Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema cuptor electric cu disju...

Merita achizitionat DFSK Fengon 5...

Pret actual invelitoare

Probleme baterie Samsung A54
 Schema statie auto Renegade REN 1...

Magazine IT de incredere

Parere SKODA Octavia 3 2.0TDI 150CP

Achizitie telefon 1000-1200lei
 Unde gasesc o lampa buna pe gaz?

Consulta specialiștii... Und...

Fostul director al Frontex: Comis...

Construire anexa lipita de casa
 Ce folositi pentru urina mirosito...

Socializare in prezenta copiilor

Cont Samsung A32

Hotarare definitiva a instantei, ...
 

Camera foto ca webcam

- - - - -
  • Please log in to reply
75 replies to this topic

#1
renderman

renderman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,450
  • Înscris: 30.11.2004
Pentru cei care vor sa foloseasca point&shotul ca web-cam.
Teoretic sint 3 modalitati
1. Producatorul sa livreze un soft care sa permita asta ( din pacate majoritatea nu o fac)
2. Folosesti un soft care captureaza o portiune de ecran si emuleaza un device de captura video - dar trebuie sa ai un calculator destul de puternic ex: http://www.techsmith.../tour/share.asp (din cate am vazut asta functioneaza doar cu msn)
3. Daca ai placa video cu video in sau tvtuner, conectezi tv-outul de la camera foto la  tv-in si gata ... ai web-cam

Edited by mr.fred, 04 September 2005 - 13:09.


#2
ccezar2004

ccezar2004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 16.06.2004
varianta 3 ... probat functionat... dar din pacate fara functionalitate microfon....

#3
aNDRYs

aNDRYs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 17.11.2003
Nu se uzeaza prea rau aparatele daca sunt folosite ca webcam? Nu pentru asta au fost facute...

#4
bchendran

bchendran

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,865
  • Înscris: 28.05.2005
Asta e partea a doua :lol:
Oare mi se strica FZ20-ul daca o sa sparg niste alune cu el? :unsure:

#5
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004
Adaugare la subpunctul 3: daca cablul tv-out are si o iesire audio, aceasta se conecteaza la intrarea audio a tv-tunerului.  ;)

P.S. Prin folosirea indelungata a unei camere foto ca webcam se scurteaza durata acesteia de viata. Atentie la supraincalziri.

#6
titili

titili

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.09.2005

renderman, on Sep 4 2005, 13:56, said:

Pentru cei care vor sa foloseasca point&shotul ca web-cam.
Teoretic sint 3 modalitati
1. Producatorul sa livreze un soft care sa permita asta ( din pacate majoritatea nu o fac)
2. Folosesti un soft care captureaza o portiune de ecran si emuleaza un device de captura video - dar trebuie sa ai un calculator destul de puternic ex: http://www.techsmith.../tour/share.asp (din cate am vazut asta functioneaza doar cu msn)
3. Daca ai placa video cu video in sau tvtuner, conectezi tv-outul de la camera foto la  tv-in si gata ... ai web-cam

<{POST_SNAPBACK}>


Da o posibiliate de a folosi Nokia Video Call Stand PT-8 ( de la telefonu Nokia 6630) pe post de camera web pc, a gasit careva?
Danke-Schoshone!
-  pt orice pont

#7
dr. evil

dr. evil

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 10.06.2005
pentru punctul 2 recomand Luminositi.. un softulet de captura ecran super nice :)

#8
electronicholas

electronicholas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 23.06.2005
eu folosesc destul S7000 meu pe post de webcam.. pt ca asa e calitatea mult mai buna a imaginii [super focus, zoom k lumea, tot ce vrei ]... si nu se plange deloc... nici nu se incalzeste... parca nici consumul nu e cine stie ce... deci... da.
A...  si nici nu trebuie soft ... ci doar un driver de webcam.. de pe net ca la orice camera.. restul se seteaza din aparat.

Edited by electronicholas, 28 September 2005 - 14:30.


#9
Iuliutz

Iuliutz

    Hairmaster

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,405
  • Înscris: 27.01.2005
Si eu am un Samsung digimax 301 dar nu am incercat inca sa il folosesc ca si webcam si nici nu stiu  daca reusesc. oare cu yahoo messenger cum il pot folosi daca merge varianta 3 propusa mai sus?

Edited by Iuliutz, 01 October 2005 - 20:54.


#10
madvet

madvet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 10.02.2002
SI EU CANON S1 IS ...............SI VREAU SA STIU DACA CINEVA A FOLOSTIT PE POST DE WEBCAM....

#11
Amalia28

Amalia28

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 05.10.2005

bchendran, on Sep 4 2005, 19:15, said:

Asta e partea a doua :lol:
Oare mi se strica FZ20-ul daca o sa sparg niste alune cu el? :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

buna..daca nu te superi..la ce pretz ajunge un aparat ca ala al tau ?...(FZ20) ..ms

#12
nutzu_z

nutzu_z

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 13.02.2005
un web cam modest e vreo 13 euro. ...nu cred ca merita folosit ap foto mai ales daca este riscul de scurtare a duratei lui de functionare.

#13
michella

michella

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 17.09.2005
La camera digitala pe care o am merge sa o folosesc ca webcam la yahoo messenger ? Am Canon Powershot A60. Ce cablu imi trebuie ?

#14
sibelius

sibelius

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 29.06.2004

View Postmadvet, on Oct 6 2005, 16:06, said:

SI EU CANON S1 IS ...............SI VREAU SA STIU DACA CINEVA A FOLOSTIT PE POST DE WEBCAM....
Eu am S2-ul dar nu am incercat.
Stiu ca A520-ul mergea cu ajutorul softului pentru remote control. Conditia era sa ai si un tv-tuner, mie asa mi-a mers. Selectai in soft iesirea video a aparatului foto iar cablul video il conectai la tv-tuner.

#15
andreas

andreas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 13.05.2002
Nu trebuie nici macar TV-tuner pt Canon, iti trebuie aplicatia ce vine de la Canon, Remote Capture, pe numele sau, si o alta aplicatie numita Camtasia Studio Recorder. Din interfata programului Ctrl+R si setarea optiunii de Live Out din optiunile acesteia, si gata ai webcam:)

#16
kjz

kjz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 22.11.2005
am reusit cu un S1 prin metoda lui andreas..merci de tip  :)

m-am jucat putin cu un fujifilm e550..avea optiunea de webcam in meniu si nu era nevoie de artificii de genul..

Edited by kjz, 22 November 2005 - 19:00.


#17
raducristin

raducristin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,910
  • Înscris: 27.12.2004

View Postandreas, on Oct 27 2005, 10:23, said:

Nu trebuie nici macar TV-tuner pt Canon, iti trebuie aplicatia ce vine de la Canon, Remote Capture, pe numele sau, si o alta aplicatie numita Camtasia Studio Recorder. Din interfata programului Ctrl+R si setarea optiunii de Live Out din optiunile acesteia, si gata ai webcam:)

A testat cineva?

#18
strainu_altfel

strainu_altfel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 916
  • Înscris: 20.03.2005
kiz se vede bine cu S1?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate