Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Pizza Lovers
Last Updated: Feb 24 2019 22:40, Started by
TheReason
, Mar 30 2011 22:36
·
0
#73
Posted 30 June 2011 - 13:58
cea mai scirboasa pizza pe care am mincat-o (atit cit am mincat) in viata mea a fost amedeea timisoara. holy shit :scared:
|
#74
Posted 30 August 2011 - 13:25
Cea mai buna pizza din Iasi o gasesti la Pizzeria Mamma Mia! Au un meniu variat si bogat in tot felul de mancaruri gustoase dar pizza ramane punctul lor forte. In meniu sunt trecute mai multe sortimente de pizza dar eu raman fan Pizza Mamma Mia si Pizza Calzone.
Daca treceti prin Iasi nu ratati Pizzeria Mamma Mia! |
#75
Posted 31 August 2011 - 21:16
antigen, on 4th April 2011, 18:56, said: Una dintre cele mai rele, seci, sărăcăcioase pizze pe care le-am mâncat a fost de la Pizza Hut. Poate sunt eu învățată cu pizzele "românizate". :habarnam: Hmm..nici eu nu sunt fan Pizza Hut :( Mi se pare prea...industrializata sarmana pizza! Stii...scoasa pe banda :)) Mosotti, on 30th June 2011, 14:58, said: cea mai scirboasa pizza pe care am mincat-o (atit cit am mincat) in viata mea a fost amedeea timisoara. holy shit :scared: Beeeah!!! Da ce avea, bre? |
#76
Posted 01 September 2011 - 08:30
Poate nu era facuta.
Mi s-a intamplat, la lucru fiind, sa comand o pizza la o spelunca destul de centrala. Dupa 20 de minute, cand m-am dus s-o iau am observat ca nu era facuta aproape deloc. Ii arat baiatului de la vanzare, ala ridica din umeri si zice: stiti, n-o fac eu. |
#77
Posted 01 September 2011 - 09:47
#78
Posted 12 November 2014 - 00:32
din Constanta .. intra bine pizza de la pepe verde. e cam cea mai buna pizza din constanta, e pe lemne facuta.. si cred ca au produse de calitate nu gluma.. ca e super gustoasa. si merge sa faci si comenzi online: http://www.pepeverde.ro
|
#79
Posted 12 November 2014 - 19:36
Sunt putini pizzeri care stiu sa lucreze cu cuptorul pe lemne plus ca necesita mai multa logistica din partea firmei. Marea majoritate au cuptoare electrice ce asigura o temp. de ~400 de grade fata de cuptoarele de-acasa ce merg pana la 200-220 de grade celsius.
Io caut acum gresie netratata chimic pt. cuptorul electric de-acasa, ce ar permite coacerea potrivita a pizzei. Si daca as gasi prin Ro si o paleta ca asta .... P.S.: La Cluj, o pizza buna se poate comanda de la "La Ses" Edited by shiva, 12 November 2014 - 19:37. |
#80
Posted 28 November 2014 - 16:55
shiva, daca gasesti o gresie din aia, ma intereseaza si pe mine.
|
#81
Posted 28 November 2014 - 18:56
Shiva si Alex, gasiti ce vreti voi la www.alforno.ro
Edited by balauru69, 28 November 2014 - 18:58. |
#82
Posted 24 February 2019 - 22:40
Ultima data cand am mancat pizza, chiar am avut cina cu niste studenti italieni si am mers la Napoli Centrale, in CLuj, a fost super buna pizza, si chiar pe gustul italienilor )
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users