Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde gasesc cablu nym-j de calita...

Recomandare masina de rindeluit p...

Sa ne pregatim de un nou razboi: ...

Executarea unei hotarari
 Discutie plata impozit anaf

Vreau sa dau la Nutritie si Diete...

Birou credit 4 ani!

Limba romana - limba moarta in vi...
 Investitii in Transgaz: adevar sa...

Ziua de salariu in Romania

Teorie univers alternativa

Pareri anvelope
 stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah

o mare iubire pierduta neasteptat...

Fașait ureche dupa otita

Bismarck

- - - - -
  • Please log in to reply
367 replies to this topic

Molnjer

Molnjer

Senior Member

• Grup: Senior Members
Am vazut o reclama la TV si cu ceva sapaturi pe google, cica azi (19.03.2011) ar trebui sa apara primul numar al unei reviste ce contine piese ptr  macheta Bismarck. Se aude ca ar fi vorba de 140 de nr. Cine cunoaste mai multe informatii sa le imparta cu noi.

Eu o sa dau o tura pe la chioscuri sa vad daca a aparut.

bogdy68

bogdy68

Senior Member

• Grup: Banned
Eu cred ca nu e teapa..o sa apara, bineinteles cu primul numar promotional(daca e sa ma iau dupa preturile la revista cu un galion- primul numar a fost 6,5 lei apoi urmatoarele parca 14 lei);deci 140 numere saptamanale x14 lei=1960 lei..nasol ca se talalaie cam 3 ani pana e gata de ''lansat la apa''... :smoke:

paintx05

paintx05

Active Member

• Grup: Members
Nu a mai fost odata o editie cu Bismarck care s-a oprit dupa cateva numere? S-ar putea sa ma insele memoria.

cornel2you

cornel2you

New Member

View Postpaintx05, on 19th March 2011, 03:50, said:

Nu a mai fost odata o editie cu Bismarck care s-a oprit dupa cateva numere? S-ar putea sa ma insele memoria.
  Ba a fost anul trecut.

Molnjer

Molnjer

Senior Member

L-am gasit. E cam pe la toate chioscurile.

Este facut de Amati ptr Hachete. Primul numar costa 7 lei. Al doilea nr apare peste 2 saptamani si va costa 16 lei. Dupa al doilea  numar, revista va avea o frecventa saptamanala, in fiecare vineri.

Primul nr a venit cu primele piese din lemn, o pensula si o cutie de lipici. Are instructiuni de asamblare cam in formatul celor de la Deagostini, un istoric despre nava si un poster/afis imens cu nava, detalii si traseul cuirasatului prin Atlantic.

Ce e fain/sau pare fain este ca vor  fi si piese din metal (cupru, alama), rasini, plastic.

PS. Sa speram ca nu o se intrerupa brusc.

cornel2you

cornel2you

New Member

View PostMolnjer, on 19th March 2011, 14:31, said:

L-am gasit. E cam pe la toate chioscurile.

Este facut de Amati ptr Hachete. Primul numar costa 7 lei. Al doilea nr apare peste 2 saptamani si va costa 16 lei. Dupa al doilea  numar, revista va avea o frecventa saptamanala, in fiecare vineri.

Primul nr a venit cu primele piese din lemn, o pensula si o cutie de lipici. Are instructiuni de asamblare cam in formatul celor de la Deagostini, un istoric despre nava si un poster/afis imens cu nava, detalii si traseul cuirasatului prin Atlantic.

Ce e fain/sau pare fain este ca vor  fi si piese din metal (cupru, alama), rasini, plastic.

PS. Sa speram ca nu o se intrerupa brusc.

L-am luat si eu speram sa nu fie tzeapa.

stylus93

stylus93

Active Member

Am primit si eu primul nr cadou. Urmeaza ca restul sa le cumpar eu. :D
Cum adica sa fie teapa?

http

http

Member

Am vorbit cu tanti de la chiosc sa ma noteze pe caiet.

L.E.:Eu nu am primit pensula,in fine.

Edited by http, 22 March 2011 - 15:01.

alexandru_bytza

alexandru_bytza

New Member

View Postcornel2you, on 21st March 2011, 18:05, said:

L-am luat si eu speram sa nu fie tzeapa.

teapa in sensul sa apara 4-5-20 de numere si pe urma sa opreasca revista

stylus93

stylus93

Active Member

Aha. M-am interesat si eu despre problema... Se pare ca anul trecut au facut un test/studiu de piata (experimente pe saracii oameni care s-au trezit cu banii dati).  Se stia de anul trecut ca, colectia se reia. Speram sa se tina de treaba si sa fie seriosi pana la capat.

alexandru_bytza

alexandru_bytza

New Member

View Poststylus93, on 22nd March 2011, 21:22, said:

Aha. M-am interesat si eu despre problema... Se pare ca anul trecut au facut un test/studiu de piata (experimente pe saracii oameni care s-au trezit cu banii dati).  Se stia de anul trecut ca, colectia se reia. Speram sa se tina de treaba si sa fie seriosi pana la capat.
pai cam astea 2 sunt singurele lucruri pe care le putem face: sa cumparam si sa speram

tzupyk

tzupyk

Junior Member

e mult mai fain decat galionul de la deagostini, si e mult mai mare, are tot felul de kestii din mai multe materiale, si cica la urma poate fi lansat.  eu le fac pe amandoua oricum.......bafta

stylus93

stylus93

Active Member

Da... e f misto. Eu am sa fac si galionul. Bismarck e foarte frumos si mare. In plus din cate am inteles va avea si motoare si telecomanda. Binenteles acestea se vor putea cumpara separat.

Traian72

Traian72

Junior Member

cand v-a aparea Nr.2 ?

tzupyk

tzupyk

Junior Member

View PostTraian72, on 23rd March 2011, 19:28, said:

cand v-a aparea Nr.2 ?
nu maine ci vinerea viitoare si tinand-o saptamanal.

un sfat, nu e chiar o joaca, trebuie un pik de timp si pricepere.

mviorel

mviorel

Member

E buna chestia asta daca ai timp si cat de cat pricepere dar se merita sa bagi atatia bani in asa ceva? nu mai bine comanzi kitul direct? Acuma cativa ani am gasit ceva site care comercializa asa ceva, mai ales ca lucrurile s-au simplificat la plata si transport, aveau de la puzzle, corabii, masini de epoca etc si cu posibilitatea sa le montezi tu ca doar aici ii farmecul sa fie munca si sudoarea ta. Plus ca mai ai si sansa ca dupa cateva luni de cumparat si de stat cu morcovul in ... daca mai prinzi revista sau duduia de la chiosc nu a uitat de tine sa se suspende vanzarea si atunci ce faci? Dupa calculele mele ii destul de scumpa mai bine te orientezi si dai un ban pe un kit complet si bagi mare la montat. Este parerea mea si sa nu uitam ca tot farmecul ii in montarea cu propriile tale maini a respectivului obiect si nu in cautarea revistei la chioscuri. Si inca ceva sa zicem ca ai ceva timp liber si nu ai ce face si vrei sa iti continui contructia dar nu poti ca doar primesti odata pe saptamana 3-4 bucati din nava sa zicem sau poate se intampla altceva zici ca aduni pe ele prima data si apoi montezi si tot asa pana nu mai faci nimic.:))
Ii doar parerea mea dar sincer mi se pare ca ii din nou o chestie in care vanzatorul are doar de pierdut si altcineva castiga bani frumosi din asa ceva.

stylus93

stylus93

Active Member

@mviorel eu am cautat si in alta parte modelul Bismarck de la Hachette pt. a comanda toate piesele. L-am gasit in Uk , binenteles la noi nu este...si sincer nu merita. Iesi foarte scump daca il comanzi din UK, adica la pretul de 692,11 lire... binenteles fara transport si taxe.
In cazul in care baietii se trezesc sa nu mai scoata revista singura solutie este de a comanda cateva numere pe luna din UK ( 5, 6 nr.)... sau din alta tara. Din cate am inteles colectia s-a terminat si in Germania.

View Posttzupyk, on 23rd March 2011, 22:04, said:

nu maine ci vinerea viitoare si tinand-o saptamanal.

un sfat, nu e chiar o joaca, trebuie un pik de timp si pricepere.

Ai uitat ceva... multa, multa rabdare! :D

colombo2003

colombo2003

Senior Member

Am luat numarul 1, dar ma gandeam sa mai astept cateva numere pana sa ma apuc de lipit (pana atunci insa voi lucra la galion) sa incep lacuirea.

Am auzit ca a mai fost anul trecut inca o incercare (care a mers pana la numaru 4). Ei recomanda si zic ceva depre nuantele de vopsire? Banuiesc ca tot cu lacuri acrilice (ca la galion).

Precizez ca vreau sa il lansez la apa (deci sa il fac navigabil) si radio-comandat. :)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate