![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Schimb de lei in italia
Last Updated: Apr 07 2011 14:45, Started by
faraaltecuvinte
, Apr 07 2011 11:20
·
0

Posted 07 April 2011 - 11:20

Buna ziua, fratele meu este momentan in italia stabilit in Maranello, din pacate a ramas fara euro si are numai lei. Unde poate schimba lei in euro?
Multumesc |
Posted 07 April 2011 - 11:24

Cred ca cel mai bine iese daca schimba pe la niste prieteni/amici romani. S-ar putea sa gaseasca si banci care sa schimbe dar cursul va fi jalnic (pierdere de minim 20%)
|
Posted 07 April 2011 - 11:49

E plecat la un interviu acolo, nu are prieteni decat colegi de munca...i-am zis si eu ca poate vede vreun microbuz de romania care transporta oameni sau vreo masina cu numere de romania,sa schimbe la aia dar nu a vazut...cat despre banci, am inteles ca nu se poate schimba, leul nu e o moneda cu care poti scoate profit in italia...aiurea
Pe mine ma intereseaza la ce banci poate schimba, asta daca stie cineva...ma gandeam la Western Union,se poate? |
Posted 07 April 2011 - 11:56

Din pacate cred ca iesi mai ieftin daca-i trimit urgent bani prin WU sau ceva asemanator (depinde si de ce suma vorbim, una este 100 de euro si alta este 3000 de euro)...
L.E. N-are nici un card bancar la el ca sa se duca sa scoata bani de la automat? Vezi ca de multe ori merg chiar si cardurile pe care scrie ca sunt valabile doar in romania... eu as face in ordinea asta: 1) scos bani cu cardul (daca are) 2) gasit ceva romani care vor sa-i schimbe la un curs bun 3) trimis bani cu WU, etc... 4) cautat o casa de schimb sau o banca Edited by cucur, 07 April 2011 - 11:59. |
Posted 07 April 2011 - 14:28

faraaltecuvinte, on 7th April 2011, 10:49, said: E plecat la un interviu acolo, nu are prieteni decat colegi de munca...i-am zis si eu ca poate vede vreun microbuz de romania care transporta oameni sau vreo masina cu numere de romania,sa schimbe la aia dar nu a vazut...cat despre banci, am inteles ca nu se poate schimba, leul nu e o moneda cu care poti scoate profit in italia...aiurea Pe mine ma intereseaza la ce banci poate schimba, asta daca stie cineva...ma gandeam la Western Union,se poate? |
Posted 07 April 2011 - 14:37

Daca ne spui in ce loc in italia se afla fratele tau poate gasim un schimb valutar daca a epuizat toate celelate solutii.
dan210-> Uite aici un loc unde se schimba lei in eur...http://www.eurolandia.info/cambiovaluta |
Posted 07 April 2011 - 14:45

cucur, on 7th April 2011, 15:37, said: Daca ne spui in ce loc in italia se afla fratele tau poate gasim un schimb valutar daca a epuizat toate celelate solutii. dan210-> Uite aici un loc unde se schimba lei in eur...http://www.eurolandia.info/cambiovaluta Maranello , e un oras mic, acolo se fac Ferrari F1 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users