![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Logitech STRIKE AGAIN
Last Updated: Dec 30 2005 19:41, Started by
Monitoxus
, Sep 23 2002 10:25
·
0

Posted 23 September 2002 - 10:25

Iata ca baietii de la Logitech tin neaparat sa ne incante cu un NOU mouse .... Logitech MX700 Cordless Optical Mouse .
[f]092102_mx700_08.jpg[/f] [f]092102_mx700_11.jpg[/f] Cool: - Rapid charge base station - Ergonomic design - MX Optical Engine - Fast RF Cordless technology - Battery status indicator light - Lots of buttons Bad: - Heavy due to the batteries - Awkward application switch button placement - Scrolling needs improvement - Bad quality stock batteries Review-ul complet AICI ! |
Posted 24 September 2002 - 20:35

Sincer e dragut insa....raman la batrinul meu Microsoft
|
Posted 24 September 2002 - 21:14

Costă cam cât un salariu mediu pe economie !
La ei e în jur de 80 $, probabil la noi va fi 90 $ + TVA... Dezavantajul cel mai mare e dat de durata mică de funcționare la un recharge. |
Posted 24 September 2002 - 22:46

Pe Windows eu recomand mouse Microsoft. Oare DE CE?
![]() ![]() Si culmea e ca e mult mai bine vazut SI in Linux... ![]() Cochetam si eu la un moment dat cu un Logitech. Dar am ramas si voi ramine la Microsoft... |
Posted 25 September 2002 - 11:55

![]() ![]() Acuma serios , ce ai cu mousii logitech ? Miei imi merg FOARTE bine si in windows si in Linux .Si revenind la subiect , LA CE ITI FOLOSESTE un mouse cordless ??? |
Posted 25 September 2002 - 20:49

interesant modelul dar presupun ca shi costa o carutza de bani
iar la mousi eu folosesc acasa un logitech care are un amarat de scroll shi is multzumit (nu e cordless nici optic) chiar daca e un sh venit cu niste sisteme (nu e vb de bani) asta e |
Posted 25 September 2002 - 20:52

un mouse cordless iti foloseste cand esti un imprastiat, ca mine
![]() sunt zeci de cd-uri, biletele, cesti, etc pe biroul meu... ma rog, cesti nu zeci, dar 2-3 cesti sunt ![]() si sa faci un laso cu firul de la mouse si sa versi ceasca de cafea nu e greu ![]() la asta e bun un mouse cordless. |
Posted 26 September 2002 - 12:37

De unde pot sa imi iau in ROMANIA?
Vreau azi! Fara cablu si rapid?> pai calc. meu e cam departe si chiar am nevoie, dar pana acu nu merita din cauza ratei de raspuns f. mici. Fara bani pe baterii?> pai zic ca merita sa nu mai cumperi baterii pt. el. Stie careva daca a aparut la noi? |
Posted 26 September 2002 - 13:20

Baietzi, eu am un mouse cu acumulatori si cam in mai putin de o saptamana se descarca. Are boala sa te lase cand ti-e lumea mai draga, sincer cred ca il trec pe baterii, la care daca ai rezerva e totul OK. NU SUNT INCANTAT DE MOUSE PE ACUMULATORI.
|
|
Posted 26 September 2002 - 13:37

sad... unu' ca mine... hotarat omu'... i se pune pata pe ceva, face tot posibilul sa-si ia cat mai repede
![]() eu am avut (acum e la prietena mea ca nu mai am nevoie de mouse) logitech mouseman cordless optical... era super... ma rog, eu nu ma joc, dar NU am avut ce sa-i reprosez... vezi la flamingo. baterii "sony walkman" - sunt gri, costa vreo 60-80.000 4 bucati si tin cam 3 luni folosit la greu... tot la flamingo le gasesti ![]() |
Posted 26 September 2002 - 14:11

Exact Sammy !
Cand mi se pune pata...! Vin unii si spun ca e prea scump, ca platesti firma, ca e mai bun nustiucare! ![]() Eu am un Logitech cu "rotita" de cand a aparut pe la noi, am dat vreo 40$ pe atunci. Si de atunci sunt fan Logitech.(la mousuri). Numai ca acu am remobilat camera si nu prea imi mai ajunge cablu. Cred ca treb. sa mai am rabdare sa apara pe aici pe la Buc. :mad: Nasol! Daca aflati ceva spuneti si la mine de urgenta. |
Posted 26 September 2002 - 20:55

Quote Originally posted by bibicu Pe Windows eu recomand mouse Microsoft. Oare DE CE? ![]() ![]() Si culmea e ca e mult mai bine vazut SI in Linux... ![]() Cochetam si eu la un moment dat cu un Logitech. Dar am ramas si voi ramine la Microsoft... mda ... am avut logitech ... classic (cu bila) pilotWheel ... dadusem cate ceva pe el ... mi l-au furat ... mi-am luat MS Wheel Eye - sunt mai incantat decat de celalalt ... e adevarat ca e shi diferentza dintre bila shi optic ... Mere sub linuz OK .... Logitechu facea "bube in nas" pe unele distributzii! |
Posted 27 September 2002 - 07:49

Chestia mea e cu bila si merge f. bine si in Redhat si in WinMe.
Si Microsoft sun f.f. bune. Repet, e chesiune de gusturi. Mie personal la Microsoft nu imi plac butoanele, ca sunt f. "moi". Dar am un prieten caruia tocmai asta ii place cel mai mult. Depinde. |
Posted 28 October 2002 - 11:44

Pleaca un preten in state si bucurie mare, imi ia si mie soarece.
I-am zis Logitech MX700, cel mai ieftin pret. Dupa aia m-am gandit. Bai nene americanii astia sunt pe invers. Au alimentarea pe 110 si prizele altfel: http://www.futagollc...02_mx700_06.jpg Ce pot sa fac.? Sa imi ia sau sa astept sa apara pe la noi sau sa imi iau din Europa? |
|
Posted 28 October 2002 - 18:30

lolzzz
potzi sa il cumperi singura problema ar fi sa se uite la trasformator ............majoritatea electronicelor facute acum au si 220V si ii cumperi un adaptor de priza |
Posted 28 October 2002 - 18:37

sa'tz ia, dar cu baterii, nu cu charger. eu am modelul MouseMan Optical Cordless shi ma tzin bateriile 2 luni in el.
chiar l'am vazut in sale la CompUSA parca cu $18 |
Posted 30 October 2002 - 00:07

Quote Originally posted by Sammy un mouse cordless iti foloseste cand esti un imprastiat, ca mine ![]() sunt zeci de cd-uri, biletele, cesti, etc pe biroul meu... ma rog, cesti nu zeci, dar 2-3 cesti sunt ![]() si sa faci un laso cu firul de la mouse si sa versi ceasca de cafea nu e greu ![]() la asta e bun un mouse cordless. Mah shi eu sunt imprashtiat. da' cand e vorba de mouse ii multzumesc lui dumnezeu ca am cu fir!!!! de ce? simplu . cand ma trezesc dimineata shi nu mai gasesc mouseul printre hartzoage shi placi trag de fir si.......abracadabra.....vine mouseul. norok ca nu beau ness sau cafea sa fol cani. fol decat sucuri pe care le consum din pet . ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users