Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Pizza Lovers
Last Updated: Feb 24 2019 22:40, Started by
TheReason
, Mar 30 2011 22:36
·
0
#38
Posted 01 April 2011 - 15:18
cu sardine am mancat pe timpul lui ceausescu, la o pizzerie din oras
era delicioasa, se baga si ou sa lege umplutura |
#40
Posted 01 April 2011 - 16:50
Dar pizza din atasament cum vi se pare? Mie mi se pare ca e cea mai buna pizza pe care o pot manca la mine in oras. Sortimentul e Pepperoni si pe langa cantitatea generoasa de salam mai are si mozzarella din abundenta si ceea ce imi place foarte mult e sosul. Nu e doar un ketchup amarat, e si el in cantitate generoasa.
Photo_apr._01__17_42_36.jpg 3.15MB 79 downloads |
#41
Posted 02 April 2011 - 20:45
Cele mai bune pizza pe care le-am mancat au fost la Pizza Hut (majoritatea sortimentelor si blaturilor).
Nu se compara la gust cu nici o pizza pe vatra, pe lemne, prin cuptoare pe acasa etc. De fapt, pizzele pe vatra mi se par foarte seci, imi stau in gat. Habar n-am cum le fac si ce pun pe/in ele , dar sunt super gustoase. |
#42
Posted 04 April 2011 - 15:16
Pizza hut,a? Nu stiu...am comandat de multe ori de la ei. Si astia functioneaza in functie de chef. Cateodata am nimerit cate una buna...dar de cele mai multe ori lasa de dorit, din pacate!!!
|
#43
Posted 04 April 2011 - 17:24
cristi_21, on 2nd April 2011, 21:45, said: Cele mai bune pizza pe care le-am mancat au fost la Pizza Hut (majoritatea sortimentelor si blaturilor). Nu se compara la gust cu nici o pizza pe vatra, pe lemne, prin cuptoare pe acasa etc. De fapt, pizzele pe vatra mi se par foarte seci, imi stau in gat. Habar n-am cum le fac si ce pun pe/in ele , dar sunt super gustoase. valeau...stiu ca gusturile nu se discuta, dar dmpdv sa spui ca pizzele pe vatra sunt seci mi se pare o blasfemie.... :D si tot dpmdv pizzele de la Hut sunt banale. sortimentele favorite de pizza sunt cele cu ansoa si capere si cea cu mozzarela si rucola...apoi clasica ciuperci + sunca. in Constanta Pizza Evo si Pizza Smiley sunt cele mai apropiate ca si gust si retete de pizzele italiene. |
#44
Posted 04 April 2011 - 17:56
Una dintre cele mai rele, seci, sărăcăcioase pizze pe care le-am mâncat a fost de la Pizza Hut. Poate sunt eu învățată cu pizzele "românizate". :habarnam:
|
#45
Posted 04 April 2011 - 19:01
antigen, on 4th April 2011, 18:56, said: Una dintre cele mai rele, seci, sărăcăcioase pizze pe care le-am mâncat a fost de la Pizza Hut. Poate sunt eu învățată cu pizzele "românizate". :habarnam: Saracacioase? :lol: Depinde cat iti permite bugetul. Au zeci de ingrendiente din care poti alege ce sa-ti puna topping. Sa nu mai vorbim ca poti alege si tipul de blat. Preferatul meu e ala pufos, de aia ziceam mai sus ca nu imi plac pizzele pe vatra pentru ca sunt subtiri, uscate si foarte seci, de multe ori chiar arse. E drept ca poti ajunge sa dai 40-50 de lei pe o pizza daca iti plac alea cu de toate ca nici nu mai stii ce mananci. Eu prefer 2-3 ingrendiente, iar dintre alea recomandate de ei Rodeo e excelenta. bubalus, on 4th April 2011, 18:24, said: valeau...stiu ca gusturile nu se discuta, dar dmpdv sa spui ca pizzele pe vatra sunt seci mi se pare o blasfemie.... :D si tot dpmdv pizzele de la Hut sunt banale. sortimentele favorite de pizza sunt cele cu ansoa si capere si cea cu mozzarela si rucola...apoi clasica ciuperci + sunca. in Constanta Pizza Evo si Pizza Smiley sunt cele mai apropiate ca si gust si retete de pizzele italiene. Pizza Hut banale? Fii serios, au 500 de feluri DIFERITE de pizza. In pizzeriile astea ordinare de pe la noi doar numele difera, pun 2 masline in plus pe una, un castravete pe alta si gata, au sortiment nou. De fapt toate sunt la fel. Sa nu mai vorbim de calitatea ingrendientelor. La branzeturi, mezeluri si carnea de pui pe care le folosesc pizzeriile noastre in 9 din 10 cazuri gasesti nereguli la calitatea produselor. Eu nici nu vreau sa stiu ce au aia in spate prin bucatarie. Acuma o sa zici ca am mancat doar in pizzerii naspa. Nici vorba, sunt zeci de pizzerii laudate pe aici prin Cluj, dar nici una nu m-o dat pe spate asa cum o facut-o Pizza Hut. :) TheReason, on 4th April 2011, 16:16, said: Pizza hut,a? Nu stiu...am comandat de multe ori de la ei. Si astia functioneaza in functie de chef. Cateodata am nimerit cate una buna...dar de cele mai multe ori lasa de dorit, din pacate!!! Pizzele de la astia sunt bune daca le mananci la ei in restaurant. Alea comandate is naspa. Sunt diferite. |
#46
Posted 04 April 2011 - 19:27
Cine vrea pizza misto in BUC - Domino's :D
Pizza hut e prea mica pentru mine si nici cine stie ce ingrediente! Domino's e cea mai buna pizza pe care am mancat-o, dar si cea mai scumpa! Sosurile sunt super tari! |
|
#47
Posted 04 April 2011 - 19:51
cristi_21, on 4th April 2011, 20:01, said: Saracacioase? :lol: Depinde cat iti permite bugetul. Au zeci de ingrendiente din care poti alege ce sa-ti puna topping. Sa nu mai vorbim ca poti alege si tipul de blat. Preferatul meu e ala pufos, de aia ziceam mai sus ca nu imi plac pizzele pe vatra pentru ca sunt subtiri, uscate si foarte seci, de multe ori chiar arse. E drept ca poti ajunge sa dai 40-50 de lei pe o pizza daca iti plac alea cu de toate ca nici nu mai stii ce mananci. Eu prefer 2-3 ingrendiente, iar dintre alea recomandate de ei Rodeo e excelenta. |
#48
Posted 04 April 2011 - 20:04
cristi_21, on 2nd April 2011, 21:45, said: De fapt, pizzele pe vatra mi se par foarte seci, imi stau in gat. Asta pentru ca-s naturale. Ce mananci tu la Hut are sigur potentiatori... Pizza pe vatra italiana 100% (cu mozzarella si prosciutto cotto autentic) am mancat la restaurantul "La Brace", care din pacate s-a desfiintat in Sinaia si s-a mutat in Bucuresti (sos. Fundeni). N-am mai mancat de un an jumate... era localul meu preferat de prin 2005 :( |
#49
Posted 04 April 2011 - 21:03
bubalus, on 4th April 2011, 18:24, said: in Constanta Pizza Evo si Pizza Smiley sunt cele mai apropiate ca si gust si retete de pizzele italiene. am luat xxl si am constatat ca 3cm de jur imprejurul blatul era gol, fara umplutura, nu stiu daca iti mai arde de gust cand aspectul per total e saracacios ultima pizza buna am mancat`o la trattoria verdi, cu sos separat si busuioc proaspat, nu uscat, ingrediente de cea mai buna calitate, a facut ca gustul in final sa fie unul foarte, foarte bun nu mi`ai raspuns daca ai incercat si varianta de la aldo, care e in top 3 pizza de aici din constanta, de fapt pe locul 3 nici nu am ce pizza sa pun, la mine nu exista decat aldo si verdi, atat |
#50
Posted 04 April 2011 - 21:14
Eu prefer blatul pufos, am gasit asa ceva bun in Botosani la Deja Vu, in Iasi la Family si Mamma mia, in Cluj la Prego in Manastur, cand era, am inteles acum ca au inchis unul.
|
#51
Posted 04 April 2011 - 21:49
Loox, on 4th April 2011, 21:04, said: Asta pentru ca-s naturale. Ce mananci tu la Hut are sigur potentiatori... Pizza pe vatra italiana 100% (cu mozzarella si prosciutto cotto autentic) am mancat la restaurantul "La Brace", care din pacate s-a desfiintat in Sinaia si s-a mutat in Bucuresti (sos. Fundeni). N-am mai mancat de un an jumate... era localul meu preferat de prin 2005 :( No bine, acuma daca vorbim de natural sau sanatos sau silueta otravurile de pizza nici nu au ce cauta in alimentatie. Potentiatorii aia dau gustul ala delicios, iar lipsa lor e tocmai motivul pentru care majoritatea oamenilor fug cat mai departe de mancarurile "naturale". Ca daca mancarea "naturala" ar fi buna la gust, iar fast food-urile naspa azi am discuta despre care buruieni is mai verzi, nicidecum despre ce pizzerii is mai bune. Asta asa, ca o paranteza Revenind la subiect, Pizza Hut imi place in comparatie cu pizza din restaurantele ordinare din acelasi motiv din care imi place Mcdonalds mai mult decat porcariile de prin shaormerii. Nu e vorba de cati potentiatori au, e vorba de savoare, de curatenia restaurantului, calitatea ingrendientelor, de lipsa smecheriilor la gramaj si de ce nu, de calitatea serviciilor si atmosfera localului. |
|
#52
Posted 05 April 2011 - 10:45
TADY85, on 4th April 2011, 20:27, said: Cine vrea pizza misto in BUC - Domino's :D Pizza hut e prea mica pentru mine si nici cine stie ce ingrediente! Domino's e cea mai buna pizza pe care am mancat-o, dar si cea mai scumpa! Sosurile sunt super tari! e cea mai tare pizza din Bucuresti. scumpa, dar n-ai mai mancat asa ceva. recomand. |
#53
Posted 05 April 2011 - 14:00
Pentru cei mai traditionalisti recomand cu maxima caldura pizza cu....MICI!!! Da, ati citit bine exista si asa ceva. Am aflat astazi cand am primit un fluturas:) Daca exista doritori voi posta si numele pizzeriei.
Edited by mihaim80, 05 April 2011 - 14:00. |
#54
Posted 05 April 2011 - 16:37
citronelle, on 1st April 2011, 15:11, said: Ultima data cand am vazut pizza vegetariana era ceva gen blat cu niste sos de rosii si ceva vegetale aruncate pe acolo. Iti taia si foame si pofta si tot. :thumbup: Corect!!! Beahhhh!!! cristi_21, on 4th April 2011, 20:01, said: Saracacioase? :lol: Depinde cat iti permite bugetul. Au zeci de ingrendiente din care poti alege ce sa-ti puna topping. Sa nu mai vorbim ca poti alege si tipul de blat. Preferatul meu e ala pufos, de aia ziceam mai sus ca nu imi plac pizzele pe vatra pentru ca sunt subtiri, uscate si foarte seci, de multe ori chiar arse. E drept ca poti ajunge sa dai 40-50 de lei pe o pizza daca iti plac alea cu de toate ca nici nu mai stii ce mananci. Eu prefer 2-3 ingrendiente, iar dintre alea recomandate de ei Rodeo e excelenta. Pizza Hut banale? Fii serios, au 500 de feluri DIFERITE de pizza. In pizzeriile astea ordinare de pe la noi doar numele difera, pun 2 masline in plus pe una, un castravete pe alta si gata, au sortiment nou. De fapt toate sunt la fel. Sa nu mai vorbim de calitatea ingrendientelor. La branzeturi, mezeluri si carnea de pui pe care le folosesc pizzeriile noastre in 9 din 10 cazuri gasesti nereguli la calitatea produselor. Eu nici nu vreau sa stiu ce au aia in spate prin bucatarie. Acuma o sa zici ca am mancat doar in pizzerii naspa. Nici vorba, sunt zeci de pizzerii laudate pe aici prin Cluj, dar nici una nu m-o dat pe spate asa cum o facut-o Pizza Hut. :) Pizzele de la astia sunt bune daca le mananci la ei in restaurant. Alea comandate is naspa. Sunt diferite. Pai si ti se pare corect!!!!???? Adica daca comand imi aduci una facuta in urma cu o saptamana??? :deadtongue: :)))))) :))) Pana la urma imi da si mie cineva o reteta de Doamne ajuta??? Dar sa fie o reteta pe care a facut-o, ca din astea de pe site-uri sunt satula!!! Visit My Website Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users