Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrebare boiler perioada nefolos...

Grupa mijlocie de gradinița,...

Recomandare imprimanta

Sistem de navigatie GPS + DVR PNI...
 Aplicatie creare scurtaturi

GOLF VI 1.4 TSI VS HONDA mkVIII 1...

La mulți ani @Arader!

La mulți ani @gabiroa!
 La mulți ani @gerbil!

Recomandare arhitect din zona Buc...

Relatie 7 ani incheiata. O vreau ...

MTB/Hardtail - 10.000 lei
 Casele de batrani - locul unde ne...

Carduri PREMIUM la Bancile din Ro...

Accident evitare obstacol- avarii

Erdogan castiga un nou mandat
 

Update-ul la Panda Global Protection 2011

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
BooghyR

BooghyR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 334
  • Înscris: 18.09.2009
Cum se updateaza Panda Global Protection 2011 ?? ca la mine nuj ce are:
-pe pc deabia se updateaza o data pe zi(asa imi afiseaza panda, doar o data pe zi afiseaza anuntul ala ca s-a updatat av-ul)
- si pe laptop nu mai are facut update dp 24 februarie, desi in fiecare zi deschid laptopul si am wireless in casa
Sau nu se face update si se foloseste cloud-ul si se face update-ul odata pe zi ca sa se salveze "semnaturile" din ziua respectiva?

#2
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ai rulat update manual ?

#3
BooghyR

BooghyR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 334
  • Înscris: 18.09.2009

View Postcrysty2k5, on 28th February 2011, 21:15, said:

Ai rulat update manual ?
Adica?
Pai, eu il las sa se faca update-ul automat, nu stau sa ii dau "Update now". Bine, la ambele(pc si laptop) prima data am facut un update manual ca sa activez Panda, in rest, nu am mai dat "Update now"

#4
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ia incearca sa dai inca o data manual.

#5
BooghyR

BooghyR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 334
  • Înscris: 18.09.2009
Hmmm, tot asa, daca nu am laptopul deschis la 19:35 (cand se updateaza si pc-ul) nu se descarca updaturile. Deci eu cred ca se foloseste cloud-ul ala :-??

#6
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Nu e in regula. Sigur nu ai umblat la setari ?

#7
BooghyR

BooghyR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 334
  • Înscris: 18.09.2009
Nu am umblat la setari, si asa, ce setari? Setare sa folosesti netul si una sa folosesti CD-ul cu update. Doar astea sunt

#8
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Nu ma refeream daca ai modificat metoda si timpii de update.

http://www.pandasecu...p...&idIdioma=2

Edited by crysty2k5, 02 March 2011 - 21:55.


#9
BooghyR

BooghyR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 334
  • Înscris: 18.09.2009
Asa este si la mine, exact cum scrie acolo, eu nu folosesc proxy(am net de la NextGen) asa ca nu am configurat proxy-ul
Si daca dau sa fac update din ora in ora manual zice ca nu sunt update-uri noi

Edited by BooghyR, 02 March 2011 - 22:52.


#10
angelodacian

angelodacian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 06.05.2010
Eu zic sa lasi acest antivirus si sa iei altul, oricare dar nu acesta.  Panda Global Protection 2011 folosesc si eu, l-am pus acum 3 ore sa scaneze tot pc-ul si a ajuns la 27% HDD-ul meu e de 40gb si e aproape plin, ma intreb daca as fi avut vreo 300 gb ce s-ar fi intamplat?? 2 sau 3 zile? cat crezi?

Despre update nu pot sa zic nimic inca pt. ca doar azi l-am instalat.

Edited by angelodacian, 18 March 2011 - 22:48.


#11
BooghyR

BooghyR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 334
  • Înscris: 18.09.2009

View Postangelodacian, on 18th March 2011, 22:44, said:

Eu zic sa lasi acest antivirus si sa iei altul, oricare dar nu acesta.  Panda Global Protection 2011 folosesc si eu, l-am pus acum 3 ore sa scaneze tot pc-ul si a ajuns la 27% HDD-ul meu e de 40gb si e aproape plin, ma intreb daca as fi avut vreo 300 gb ce s-ar fi intamplat?? 2 sau 3 zile? cat crezi?

Despre update nu pot sa zic nimic inca pt. ca doar azi l-am instalat.
Eu am scanat 1 HDD de 500gb din care ocupati 430gb, unul de 100gb din care ocupati 45gb si un HDD de 1,5TB din care ocupat 1TB( IN TOTAL 1,53TB) si a durat 3 ore scanarea.
Nu stiu cum la tine dureaza asa de mult.
Bine, ar fi o explicatie, scanarea se face cloud cu internetul, daca ai internet prost.... eu am 100mbps de la Nextgen cu 45 lei pe luna si merge super bine, mult mai bine ca la RCS :P

Edited by BooghyR, 20 March 2011 - 11:36.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate