![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Apple com (site-ul din SUA)...
Last Updated: Jul 24 2011 17:35, Started by
moneylord13
, Mar 24 2011 01:56
·
0

Posted 24 March 2011 - 01:56

salut
sunt interesat de un laptop Apple, dar nu vreau sa fiu jecmanit de preturile de la noi un simple calcul, arata ca pt varianta de 15 inch, i7, la noi, sunt cu peste 20 mil in plus la pret fata de SUA, apple.com livreaza ei , aici in Romania ? |
Posted 24 March 2011 - 02:04

nu cred, dar poti cumpara de pe ebay de la cineva din sua. numai ca te vor costa taxele vamale diferenta dintre pretul din sua si cel de aici
![]() apple e si in romania: http://www.apple.com/ro/ |
Posted 24 March 2011 - 06:50

apple nu are reprezentanta in romania! unicul importator este Apcom [defapt, am impresia ca I.R.I.S. ]
nu poti cumpara de pe apple.com poti comanda de pe amazon.co.uk la preturile angliei nu comanda de pe ebay de la cineva din SUA, vei plati vama 24% [adica TVA-ul] poti comanda de pe ebay.de , cauti un vanzator din europa |
Posted 24 March 2011 - 08:06

Cel mai rentabil e sa cumperi de pe amazon.co.uk la preturile de acolo.
Eu am comandat ceva si mi-a venit in 6 zile lucratoare (7 lire m-a costat livrarea la un produs de 1.8 kg) |
Posted 24 March 2011 - 08:24

Daca iei din UK, de obicei e la fel ca in ROmania sau tot pe acolo...
|
Posted 24 March 2011 - 08:40

de exemplu eu momentan sunt stabilit in Europa si pretul in euro la mine este de € 1.749,00 la MacBook Pro 15" , daca la modelul asta te refereai?
daca ai pe cineva in Europa il cumpara si mai dai 15€ maxim pe transport! |
Posted 24 July 2011 - 17:35

De pe amazon.com nu poti cumpara pentru ca nu livreaza in Romania.
Cauta prin magazinele din oras... sau magazinele online. Daca ai pe cineva intr-o tara unde e mai... ieftin, poti apela la el si il cumperi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users