wireless nokia x6
Last Updated: Sep 05 2011 14:46, Started by
c0smynn_91
, Apr 13 2011 10:54
·
0

Posted 13 April 2011 - 10:54

sal. am o problema cu un nokia X6. in zona mea, este o retea wireless free. Insa nokia x6 al meu, ba nu o gaseste, ba o gaseste cu o liniuta de semnal, dupa care se pierde intreg semnalul in 30 de secunde.
Vreau sa spun ca in casa la mine mai este un lg optimus one, si un nokia e51, care prind perfect aceasta retea wireless, si le merge perfect. Este o problema generala la Nokia X6? sau este doar la al meu? sau trebuie sa ii fac eu ceva? Va multumesc anticipat |
Posted 05 September 2011 - 14:46

sal. am o problema cu un nokia X6. in zona mea, este o retea wireless free. Insa nokia x6 al meu, ba nu o gaseste, ba o gaseste cu o liniuta de semnal, dupa care se pierde intreg semnalul in 30 de secunde. Vreau sa spun ca in casa la mine mai este un lg optimus one, si un nokia e51, care prind perfect aceasta retea wireless, si le merge perfect. Este o problema generala la Nokia X6? sau este doar la al meu? sau trebuie sa ii fac eu ceva? Va multumesc anticipat Ar putea avea o problema antena wireless... Am si eu un nokia x6 dar care nu are aceasta problema...Nu prea ai ce ii face...antena wireless nu o sa gasesti nicaieri. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users