Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Concediu Moldova

The Beekeeper (2024)

Bielorusia - Romania (12.10.2023,...

Pe cararea muntilor
 Nu pot instala KB5030310 - cumula...

Ce se mai intampla cu piața ...

Cum verific un receptor Electra

Bani blocati de Glovo, plata nefi...
 VPN Romania!

Iar un topic despre achizitie tel...

Ce ghinion! Incendiu intr-un ...

Atentionare bord
 Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo

Samsung Galaxy S23 FE

Screen tearing pe orice browser (...

wireless nokia x6

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

c0smynn_91

c0smynn_91

New Member

• Grup: Members
sal. am o problema cu un nokia X6. in zona mea, este o retea wireless free. Insa nokia x6 al meu, ba nu o gaseste, ba o gaseste cu o liniuta de semnal, dupa care se pierde intreg semnalul in 30 de secunde.
Vreau sa spun ca in casa la mine mai este un lg optimus one, si un nokia e51, care prind perfect aceasta retea wireless, si le merge perfect.
Este o problema generala la Nokia X6? sau este doar la al meu? sau trebuie sa ii fac eu ceva?
Va multumesc anticipat

RzX_2008

RzX_2008

Member

• Grup: Members

View Postc0smynn_91, on 13th April 2011, 11:54, said:

sal. am o problema cu un nokia X6. in zona mea, este o retea wireless free. Insa nokia x6 al meu, ba nu o gaseste, ba o gaseste cu o liniuta de semnal, dupa care se pierde intreg semnalul in 30 de secunde.
Vreau sa spun ca in casa la mine mai este un lg optimus one, si un nokia e51, care prind perfect aceasta retea wireless, si le merge perfect.
Este o problema generala la Nokia X6? sau este doar la al meu? sau trebuie sa ii fac eu ceva?
Va multumesc anticipat

Ar putea avea o problema antena wireless...

Am si eu un nokia x6 dar care nu are aceasta problema...Nu prea ai ce ii face...antena wireless nu o sa gasesti nicaieri.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate