Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy A35

Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?
 Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...
 Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android
 Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri
 

Grand Theft Auto V

- - - - -
  • Please log in to reply
917 replies to this topic

#1
Codename

Codename

    Regele și Regina Cașcavalului

  • Grup: Members
  • Posts: 3,776
  • Înscris: 03.01.2004
La 3 ani după apariția lui Grand Theft Auto 4, detaliile despre viitorul titlu din serie au început să apară. Gamespot a adunat toate știrile într-un singur articol, iar în minutele următoare am să le împărtășesc cu voi.

În primul rând, numele de cod al următorului GTA este Rush. Nu se știe dacă acesta va fi titlul final.
Toate indiciile duc către Los Santos, orașul inspirat după Los Angeles. Asta ar însemna reîntoarcerea în orașul lui CJ, protagonistul din Grand Theft Auto: San Andreas.

Anunțurile făcute de către Rock*, plus declarații ale diferiților actori, au venit să întregească tabloul. Pe data de 9 septembrie 2010, Robert Esparza, wrestler și actor în devenire, a postat un mesaj pe contul său de twitter în care spunea că i-a fost scanat corpul pentru personajul pe care îl va juca în titlul "Rush" de la Rock*.

Alte indicii vin de la firma cu care producătorii colaborează pentru a realiza motion capture în jocuri. Printre proiectele active se numără și "Rush", cu descrieri pentru personajele din joc. Acestea se potrivesc perfect cu stilul de personaje trăznite din seria Grand Theft Auto, cu evidente indicii către Los Santos. Printre personaje găsim gangsteri, vedete de sex feminin obsedate de sex, droguri și copii orfani (o ironie evidentă la adresa celebrităților cu vieți tumultoase, care adoptă din ce în ce mai mulți copii din lumea a treia), agenți FBI corupți și călugări yoga care oferă tratamente ciudate (un fel de Pastor Richards din Vice City).

Conform documentelor, procesul de motion capturing a început pe data de 6 decembrie 2010, având toate șansele să se fi încheiat deja. Asta înseamnă că jocul se află într-un stadiu foarte avansat și pot să pariez că va fi prezentat la E3 în acest an.

Iată și descrierile câtorva dintre personaje, exact așa cum apar ele în documentul de casting:

  • [MITCH HAYES] 38 – Annoying, wise cracking, highly successful FBI agent. In
    great shape. Does triathlons, drinks low cal beer, but still has a sense of
    humor.
  • [MIGUEL GONZALEZ] 25 Young Mexican American FBI agent, caught
    between a few mob bosses. Very clean cut
  • [CLYDE] 23 – Moronic, almost inbred and creepy white trash hillbilly. Very
    naïve but in a creepy ‘it’s only incest sort of way’
  • [BROTHER ADAM] Welsh monk / cult leader / yoga teacher – 50, very lithe,
    very into exploring your personal tension through gripping massage. Needs
    Welsh accent.
  • [MRS AVERY] Neurotic soccer mom, home maker, 48, anxious and addled on
    pain killers. Very angry at neighbor MRS Bell.

Se pare, de asemenea, că Rush va fi plasat în zilele noastre, spre deosebire de San Andreas, în care acțiunea se desfășura în anii '90. Aștept cu nerăbdare să văd ce chichițe și activități interactive vor mai introduce în joc. Pe mine m-a dat pe spate numărul imens de lucruri care se puteau face în San Andreas (în timp ce GTA IV a făcut un pas în spate, în opinia mea). Aveai posibilitatea să te îngrași, să mergi la sală, să mergi în cluburi, să faci pariuri, să jefuiești magazine și case, să îți cumperi haine, să sari cu parașuta, să mergi cu bicicleta, să joci biliard, să capturezi teritorii, să îți faci "gașcă", să dansezi, să ieși cu prietena în oraș, să mănânci diferite feluri de mâncăruri, să joci baschet, să îți faci tatuaje, freze și chiar să faci sex. Este drept că primul GTA din generația trecută a fost mult mai simplist și vreau să cred că este aceeași situație și acum și că GTA IV a fost, de fapt, doar primul pas pentru ceea ce vor să facă producătorii cu adevărat pe generația actuală de console.

Edited by Codename, 10 March 2011 - 03:21.


#2
Deathrun

Deathrun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 490
  • Înscris: 23.09.2010
Am vazut diferite articole despre GTA V dar nici unul nu a fost precis. Acum vad ca au aparut articolele precise despre GTA V. O sa incerc sa ajut cu ce pot. Eu sper ca GTA V sa fie tot in genul San Andreas, joc pe care il consider cel mai bun din serie si jocul meu de suflet.
Poti arunca o privire si pe http://www.gtav.net/

P.S. : Codename vad ca esti un mare fan GTA si vreau sa tinem legatura pe Messenger. Astept sa ma adaugi : yo_hama_09

RESPECT!  :peacefingers:



UPDATE :

Quote

Internet super-sleuth Superannuation has been digging around in Rockstar and Take-Two’s business, and turned up an unannounced project – Rush – which just might be Grand Theft Auto V.

Superannuation’s search unveiled a motion capture casting call from Rockstar’s regular casting go-to, Telsey & Company, for an “interactive project” called “Rush”.

The casting called for “outlandish characters, weed, gangsters, and celebrities”, in line with GTA V’s expected modern-day LA gangster setting.

Other twitterers quickly uncovered an actor’s resume listing, as an “inner city female street“, and later, a casting list of character names for the project.

Two characters listed in the Telsey and Company call were not detailed in the second call, both sharing the surname de Silva, which Super speculates may mean these two are primary characters requiring specialised casting.

A third de Silva, Kevin, appears in the second list.

As Super points out, The title “Rush” is trademarked to warner Bros., suggesting it’s a codename, and bears little resemblance to Rockstar’s other known project, Agent.

Last week, Super unearthed a stuntman’s suspected involvement in GTA V.

Edited by Deathrun, 10 March 2011 - 22:06.


#3
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,732
  • Înscris: 28.12.2008
Sper să optimizeze și ei jocul mai bine față de GTA IV.

#4
Deathrun

Deathrun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 490
  • Înscris: 23.09.2010
Nu mai are nimeni nici o informatie ? :|

#5
incepator20

incepator20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,422
  • Înscris: 24.05.2009
Vrem info...

#6
ionutzradu

ionutzradu

    Esti bujia vietii mele ,fara tine dau rateuri :D

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,237
  • Înscris: 27.08.2009
E posibil ca Gta 5 sa fie mai bine optimizat decat fostul Gta 4??
Ma gandesc ca poate or folosi si ei un engine grafic mai avansat.
Este printre cel mai prost joc jucat e mine la raportul Calitate/performanta.
Pana si crysis 2 sau COD modern warfare 2 se misca mult mai bine pe pc-ul meu (gt220, Sempron 140 3.35ghz ,2 gb ram) in acelasi timp avand o grafica mult mai buna.

#7
mattbaker

mattbaker

    Random

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,227
  • Înscris: 15.04.2008
Instalează patchurile făcute pt. GTA IV, dacă îl ai original ( eu îl am de pe Steam, îl recomand ).
GTA IV e unul dintre singurele jocuri unde crackul a fost o problemă mare.

#8
Deathrun

Deathrun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 490
  • Înscris: 23.09.2010

Quote

Pana si crysis 2 sau COD modern warfare 2 se misca mult mai bine pe pc-ul meu (gt220, Sempron 140 3.35ghz ,2 gb ram) in acelasi timp avand o grafica mult mai buna.

Asa se intampla si pe PC-ul meu (2gb ram, nvidia 6150, sempron le-1100). Am reusit sa termin COD MW si COD MW 2, care mergeau acceptabil, si nu am reusit sa trec nici prima misiune din gta 4 la cat de greu se misca. Dupa parerea mea grafica de la gta 4 este asemanatoare cu cea de la COD MW si MW 2.

Ar fi bine ca la GTA 5 sa faca o harta asemanatoare cu cea de la SA. Daca vor face doar un singur oras, ca in GTA 4, pentru mine jocul nu va avea farmec. Cea ce imi place mie foarte mult la SA este harta, mai exact zonele din afara oraselor.

#9
ionutantonesei

ionutantonesei

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 01.04.2010
De Social Club s-a mai auzit ceva?

#10
Deathrun

Deathrun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 490
  • Înscris: 23.09.2010
Cei de la Rockstar Games au început să fie identificați cu numele seriei ce le-a adus faima: Grand Theft Auto. Deși în ultimii ani compania s-a concentrat pe alte jocuri - Red Dead Redemption, L.A. Noire, Max Payne 3, zvonurile care circulă în jurul viitorului titlu al seriei GTA pur și simplu nu pot fi oprite.

Se pare ca anul 2012 devine din ce in ce mai probabil pentru un nou titlu Grand Theft Auto. Ultimul joc al seriei, GTA 4, a fost lansat in 2008 si a fost vandut in peste 20 de milioane de exemplare. In urma cu cateva luni, cateva informatii despre GTA 5 sugerau ca jocul va avea loc intr-o locatie inspirata dupa orasul Los Angeles. (GTA 4 a avut loc in Liberty City, realizat dupa New York City).

Astfel, conform site-ului GameSpot, care afirmă că a discutat cu surse apropiate celor de la Rockstar, procesul de dezvoltare a lui Grand Theft Auto V este foarte avansat, producătorii lucrând acum la finisarea jocului și adăugarea mini-game-urilor caracteristice seriei GTA (billiard, bowling, darts, fitness etc.).

Zvonurile au început să capete și mai multă substanță atunci când Rockstar a organizat o preselecție pentru alegerea unor actori ce urmează să-și împrumute vocile pentru proiectul cu nume de cod "Rush". Având în vedere că indiciile referitoare la "Rush" indicau Los Angeles drept loc în care urmează să se desfășoare acțiunea jocului, s-a presupus că "Rush" nu este nimic altceva decât următorul joc al seriei GTA - Grand Theft Auto V.

Iminenta apariție a unui eventual GTA V nu ar trebui să mai mire pe nimeni: Grand Theft Auto IV este unul dintre cele mai de success jocuri lansate în ultimii ani, în luna martie a lui 2011 jocul celor de la Rockstar înregistrând vânzări de peste 20 milioane de exemplare. Și totuși, având în vedere că Rockstar și-a făcut un obicei din a lansa un joc important pe an, îmi vine greu să cred că Grand Theft Auto V va vedea lumina zilei în 2012, mai ales în condițiile în care studioul nici măcar nu a confirmat până acum că lucrează la GTA V, iar dezvoltarea lui Max Payne 3 pare foarte avansată.

#11
Nightm4re

Nightm4re

    Dealux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,285
  • Înscris: 23.09.2009
Un topic interesant pe GTAForums postat de deepthroatgta4 care a postat 'leak-uri' inainte sa apara GTA IV:
http://www.gtaforums...howtopic=481121

#12
aiptek

aiptek

    the big red

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,123
  • Înscris: 02.07.2006
Interesant, sper sa arate macar asa de bine si produsul final, presimt ca imi schimb iar computerul cand apare GTa asta nou :lol:

#13
Spike20

Spike20

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 123
  • Înscris: 07.10.2009

View Postaiptek, on 14th July 2011, 07:18, said:

Interesant, sper sa arate macar asa de bine si produsul final, presimt ca imi schimb iar computerul cand apare GTa asta nou :lol:

ce sa arate asa bine? sunt poze din Red Dead Redemption si cateva din gta 4

#14
Deathrun

Deathrun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 490
  • Înscris: 23.09.2010
Nu mai stie nimeni nici o informatie ? Sper ca GTA V sa fie continuarea San Andreas-ului. San Andreas mi se pare cel mai bun joc din serie. Sa speram ca GTA V va fi la fel de bun ca SA.

#15
Ovidiu93

Ovidiu93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,821
  • Înscris: 07.03.2008
Cred ca GTA IV si V vor fi doar primele piese care pregatesc ceva mult mai bun --> Vice City  :naughty: ... Nici nu a aparut V iar eu ma gandesc la Vice City  :lol: .

Edited by Ovidiu93, 15 August 2011 - 13:27.


#16
Kakuji

Kakuji

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 15.07.2011
Sunt aproape sigur ca acest nou titlu va contine engineul de la LA Noire, precum si MotionScan.
Totodata, as vrea sa-mi exprim parerea fata de 'succesul' jocului GTA 4 in vanzari; opinia mea este ca acest joc nu a fost cel mai bine vandut vreodata din cauza gameplayului sau nu mai stiu eu ce,nu.A fost cel mai vandut cel mai bine pentru ca urma dupa GTA San Andreas, care a avut un storyline de exceptie, fanii crezand ca urmatorul titlu va fi mai bun,ceea ce cred ca s-au inselat.

#17
klaudyu44

klaudyu44

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 03.10.2008
Azi pe pagina oficiala de facebook si de twitter a celor de la Rockstar Games s-a anuntat Grand Theft Auto 5.Trailerul va fi publicat pe 2 noiembrie 2011 :D

Pagina GTA V - http://www.rockstargames.com/

sursa : https://www.facebook.com/rockstargames


Deci ce ziceti ?? :D Probabil jocul se va lansa in 2013 >>> la fel cum s-a intamplat si cu Gta IV - anuntat in 2006 , aparut in 2008

[ http://www.rockstargames.com/Untitled-10.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Edited by klaudyu44, 25 October 2011 - 13:29.


#18
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,513
  • Înscris: 16.12.2006
ar fi super :D

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate