Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...

Windows 11 22H2 isi da reset sing...
 C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2

Anul asta vinerea neagra chiar va...
 Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...
 Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...
 

Device (modem sau ont) cu user/parola + Router

- - - - -
  • Please log in to reply
165 replies to this topic

#37
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,003
  • Înscris: 08.12.2008
asa apare la revizia 8 deoarece acuma exista buton/switch fizic pentru wifi on/off

View Postcristian68n, on 22 ianuarie 2013 - 20:31, said:

Buna tuturor !
Am citit pe forum despre setarea modemurilor RTC si as dori sa stiu cum procedez in cazul meu:
nu reusesc sa intru pe internet de pe alt calculator( cu placa de retea wireless TP-Link TL-WN350GD) cu modemul Huawei HG520s prevazut cu antena wireless.
Daca conectez prin portul Lan2 (la modemul Huawei)un acces -point Tonze Aw6200R legatura la internet merge! Ce trebuie sa fac pentru a nu mai folosi si Ap Tonze?Adica conectare modem-placa de retea ??

setezi modul de operare a routerului rtc pe mixed mode adica b+g+n si ar trebui sa mearga. daca nu incerci cu g only

#38
cristian68n

cristian68n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 950
  • Înscris: 01.06.2012
Am setat asa dupa recomandarea dvs. dar nici un rezultat ! Am procedat la setare dupa manualul modemului si nimic. La bifarea ,,conect" apare o fereastra unde arata incercarea de a se conecta  si ramine asa (daca fac o setare in meniul modemului basic-wireles lan  b/g sau g  dau submit si nimic apare o fereastra si spune ca nu ma pot conecta la pagina respectiva).....banuiesc o defectiune a modemului....

#39
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,003
  • Înscris: 08.12.2008
dupa ce schimbi modul de operare routerul se restarteaza deobicei automat. deci nu este nici o defectiune.  trebuie doar mai multa rabdare.

#40
cristian68n

cristian68n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 950
  • Înscris: 01.06.2012
Am rezolvat problema cu modemul Huawei HG520 dupa o noua reinstalarea a Windows-ului ! Se conecteaza cu placa de retea Tp-Link  ...
Dar am incercat  sa conectez accespointul Tonze AWR 600 cu modemul Huawei HG520 si nu merge ! Cum procedez ?Precizez faptul ca AP Tonze poate fi setat in mod AP,Station,Bridge,WDs  si Universal Repeater....

#41
edmond1815

edmond1815

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 28.02.2008
Salutare carmenclara1,

Eu am luat modelul wa801ND pentru a face WDS, sa extind o retea.
Nu am reusit sa extind reteaua unui Speedtouch THOMSON ST585 de la Romtelecom cu el.
Am incercat WDS simplu (restarteaza in continu Speedtouch), cu WPA, WEP, fara securitate.
Acelasi canal, banda, am scos DHCP de pe TP-Link , cam tot ce mi-a trecut prin cap.
Am incercat si Universal repeater, nu il mai restarteaza dar nici nu se conecteaza la el.

Pus MAC, canal, cam tot ce trebuie. Si WEP si fara securitate si WPA.



Undeva gresesc si nu imi dau seama.

Nu or fi compatibile deloc? Sau TP-Link cu Universal repeater ar trebuie sa mearga sigur?

Multumesc ...


View Postcarmenclara1, on 21 ianuarie 2013 - 19:38, said:

cica cu urmatorul build va veni si support pentru v8. pana atuncea poti incerca si cu openwrt.

desi eu l-as returna si as merge pe un ap dedicat gen wa801nd, care suporta functia de universal repeater, sau wa830re


#42
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,003
  • Înscris: 08.12.2008
setezi ca universal repeater. atentie la ssid, securitate/criptare, canal wireless, channel bandwith, ipuri folosite.

#43
edmond1815

edmond1815

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 28.02.2008
Ip-uri folosite?
Adica Repeater trebuie sa fie pe LAN in aceasi clasa cu modem-ul?
DHCP este off la el, ca sa dea aceasi clasa de ip-uri, dar el are alta clasa cand il accesez pe LAN pentru setari.

Multumesc pentru info!


View Postcarmenclara1, on 04 februarie 2013 - 19:17, said:

setezi ca universal repeater. atentie la ssid, securitate/criptare, canal wireless, channel bandwith, ipuri folosite.


#44
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,003
  • Înscris: 08.12.2008
http://www.tplink.co...icle/?faqid=250

#45
iuly74

iuly74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.04.2007
salut,
problema de configurare huawei 655 de la RTC pentru streaming pe tv de pe pc.Cum se face?Multumesc,
ps: merge cu switch separat, dar vreau sa folosesc porturile de pe router

Edited by iuly74, 19 March 2013 - 20:49.


#46
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,003
  • Înscris: 08.12.2008
si anume care porturi mai exact?

#47
iuly74

iuly74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.04.2007
pe lan1 e PC, pe lan2 TV. PC-ul merge pe net normal. tv-ul la fel merge pe net. ping de pe PC pe tv raspunde. allshare-ul instalat pe calc nu vede TV-ul. Daca le pun un switch simplu merg OK, dar vreau sa renunt la switch.

#48
bardu

bardu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,359
  • Înscris: 09.05.2007
Va trebui sa asociezi si porturile 3,4 cu conexiunea de internet. E destul de aiurea de configurat, initial va trebui sa le eliberezi din alta asociere si ulterior sa le bifezi alaturi 1 si 2.

#49
iuly74

iuly74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.04.2007

View Postbardu, on 20 martie 2013 - 09:38, said:

Va trebui sa asociezi si porturile 3,4 cu conexiunea de internet. E destul de aiurea de configurat, initial va trebui sa le eliberezi din alta asociere si ulterior sa le bifezi alaturi 1 si 2.
sunt dispus sa incerc

#50
bardu

bardu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,359
  • Înscris: 09.05.2007

Quote

1. Intră pe pagina de configurare a modemului Huawei HG655b accesând http://192.168.1.1 în browser-ul web
2. Introdu parola de acces la modem (implicit admin/admin)
3. Din meniul din partea stângă selectează Basic după care selectează WAN
4. În meniul WAN, selectează rândul WAN1_INTERNET_B_ATM2_0_36 şi debifeaza opţiunile LAN3 şi LAN4
5. Dă click pe butonul Submit
6.1. Dacă utilizezi tehnologie ADSL selectează rândul WAN6_INTERNET_TR069_R_ATM1_0_35 şi bifează opţiunile LAN3 şi LAN4.
6.2. Dacă utilizezi tehnologie VDSL/FTTB selectează rândul WAN3_INTERNET_TR069_R_PTM4_0_1_0 şi bifează opţiunile LAN3 şi LAN4.
7. Dă click pe Submit şi ai acum configurate porturile LAN3 şi LAN4 pentru a avea conexiune la internet.
Ok, uite si link-ul

http://suport.romtel...-huawei-hg655b?

#51
iuly74

iuly74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.04.2007

View Postbardu, on 20 martie 2013 - 16:23, said:


nu incercati asa ceva .... nu merge nici net-ul pe lan3 sau lan4. si mai da si eroare "Bind list is invalid, only bind the port to one WAN connection."totusi merge netul pe lan1 si lan2.merci @bardu
ps: totusi ce folos ca o sa mearga intrenet pe lan3 si pe lan4 atata timp cat nu se vad cele doua device-uri macar in lan1 si lan2??

#52
bardu

bardu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,359
  • Înscris: 09.05.2007
Da, scuze, dupa ce am recitit am priceput.
Testeaza fara firewall pe router, upnp dezactivat.

#53
iuly74

iuly74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.04.2007

View Postbardu, on 22 martie 2013 - 10:48, said:

Da, scuze, dupa ce am recitit am priceput.
Testeaza fara firewall pe router, upnp dezactivat.

tot nu. poate ceva pe DMZ?

View Postiuly74, on 22 martie 2013 - 21:39, said:

tot nu. poate ceva pe DMZ?

sau port mapping?

#54
iuly74

iuly74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.04.2007
intre timp s-a defectat HG655-ul si l-au schimbat cu HG 658 care nu mai are aceasta problema

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate