![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Modificare PSP
Last Updated: Apr 16 2011 15:45, Started by
ravvy
, Apr 16 2011 15:45
·
0

Posted 16 April 2011 - 15:45

Am un PSP slim 2004
Modat de mine 5.00 M33-6 ^^ Acum vreu sa ii adaug un speaker ceva mai puternic L-am demontat am detasat UMD Driveul de tot cu tot cu scheletul lui metalic .. Am testat sa vad daca merge PSP-ul asa si merge perfect :D Acum in locul umdului as vrea sa instalez un difuzor dinacela subtire ca in radiourile alea mici si ieftine xD Acum intrebarile mele sunt : Daca ii dau semnal difuzorului adaugat direct de la speakerele PSPului ii dauneaza? Ar trebui sa adaug un amplificator micutz ?:D va multumesc pentru timpul acordat ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users