Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nici hackerii nu mai sunt ce-au f...

lipsa simtului realitatii in poli...

Arici in curte

Telefoane achizitionate de pe OLX
 Incalzire pardoseala slim (renova...

Probleme echitatie amatori

Scurgere chiuveta -> teava co...

Trigger Warning (2024)
 Pareri cartiere/zone in care ati ...

Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete

Masini pe benzina usor pretabile ...
 Am primit facturi dupa ce am renu...

Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful

Realizare comanda pompa submersib...
 

Instalare decodor HUMAX digi+c

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#1
mirel11

mirel11

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.04.2011
Salut,

Am luat de curand decodorul gratuit de la Digi, numai ca am intampinat unele dificultati la instalare (n-am avut de-a face cu asa ceva pana acum :( )...
In primu' rand nu am mufa Scart la televizor si am inteles ca se rezolva cu o alta mufa scart cu iesire RCA (cablu rosu, alb, galben). Am facut intocmai numai ca n-am rezolvat nimic.....cartela e bagata, scart-u cu Rca-urile....banana de la cablu in decodor.
As vrea sa va intreb daca are vreo logica ce am scris...si daca da, trebuie sa sun sa activez cartela inainte de a porni decodorul?
Va multumesc!

#2
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,294
  • Înscris: 12.08.2006
Ai dat televizorul pe AV?
   Vezi vreo imagine pe tv?

#3
mirel11

mirel11

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.04.2011

 alexa32, on 12th April 2011, 21:30, said:

Ai dat televizorul pe AV?
   Vezi vreo imagine pe tv?

cand dau pe AV imagine albastra...in rest...pureci :P

#4
luka766

luka766

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 23.09.2007

 mirel11, on 12th April 2011, 21:41, said:

cand dau pe AV imagine albastra...in rest...pureci :P

1. verifica ca stb sa fie pornit

2.vezi ca mufa scart care intra in stb sa nu fie data pe IN

3.verifica cablu RCA si verifica ca in tv sa-ti intre mufele corect , mufele audio la audio(rosu si alb) si video la video (galben)

4.verifica la un vecin, care are tv cu intrare scart, daca functioneaza receptorul

#5
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,553
  • Înscris: 16.12.2006
vezi ca la unele televizoare e AV 1 si AV 2, apasa de mai multe ori pana ajungi la versiunea buna :)

de asemenea stb-ul sa fie pornit !

#6
mirel11

mirel11

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.04.2011

 luka766, on 12th April 2011, 21:56, said:

1. verifica ca stb sa fie pornit

2.vezi ca mufa scart care intra in stb sa nu fie data pe IN

3.verifica cablu RCA si verifica ca in tv sa-ti intre mufele corect , mufele audio la audio(rosu si alb) si video la video (galben)

4.verifica la un vecin, care are tv cu intrare scart, daca functioneaza receptorul

Nimic...nicio treaba....ma gandesc, ar trebui sa sun pentru a activa cartela inainte sa-l pornesc? Sau n-are nicio legatura?

#7
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,294
  • Înscris: 12.08.2006
Trebuie sa mearga si fara cartela,cel putin pachetul baza.

#8
mirel11

mirel11

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.04.2011
Cred ca ma dau batut...ca nu vrea deloc...va multumesc pentru postari si daca mai are cineva vreo idee e binevenita!

#9
blue-line

blue-line

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,634
  • Înscris: 13.01.2010

 mirel11, on 12th April 2011, 22:24, said:

Cred ca ma dau batut...ca nu vrea deloc...va multumesc pentru postari si daca mai are cineva vreo idee e binevenita!
De ce ... te chinui cu SCART-ul si cu adaptoare ? Vezi ca ai iesiri separate AV (Galben - Video, Rosu-Alb Audio) din STB !
Si LED-ul din fata trebuie sa fie VERDE. ROSU inseamna ca e in Standby.

Edited by blue-line, 12 April 2011 - 21:43.


#10
luka766

luka766

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 23.09.2007
pe mufa scart scrie OUT sau IN

#11
scrisit

scrisit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,241
  • Înscris: 01.12.2007
Baga antena direct.

#12
gamer8martie

gamer8martie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,503
  • Înscris: 26.11.2010

 blue-line, on 12th April 2011, 22:37, said:

De ce ... te chinui cu SCART-ul si cu adaptoare ? Vezi ca ai iesiri separate AV (Galben - Video, Rosu-Alb Audio) din STB !
Si LED-ul din fata trebuie sa fie VERDE. ROSU inseamna ca e in Standby.
prin HDMI nu merge?

#13
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,059
  • Înscris: 31.05.2010

 gamer8martie, on 13th April 2011, 19:55, said:

prin HDMI nu merge?


A zis decodorul gratuit - deci este Sd - deci nu are HDMI - deci...

Edited by cristi0304, 13 April 2011 - 19:04.


#14
mirel11

mirel11

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.04.2011
Am rezolvat-o pana la urma cu mufele RCA....problema e ca a mers doar pana seara :deadtongue: !!! M-am asezat din greseala pe telecomanda si pufffff ecranul s-a facut albastru...nu mai vrea deloc!!!

#15
stefbv

stefbv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 19.06.2007
Va salut, poate posta cineva cateva fotografii cu conexiunile digi box-tv ?
Aseara am primit si eu un decodor humax si inca nu merge nimic. La tv am dat scart, am scos cablu din tv si l-am pus in box,, cartela,  dar apare canal codat / lipsa semnal iar pe radio lipsa sonor.
Am 2 cabluri: SCART si RF (care nu se potriveste la tv)
Mersi

#16
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

 stefbv, on 13 septembrie 2012 - 12:09, said:

Va salut, poate posta cineva cateva fotografii cu conexiunile digi box-tv ?
Aseara am primit si eu un decodor humax si inca nu merge nimic. La tv am dat scart, am scos cablu din tv si l-am pus in box,, cartela,  dar apare canal codat / lipsa semnal iar pe radio lipsa sonor.
Am 2 cabluri: SCART si RF (care nu se potriveste la tv)
Mersi
Nu are manual ?

#17
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,553
  • Înscris: 16.12.2006
Cablul coaxial de la antena intra in Cable IN. Cu cablul SCART te duci din TV Scart in SCART-ul televizorului. Bineinteles sa fie alimentat stb-ului (sper ca n-ai uitat sa-l bagi in priza) si smartcardul se introduce cu cipul in jos in stb (in fata). Il pornesti din telecomanda si ar trebui sa-ti comute automat pe scart (mod AV sau EXT 1).

Daca tot nu ai imagine pe niciun canal dai o revenire la setarile din fabrica. Parola este 0000.

Succes !

Attached Files


Edited by catalinman, 13 September 2012 - 17:24.


#18
stefbv

stefbv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 19.06.2007
am manual, la pct 2 zice: Audio L/R se conecteaza la TV sau VCR printr-un cablu RCA. Eu nu am primit cablu RCA si nu se aude. Am doar cablu RF care nu se potriveste in nicio mufa. Trebuie cumparat ceva ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate