Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Vand Tuica si Palinca pentru cunoscatori
Last Updated: Apr 20 2014 09:25, Started by
RazvanGL1
, Mar 31 2011 21:35
·
0
#55
Posted 10 April 2011 - 09:15
"Horinca trebuie sa fie limpede si cristalina.Atata timp cat horinca ,ce curge din vasul de colectare imprastie spuma in doua parti facand margele, inseamna ca horinca este tare.Daca nu face decat valuri,fara margele ,se intrerupe colectarea pt. ca se strica gustul si aroma specifica, spune un vechi cunoscator..."
..."horinca de calitate, atunci cand este turnata in pahar ,pastreaza cateva minute, pe margine, bule de aer (margele), demonstrandu-si astfel taria specifica acestei bauturi..." --------------------------------------------------------------------------------- "margelele indica taria bauturii, care trebuie sa fie de peste 50 grade. atunci cand margelele sunt prea mari palinca este prea tare si trerbuie diluata cu apa de izvor. O palinca buna trebuie sa aiba margele marunte precum un sirag de perle...." Cu acceptul lu' domn' doctor pun si sursa din care am citat. |
#57
Posted 11 April 2011 - 12:09
Cartea se numeste Tuica si Rachiu*Palinca*Horinca*Turt__fermentare , distilare , depozitare.Colectia "Gospodaria de milioane", editor Adrain Alexandru
E destul de simpluta, dar pt. amatori e suficienta. |
#58
Posted 18 April 2011 - 13:07
A ajuns și la mine, (cred că de vineri, astăzi numai am avut timp să-l ridic).
Până acum arată bine, eticheta frumoasă, prețul cu nimic diferit de înțelegere, și un bonus etichetat cu "mai slabă". Testele se vor face începând de vineri seara, (și-au anunțat prezența și o mână de SP-diști) așa că review-urile sunt șanse a fi împărțite ! |
#59
Posted 18 April 2011 - 15:06
Eu n-avusi parte de bonuxuri
Oricum as vrea si ceva mai slabut s-o mai intind ca face rani in gat! |
#60
Posted 26 April 2011 - 17:46
Razvane....marfa a'ntaia;bei ...te duci la nevasta,apoi si la vecina si tot te-ai mai duce,numa' sa ai unde ca de putut poti!
Foarte multumit.Te recomand si celor care vor mai mult, dar cred ca nu se poate.Se poate....Si mult....Sa tot bei. |
#61
Posted 29 April 2011 - 14:01
sudest_om, on 26th April 2011, 18:46, said: Razvane....marfa a'ntaia;bei ...te duci la nevasta,apoi si la vecina si tot te-ai mai duce,numa' sa ai unde ca de putut poti! Foarte multumit.Te recomand si celor care vor mai mult, dar cred ca nu se poate.Se poate....Si mult....Sa tot bei. |
#62
Posted 03 July 2011 - 20:45
Razvane ai trimis bonus butoiul cel mare? Ca nici acum nu au apucat sa scrie review-ul la tuica trimisa.
|
#63
Posted 28 October 2011 - 18:43
Ce faci cu crengile rezultate din intretinerea livezii ?
|
#64
Posted 22 October 2012 - 02:52
domnu razvan anu asta cum stati cu tuica ,dar mai ales cu palinca ???
|
|
#65
Posted 20 April 2014 - 09:25
Oferta!
TUICA de PRUNE 28,5 grade la 10 Lei/ litru. Accept oferte pentru CANTITATI MAI MARI DE 20 litri. Telefon: 0748995020 Din pacate palinca nu mai este! Un Paste Fericit! Hristos a inviat! Edited by RazvanGL1, 20 April 2014 - 09:41. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users