Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RC09 pentru camera A500s

Dren de fosa langa casa?

Panko lung

Analfabetism functional la relati...
 Declaratia Unica - dividende WINE

Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou

350 lei pentru o plomba e mult sa...
 Incarcator Makita China

Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania

Credit - persoane cu dizabilitati...
 Diferente dioptrii intre ochi

cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...

Punct alb pe gingie
 

Camera foto ca webcam

- - - - -
  • Please log in to reply
75 replies to this topic

#19
bodo 70

bodo 70

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 25.11.2005

 raducristin, on Dec 24 2005, 05:16, said:

A testat cineva?

Am testat cu A510, merge perfect!!

#20
strainu_altfel

strainu_altfel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 916
  • Înscris: 20.03.2005
eu nu am reusit sa fac nimic cu camtasia ala.
nu-mi vede aparatul.

#21
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004
Incearca cu TV-tunerul, am facut proba chiar acuma si merge.

#22
NicuAdrian

NicuAdrian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 14.12.2005
Buna am si eu o camera dv camcorder samsung si am ceva probleme cu ea sau cu calc nu inteleg ce se intampla . cand o pun pe usb o data o vede calculatorul alte ori nu sau sare singura in timp ce este conectata si o vede calculatorul dupa un anumit timp nu mai este ca device :cursing: alteori cand dau drumu la captura imi zice ca nu mai este camera sau nu are draivarul de captura etc tot probleme dinacestea dar uneori mereg si merge bine. Oare ce este ?
Va multumesc si sper sa nu va suparati ca intreb si eu poate reuseste cineva si ma ajuta.Va multumesc. :worthy:

#23
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004
USB-ul nu era doar pentru transferul materialului filmat in calculator? Pune'o cumva pe video-in si las'o in preview cu preview in iesirea video, ar trebui sa mearga fara probleme.

#24
bodo 70

bodo 70

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 25.11.2005

 strainu_altfel, on Dec 28 2005, 17:29, said:

eu nu am reusit sa fac nimic cu camtasia ala.
nu-mi vede aparatul.

Camtasia face captura de pe ecran (dupa imaginile date de Remote Shooting - programul de la Canon). Nu are nici o treaba cu camera. B)

#25
proxxxy

proxxxy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,078
  • Înscris: 15.07.2003
si eu am facut webcam prin tv-tuner si merge bine..
oricum asta e asa, pentru ocazii..

#26
lautarboss

lautarboss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 22.07.2005
in  legatura  cu problema  asta.......  camera web...am un  canon  a85.....
nu am tv-tuner...am  cablul  usb.... soft-ul cu care am  luat  camera...
intrebare>  pot  sa o  fac  camera  web...de  amuzament   ...
daca  da. ce drivere  am  nevoie,  pt  a  le lua  de pe net........?????
adresa  mea [email protected]
multumesc  anticipat

#27
sibelius

sibelius

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 29.06.2004
Daca merge si cu A85, raspunsul la intrebarea ta e in postul #15.  ;)

#28
gika_killeru'

gika_killeru'

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,468
  • Înscris: 03.01.2006
stie cineva cum fac un hp r707 sa mearga ca webcam??? ca la ei pe site nu am vazut nici o inf despre asta si nici cele 3 metode nu au dat roade....

#29
electronicholas

electronicholas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 23.06.2005
experienta de plictiseala:  dupa ce am dat lentila jos, am lipit webcamu' de teleu... si a iesit un super zoom (cam 800x), iese fain de tot in evidenta efectul DOF, pt ca pe calc vezi in timp real, la aceiasi luminozitate (deoarece compenseaza camera). Am folosit un 80-200mm cu un teleconvertor pus. E tare rau de tot la zoom. de exemplu... luna nu incape toata in poza, nici pe departe; pacat ca esti limitat de rezolutia slaba, si de culori.. asta e (inca o data si gata :D   Macar ai zoom !!!) :D

Edited by electronicholas, 19 February 2006 - 14:11.


#30
CAlex

CAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 663
  • Înscris: 06.08.2005
Daca nu vreti sa tineti camera mai mult de un an sau daca nu o folositi foarte des atunci transformati-o in webcam fara probleme.

Altfel ganditi-va ca un webcam e mult mai ieftin. Senzorul CCD al camerelor NU a fost facut sa fie expus asa de mult timp. Se va uza muuult mai repede...

#31
bchendran

bchendran

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,865
  • Înscris: 28.05.2005
http://www.alfonsoma....it/omfhlj.html
E un articol in italiana despre Panasonic FZ20 si despre niste caracteristici ascunse ale acestuia.
Scrie acolo ca se poate "fenta" tv-out-ul sa functioneze si in mod "recording" nu doar in mod "playback"
Asta, in combinatie cu un tv-tuner si un soft potrivit, ar insemna ca acest aparat (si poate si alte panasonic-uri) ar putea fi folosite ca si webcam.
Succes.

#32
bubalus

bubalus

    Membru chel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,206
  • Înscris: 15.02.2005

 andreas, on Oct 27 2005, 12:23, said:

Nu trebuie nici macar TV-tuner pt Canon, iti trebuie aplicatia ce vine de la Canon, Remote Capture, pe numele sau, si o alta aplicatie numita Camtasia Studio Recorder. Din interfata programului Ctrl+R si setarea optiunii de Live Out din optiunile acesteia, si gata ai webcam:)

poti sa fii mai explicit te rog?
eu am un 510...dar nu prea stiu cum sa-l folosesc in scopul asta

unde bag cablul video?.... si remote capture...und eo gasesc?

#33
jenel

jenel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 25.02.2005

 gika_killeru', on Jan 23 2006, 23:36, said:

stie cineva cum fac un hp r707 sa mearga ca webcam??? ca la ei pe site nu am vazut nici o inf despre asta si nici cele 3 metode nu au dat roade....
Am si eu un astfel de aparat.Tu ai reusit ceva?

#34
COJO

COJO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 29.03.2005
Am un Benq DC E300 si dupa multe incercari am reusit in cele din urma sa-l fac sa mearga ca webcam.Problema e ca nu am destula luminozitate!Stiti vreun soft cu care as putea sa maresc luminozitatea?

#35
mr.fred

mr.fred

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,137
  • Înscris: 29.01.2004
Nu stiu soft. Dar stiu un hardware. E plug'n'play. Un bec de 100W.

#36
driverx

driverx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 22.07.2002

 mr.fred, on Apr 3 2006, 22:22, said:

Nu stiu soft. Dar stiu un hardware. E plug'n'play. Un bec de 100W.
:lol:  :lol:  :lol:

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate