![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Modificare PSP
Last Updated: Apr 16 2011 15:45, Started by
ravvy
, Apr 16 2011 15:45
·
0

Posted 16 April 2011 - 15:45

Am un PSP slim 2004
Modat de mine 5.00 M33-6 ^^ Acum vreu sa ii adaug un speaker ceva mai puternic L-am demontat am detasat UMD Driveul de tot cu tot cu scheletul lui metalic .. Am testat sa vad daca merge PSP-ul asa si merge perfect :D Acum in locul umdului as vrea sa instalez un difuzor dinacela subtire ca in radiourile alea mici si ieftine xD Acum intrebarile mele sunt : Daca ii dau semnal difuzorului adaugat direct de la speakerele PSPului ii dauneaza? Ar trebui sa adaug un amplificator micutz ?:D va multumesc pentru timpul acordat ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users