Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

notepad pt mobile nu exista?

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

tarzaan

tarzaan

Member

• Grup: Members
vreau sa am un fisier in care sa scriu chestii, dar tranferabil pe alt mobil (ori pc, dar asta nu neaparat, le cer prea mult desteptilor "facatori de progr pt mobil"), dar vad ca nu e posibil,increbil. Am gasit un program Notepad pt mobil dar e varza, salveaza in el insusi, nu poti tranfera

Edited by tarzaan, 15 March 2011 - 01:25.

Mihai1971

Mihai1971

Active Member

Evident ca exista!

Daca ai Android iti recomand AK, pentru iPhone parca era o aplicatie iThoughts si una Evernote (dar cred ca sunt tone de astfel de aplicatii :) ). Daca esti "nefericit "si folosesti Symbian tot ai destule aplicatii, iti dau doar un exemplu: Scratch Pad.

Si normal ca poti transfera, unele te ajuta sa postezi direct pe Twitter ori Feisbuc, ori trimiti prin mail, BT...

Daca ai zice ce telefon ai ar fi si mai bine! :P

tarzaan

tarzaan

Member

mersi dar cum ma asteptam ce ai zis tu e tot varza, nici macar nu functioneaza, am incercat. Am 2 nokia 6223 si un nokia 6210, toate cu symbian. La o cautare pe torente ori strongDC nu gasesc nimic ori sunt fara optiuni bune, incredibil, nu poate omul sa aiba un document cu ce sa nu uite, transferabil, pe mobil

Edited by tarzaan, 15 March 2011 - 02:27.

Zuperman

Zuperman

Member

View Posttarzaan, on 15th March 2011, 02:26, said:

mersi dar cum ma asteptam ce ai zis tu e tot varza, nici macar nu functioneaza, am incercat. Am 2 nokia 6223 si un nokia 6210, toate cu symbian. La o cautare pe torente ori strongDC nu gasesc nimic ori sunt fara optiuni bune, incredibil, nu poate omul sa aiba un document cu ce sa nu uite, transferabil, pe mobil

Cred ca poti folosi chiar Active Notes care e inclus in Symbian. N-ai multe optiuni de editare, dar poti sa scrii si sa trimiti. E un fel de draft sms :)

winner007

winner007

Junior Member

Tre sa ai in vedere... Smartphone -> Smart Apps. Nu incerca sa folosesti un 6223 sau un 6210 ca pe smartphone.

tarzaan

tarzaan

Member

View PostZuperman, on 15th March 2011, 09:28, said:

Cred ca poti folosi chiar Active Notes care e inclus in Symbian. N-ai multe optiuni de editare, dar poti sa scrii si sa trimiti. E un fel de draft sms :)
o sa caut, dar unde e asta?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate