![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Intrebare in legatura cu Symbian
Last Updated: Mar 12 2011 14:40, Started by
EK90
, Mar 08 2011 13:34
·
0

Posted 08 March 2011 - 13:34

Salut! Ieri am cumparat un telefon Nokia E61 mai mult pentru tastatura Qwerty si marimea display-ului (este bun pentru internet mobil). Am incercat de curiozitate sa pun pe el ceva programe (mobitubia, smart movie) si imi da o eroare de care nu pot trece (certificate may not be valid is expired or phones data setting may be incorrect). Am cautat pe intrnet si am aflat ca a-r merge daca dau data inapoi, dar degeaba, afiseaza aceeasi eroare. Din textul erorii reiese ca un certificat este expirat, dar la securitate si certificate majoritatea au valabilitate pana in 2020. In legatura cu data telefonului, la ce se raporteaza cand spune ca este incorecta? Stie cineva cauza acestei erori si cum se poate remedia? Acesta este primul telefon cu Symbian, pana acum am avut numai Windows Mobile cu care m-am descurcat mai bine.
|
Posted 08 March 2011 - 13:48

Salut! Ieri am cumparat un telefon Nokia E61 mai mult pentru tastatura Qwerty si marimea display-ului (este bun pentru internet mobil). Am incercat de curiozitate sa pun pe el ceva programe (mobitubia, smart movie) si imi da o eroare de care nu pot trece (certificate may not be valid is expired or phones data setting may be incorrect). Am cautat pe intrnet si am aflat ca a-r merge daca dau data inapoi, dar degeaba, afiseaza aceeasi eroare. Din textul erorii reiese ca un certificat este expirat, dar la securitate si certificate majoritatea au valabilitate pana in 2020. In legatura cu data telefonului, la ce se raporteaza cand spune ca este incorecta? Stie cineva cauza acestei erori si cum se poate remedia? Acesta este primul telefon cu Symbian, pana acum am avut numai Windows Mobile cu care m-am descurcat mai bine. |
Posted 08 March 2011 - 14:01

Pai si presupunand ca descarc Smart Movie 4.15 si el a fost facut prin 2009, data telefonului fiind setata 2011, nu a-r trebui sa functioneze? Trebuie sa fie exact data lansarii programului? Daca instalez Nokia PC Suite merg aplicatii instalate fara sa verifice acel certificat?
|
Posted 12 March 2011 - 14:40

http://forum.softped...howtopic=392837
Cere un certificat,iti trebuie doar Imei-ul aflat in zona bateriei . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users