Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

cum transfer chestii pe alt tel?

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

tarzaan

tarzaan

Member

• Grup: Members
am 2 nokia 6220 si as vrea sa stiu daca pot transfera notele din calendar de pe unul pe altul.

Am instalat de asemnea un program Notepad in care scriu notite, pot transfera notitele salvate? adica mai exact cum gasesc programul instalat deja, ca sa-l copiez pe celalalt telefon.

Ori exista un program de editat txt.-uri, dar care se pot transfera, adica nu sa le salveze tot in programul insusi? eu n-am gasit, astia sunt handicapati? nu poate omul sa tina un carnet transferabil de note pe un mobil?? am ajuns sa editez numele unor poze cu ce trebuie sa retin si notele mele!!

de asemenea incredibil nu pot trasfera bookmarks din browser de pe unul pe altul (prin bluetooth etc), decat ca fisier txt

Edited by tarzaan, 15 March 2011 - 01:20.

crisstonne

crisstonne

Ἀταραξία

• Grup: Senior Members
Vezi că ai primit răspuns la discuția despre RDS.

tarzaan

tarzaan

Member

vezi sa nu:)

nu inteleg cum un amarat de .txt nu poate fi editat si facut transferabil pe mobile (symbian)

ori la programul care-l am Notepad.jar unde le salveaza el, ca sa pot lua ceva de acolo, ori unde e programul instalat, sa-l copiez cu totul, poate ia si salvarile? Dar cand cuplezi tel la pc in folderele telefonului nu e nimic despre programele instalate, unde #$#% sunt? chiar cu hidden files dezactivat etc

ma intreb daca ovi suite poate transfera notele din calendar, ca alea sunt bune daca nu gasesc un Notepad pt symbian, dar nu cred, din ce am vazut

Edited by tarzaan, 15 March 2011 - 02:53.

rsn13

rsn13

Active Member

bine inteles ca poti, cu nokia ovi suite faci backup la primul (ai grija sa le bifezi pe toate, sa nu-ti omita ceva) si ii dai restore pe celallt, sorted.

tarzaan

tarzaan

Member

da am reusit sa transfer notele intre cele 2 nokia 6220 care le am (ma refer la notele din meniul Birou bla bla nu la cele din calendar) folosind OVI si Outlook.
Ma intreb daca pot transfera notele si inttre nokia 6220 si nokia 6120? o sa incerc alta data

Notele din calendar nu se pot transfera decat greu, ca nu te lasa sa iei decat de la 3 saptamani inainte (si eu editam cu ce sa tin minte un rand de zile de anul trecut...)

oricum, rusinica ca nu e un notepad pt symbian, de fapt marea inventie ar fi un aparat simplu mic cu creionas virtual pe care sa scrie omul ce sa tina minte, editabil si in genul "pc", salvari, date etc. Daca aveam capital dadeam lovitura cu un astfel de aparat!

Edited by tarzaan, 15 March 2011 - 23:53.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate