, respectat. Intriga se complică atunci când un alt membru al consiliului fundației este ucis...

Sursa: https://zonadetelevi...017-la-axn.html

#24
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Era morților vii începe laAttached File  AXN_HD_2015.png   12.42K   1 downloads
Attached File  Age-of-the-living-dead_3-1-300x169.jpg   5.99K   3 downloads
Mini seria horror „Era morților vii/ Age of the living dead” va debuta pe 16 februarie, în fiecare vineri, de la ora 22.55, la AXN.
Nicola Posenor (Mythica), David Meadows (Captain Phillips) și Estella Warren (Planeta maimuțelor) dau viață personajelor din saga unei țări măcinate de război și de o molimă apocaliptică.
America se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită, fiind izolată de restul lumii și în carantină de peste 10 ani. Oameni și vampiri coexistă, fiecare pe câte o coastă, datorită unui tratat de pace, însă fiecare parte plănuiește, în secret, să o distrugă pe cealaltă.
În timp ce marile puteri ale lumii dezbat dacă să intervină în acest conflict latent, armistițiul fragil este ținut în viață doar de o donație semnificativă de sânge săptămânală din partea coastei de vest (teritoriul oamenilor) către zona vampirilor (coasta de est).
Oamenii reușesc să se reînarmeze și plănuiesc un atac nuclear, ca o ultimă strategie de a pune punct acestui război. Însă totul se poate nărui când o mică bază militară oferă refugiu unei tinere vampir (Yvonne). Aceasta poate fi soluția supraviețuirii speciei umane, dar și a distrugerii ei.
Producția britanică realizată în 2017 a fost creată de Simon Philips și Paul Tanter, acesta fiind și regizorul miniseriei.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/27C4cYjKaPM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa:tps://paginadeseriale.ro/serial-horror-era-mortilor-vii-axn/

#25
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Dragon Ball Super
PREMIERA
Din 28 martie,un episod nou,luni-vineri 07:00 la AXN

Edited by sorin96, 11 March 2018 - 13:00.


#26
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Sper ca e in reluare mai tarziu. Ar fi aiurea sa dai o premiera la ora aia imposibila si sa nu reiei serialul la o ora mai umana :D

#27
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Din pacate,in program pentru 28,29 si 30 martie nu arata ca va fi in reluare,in aprilie nu stiu pentru ca nu au facut inca modificari

#28
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii aprilie

Criminal Minds (sezonul 13)-din 9 aprilie,un episod nou,luni 21:05 (exceptie pe 9 aprilie cand vor fi primele 2 episoade)
MacGyver (sezonul 2)-din 10 aprilie,un episod nou,marti 21:05
Carter (serial nou)-din 10 aprilie,un episod nou,marti 22:00
SWAT (serial nou)-din 16 aprilie,un episod nou,luni 22:00
SEAL Team (serial nou)-din 16 aprilie,un episod nou,luni 22:55
American Gods (serial nou)-din 20 aprilie,un episod nou,vineri 22:55

#29
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016

View Postsorin96, on 11 martie 2018 - 12:59, said:

Dragon Ball Super
PREMIERA
Din 28 martie,un episod nou,luni-vineri 07:00 la AXN
Update:se pare ca Dragon Ball Super va da cate un episod nou,in urmatoarele zile:28-30 martie,2-5,8-9,11-12,15,20 si 26 aprilie
Pentru mai,o sa aflu luna viitoare

#30
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

Două noi seriale în această primăvară pe  [ https://i.imgur.com/7lHdtIR.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


“S.W.A.T.” și ”SEAL” sunt cele mai noi seriale de acțiune care vor intra în grila AXN, începând din 16 aprilie, în fiecare luni, de la ora 22.00, respectiv 23.00.

Shemar Moore, cunoscut telespectatorilor din serialul de succes “Minți criminale”, revine în această primăvară la AXN într-o nouă producție, “S.W.A.T”, inspirată de serialul de televiziune și de filmul de lung metraj cu același nume.

Daniel „Hondo” Harrelson (Shemar Moore) este un sergent S.W.A.T. însărcinat să conducă o unitate tactică specializată, care este ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles. Prins între loialitatea față de locul în care a crescut și cea față de camarazii săi, “Hondo”, fost soldat al marinei, are toate calitățile pentru a fi un lider excelent și pentru a construi o punte între cele două lumi.

Unitatea de elită a lui Hondo îi include pe David „Deacon” Kay, un ofițer experimentat S.W.A.T. care pune întotdeauna pe primul loc echipa, în ciuda faptului că nu a fost luat în considerare pentru poziția de lider al acesteia, pe Jim Street, un membru nou și promițător al grupului, pe Christina „Chris” Alonso, un ofițer calificat și instructorul echipei canine, și pe Dominique Luca, un șofer dibace, care îi salvează din situațiile cele mai riscante.

Attached File  SEAL_SWAT_AXN_2.jpg   391.77K   4 downloadsAttached File  SWAT-1024x576.jpg   127.93K   2 downloads

Jessica Cortez, căpitanul LA Metro, este cea care urmărește activitatea echipei și cea care își prețuiește munca mai presus de orice, inclusiv de relația ei cu Hondo.

Echipa SWAT condusă de Hondo are o rivală într-o altă unitate din LA condusă de Mumford, un lider agresiv, căruia îi place să facă lucrurile în felul său.

Acești bărbați și femei își riscă viața zilnic, cu mult curaj, pentru a-și proteja comunitatea și a salva vieți.

Din distribuție mai fac parte Stephanie Sigman, Jay Harrington, Alex Russell, Kenny Johnson.

Shawn Ryan (“The Shield”, “Chicago Code”) și Aaron Rahsaan Thomas (“Friday Night Lights”, “CSI: NY”) sunt producătorii executivi ai serialului care a fost extrem de bine primit, atât de fani, cât și de critici în SUA, la premiera din toamna trecută.

Cea de-a doua premieră a serilor de luni este “SEAL”, o dramă militară care urmărește viețile profesionale și personale ale membrilor unității de elită Navy Seal. De la momentele de antrenament, planificare, dar mai ales la modul de desfășurare a unora dintre cele mai periculoase misiuni, cu o miză uriașă – toate vor fi putea fi urmărite începând din 16 aprilie, pe AXN.

David Boreanaz, cunoscut telespectatorilor din serialul “Cititorii de oase”, este Jason Hayes – liderul dur, dar respectat al echipei Tier One. Viața lui de familie a avut mult de suferit din cauza carierei sale militare. Din echipa lui Hayes mai fac parte Ray, confidentul său, dar și ofițerul cu cea mai mare vechime în echipă, și Sonny, un soldat loial, dar cu un trecut complicat care îl urmărește. În pregătire se află Clay Spenser, un tânăr plin de entuziasm care visează ca la un moment dat să poată face parte din echipa lui Hayes. Ofițerul CIA, Mandy Ellis, cu un rol vital în succesele obținute de echipă, este cea care și-a sacrificat viața personală din dorința de a elimina amenințările și de a proteja lumea de teroriști.

Deși se află mereu sub presiunea că în orice clipă pot fi trimiși în misiuni clandestine peste tot în lume și conștienți de impactul pe care acest lucru îl are asupra propriilor familii, membrii echipei SEAL dau dovadă de patriotism și dedicare, gestionând fiecare situație critică fără frică.

Max Thierot (Bates Motel), Neil Brown Jr. (The Walking Dead), AJ Buckley (Odyssey), Tony Trucks (CSI: NY) și Jessica Pare (Mad Men) fac parte din distribuția serialului, în timp ce Benjamin Cavell (Justified) și Christopher Chulak ( E.R) sunt producătorii seriei, care a avut premiera în toamna lui 2017, în Statele Unite ale Americii.

În fiecare luni, din 16 aprilie, de la ora 22:00, eroii trupelor speciale “S.W.A.T” și “SEAL” salvează lumea cu stil, la AXN!

Sursa: https://ro.crt-tv.co.../axn-swat-seal/

#31
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii mai 2018

AXN

Dragon Ball Super (sezonul 2,episoadele 1-9)-un episod nou,pe 2,7,8,16,17,19,21,28 si 30 mai la 07:00

AXN Black

Travelers (serial nou)-din 2 mai,un episod nou,luni-vineri 00:00

#32
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii iunie

AXN

Dragon Ball Super (sezonul 2,episoadele 10-13)-un episod nou pe 3,5,8 si 11 iunie la 07:00
  (sezonul 3,episoadele 1-12)-un episod nou pe 15 si 16 iunie la 07:00,iar din 18 iunie,un episod nou,luni-vineri la 07:00
Battle Creek (serial nou)-din 19 iunie,un episod nou,marti 22:00

AXN White

The Art of More (serial nou)-din 18 iunie,un episod nou,luni-vineri 00:00

Edited by sorin96, 17 May 2018 - 11:53.


#33
WShow13

WShow13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.09.2012
Attached File  AXN White HD_20180718_125541.082.jpg   499.41K   27 downloads

AXN White-ul portughezilor nu numai că e HD, dar are și seriale de comedie, nu numai de femei, precum al nostru. Big Ban Theory, Young Sheldon, Two and a Half Men, Dr. Ken...

#34
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,741
  • Înscris: 08.08.2018
https://www.raftulcu...eptembrie-2018/

Emisiune dedicată eSports pe AXN Spin.

Edited by AidenIrish, 03 September 2018 - 18:43.


#35
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii septembrie

Grimm (sezonul 5)-din 7 septembrie,un episod nou,vineri 21:05
Elementary (sezonul 6)-din 17 septembrie,2 episoade noi,luni 22:00
The Brave (serial nou)-din 18 septembrie,2 episoade noi,marti 21:05

#36
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Attached File  AXN.png   5.58K   0 downloads anunță noutățile lunii septembrie: Cei bravi, Grimm și Sherlock Holmes si Dr. Watson, cu sezoane noi
Attached File  Imagini-AXN-Septembrie-2018-768x432.jpg   59.42K   1 downloads
AXN a anunțat noutățile lunii septembrie. Printre producțiile care intră pe post se numără Cei bravi, Grimm și Sherlock Holmes si Dr. Watson, cu sezoane noi.
AXN Spin va difuza de luni 10 septembrie producția Ce e nou în eSports, un show de tip magazine cu invitați speciali și subiecte în trend pentru pasionații de gaming și eSports.

Noutățiile lunii, în continuare:
Attached File  AXN.png   5.58K   0 downloads
  • Cei bravi, din 18 septembrie, două episoade, marțea, de la ora 21:00 – cu Anne Heche și Mike Vogel
Lumea complexă a elitei militare americane se dezvăluie în “Cei bravi”, o nouă producție încărcată de emoții, suspans, adrenalină și momente tensionante care imping limitele la extrem. În fața unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) și echipa sa de eroi formată din agenți speciali reușesc să ducă fiecare misiune la bun sfârșit.

În fiecare episod, echipa din “Cei bravi” va călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, în încercarea de a salva viețile unor oameni nevinovați luați ostatici, bazându-se pe încrederea reciprocă, dar și pe suportul echipei de analiști conduse de directorul Patricia Campbell (Anne Heche).
  • Grimm, sezonul 5, începe vineri, 7 septembrie,  de la 21:05 – cu David Giuntoli, Russell Hornsby
Nick Burkhardt, detectivul din Portland, printre ultimii descendenți ai familiei Grimm, revine cu noi aventuri și cazuri supranaturale în sezonul cinci.

Odată cu moartea mamei sale, dar și a lui Julliette, Nick pornește în căutarea unor răspunsuri, care îl îndepărtează de cei dragi. Mai mult, pe lângă lupta pentru a dezlega noi mistere, Nick va trebui să se adapteze noului rol – cel de tată.
  • Sherlock Holmes și Dr. Watson, sezonul 6, începe pe 17 septembrie, de la 22:00 – cu Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill
Atacul suferit de Holmes are repercursiuni grave pe care le ascunde. În momentul în care halucinațiile și pierderile de memorie încep să îi afecteze munca și, mai ales, relația cu Watson, acesta caută ajutor specializat.
Pentru a putea accepta problemele de sănătate cu care se confruntă, Holmes se concentrează pe sobrietatea ta, găsind în Michael, un fost alcoolic, un aliat.
În timp ce luptă cu proprile vulnerabilități, lucru care se dovedește a fi dificil, Holmes încearcă să își salveze atât cariera, cât și prietenia cu Watson, pe care o prețuiește mai presus de orice.
Attached File  AXN Spin.png   6.26K   0 downloads
  • Ce e nou în eSports începe luni, 10 septembrie, de la 16:55; Va fi difuzat de luni până vineri.
Un show de tip magazin care abordează subiecte legate de lumea eSports și jocuri video. Cele mai recente competiții de eSports, cei mai tari jucători, dar și alte noutăți din lumea gamingului vor fi printre subiectele zilnice la “Ce e nou în eSports”.

Telespectatorii vor putea urmări interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar și cu unii dintre cei mai populari creatori de conținut pe YouTube sau Twitch.
Sursa: https://paginadeseriale.ro/axn-noutatile-lunii-septembrie-cei-bravi-grimm-sherlock-holmes/

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate