![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Unde gasesc un template "de poveste"?
Last Updated: Mar 25 2011 20:18, Started by
snakeman
, Mar 25 2011 19:23
·
0

Posted 25 March 2011 - 19:23

Caut un template in genul celui folosit de cei de la prajituria.ro
A nu se intelege ca il vreau fix pe ala, ci ceva in acel gen - "de poveste, de basm", sau ceva gen "cartoons", dar fara personaje de desene animate, ci numai cadrul, mediul fara anume personaje in el, daca se poate. Ori ceva in genul cadrelor din Second Life, asta daca e vreun pasionat pe-aici de jocul asta, ar trebui sa stie ce vorbesc, dar la fel, daca se poate, fara personaje in template... :rolleyes: Am sanse sa gasesc asa ceva, si daca e posibil, gratis? :naughty: |
Posted 25 March 2011 - 20:18

Da, oarecum ceva in genul asta. Numai ca imi trebuie macar cateva template-uri ca sa am de unde alege... :rolleyes:
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users