![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Apple iPod Touch 3G
Last Updated: Mar 29 2011 20:23, Started by
Provision
, Mar 17 2011 19:18
·
0

Posted 17 March 2011 - 19:18

Salutare,
Acum cateva zile am primit si eu un Ipod touch 3G de la un unchi de-al meu din SUA.Ipodul nu este nou(practic mi l-a facut cadou pe al lui),Ipodul este intr-o stare foarte buna merge perfect,doar ca am o problema(cred eu). Mi-am pus niste jocuri de pe itunes,sa ma joc in timpul liber. Problema este ca bateria tine prea putin,cand ma joc pe el bateria se consuma vazand cu ochii,cand ascult muzica n-am probleme,dureaza destul de mult (pe safari nu am intrat inca). Tin sa precizez ca am dat luminozitatea mai mica am facut tot ce trebe pentru a salva din baterie cat mai mult ![]() Acum intrebarea mea este,daca asa se comporta aceste aparate sau este vreo problema cu bateria?? Imi cer scuze daca mai exista un astfel de subiect(eu unul nu am vazut ![]() Multumesc anticipat ! ![]() Edited by Provision, 17 March 2011 - 19:20. |
Posted 17 March 2011 - 19:33

Cam asa e normal... Aha,dar vreau sa spun ca si acum vreo 3 ore l-am incarcat full,si m-am jucat cateva minute pe el dupa ce s-a incarcat.Dupa care am mai umblat putin pe el sa vad ce mai aplicatii mai are si l-am lasat pana acum pe masa fara sa mai umblu pe el,si cand ma uit mai are 85% baterie ![]() |
Posted 17 March 2011 - 19:50

Lasa-l sa se inchida de tot si dupa il lasi la incarcat vreo 10 ore. Poate isi revine.Stiu ca si eu am avut o problema de genul la aifon 3g si asa am rezolvat-o.
|
Posted 17 March 2011 - 20:07

pe mine ma tine cam 2ore jucandu-ma pe el, dar asta depinde si ce joc..
cand foloseste G-Sensorul cam in 30 min se duce. oricum, incearca sa formatezi bateria, poate rezolvi ceva, desi nu stiu ce sa zic... dupa da-ne un semn. |
Posted 17 March 2011 - 20:46

Ok multumesc,o sa incerc!
Va anunt daca am rezolvat ![]() Multumesc inca odata |
Posted 18 March 2011 - 11:57

Salutare,tot eu sunt
![]() Pana la urma nu este nici o problema cu ipodul,am constatat ca atunci cand joc,jocuri (cu g-sensor) se consuma bateria foarte repede(cum spunea si whiteboy). Am un coleg care are acelasi model de ipod si mi-a spus ca si la el este la fel ![]() Dar mai am inca o intrebare legata de "settings". Am vazut pe youtube un review la acest ipod si am vazut ca in sectiunea settings are mult mai multe optiuni ca al meu ![]() Intrebarea mea este:aceste optiuni se baga de pe itunes?(Stiu ca este ca o intrebare de noob,dar nu am mai avut asa ceva niciodata si nu ma prea descurc) Si mai este o optiune care se numeste Nike+iPod Lamuriti-ma si pe mine va rog... Multumesc ! Edited by Provision, 18 March 2011 - 11:59. |
Posted 18 March 2011 - 18:32

Te lamuresc eu.
Poate acel IPod are o versiune de soft mai noua decat ai tu. Cauta in Itunes ceva legat de Update (nu am folosit,doar dau cu parerea) si vezi daca gaseste ceva. Succes! |
Posted 18 March 2011 - 18:37

Posted 18 March 2011 - 18:37

Vezi si tu ce versiune de iOS ai. Eu am 4.2 pe Touch 3g si am cydia/instalous si destule optiuni in Settings. Daca dai update direct pe Itunes iti pune 4.3 si nu poti face deocamdata jailbreak, asa ca daca vrei jailbreak fa-i update la maxim 4.2.1
|
|
Posted 18 March 2011 - 18:45

Si eu tot 4.2.1 am,cat despre cydia se poate instala de pe itunes??
![]() |
Posted 18 March 2011 - 21:25

Mai am o intrebare
![]() Cum imi dau seama daca ipodul este "jailbreakuit" ?? ![]() |
Posted 19 March 2011 - 00:00

Tu intrebi daca poti instala Cydia din itunes? Daca da atunci vinde-l
|
Posted 19 March 2011 - 00:11

De ce sa-l vanda? Parca produsele astea erau pentru cei care nu vor sa faca mai mult de un click pe ceva din itunes cand vor o aplicatie. Nu-i normal sa apara si astfel de intrebari?
|
Posted 19 March 2011 - 01:21

Altu care habar nu are, cauta pe net si vezi ce inseamna Cydia pt iphone..si dupaia poate intelegi la ce m-am referit.
|
Posted 19 March 2011 - 01:33

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users