Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Oferte CASCO - pareri?

PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...
 Probleme temelie - Sfaturi

SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...
 Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren
 Ce melodie ati vrea sa va fie can...

LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

Sony Ericsson Vivaz

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

leontegil

leontegil

New Member

• Grup: Members
Buna seara,

Folosesc un Sony Ericsson Vivaz si, desi nu sunt foarte mutumit per total de alegerea facuta, pana in prezent m-am folosit de acest obiect.
Spun pana in prezent deoarece am avut surpriza (neplacuta) sa constat ca Adobe Reader LE 2.5 instalat pe produs, aplicatie pe care ma bazam pentru a accesa documentele gestionate pe dispozitiv, a incetat sa functioneze ("Expirare licenta").
Incercarea de achizitionare a unei licente mi se pare complet nesatisfacatoare (atat cerintele cat si modalitatea).
Incercarea de a rescrie un nou produs se soldeaza cu esec total. ("Aplicatia nu poate fi instalata peste un produs protejat").
Sistemul de operare este un Symbian S60 V5.

Ma poate ajuta cineva cu un produs instalabil in aceste conditii, produs care sa-mi asigure citirea *.pdf ?

Multumesc tuturor !

leontegil

leontegil

New Member

• Grup: Members

View Postleontegil, on 28th February 2011, 21:55, said:

Buna seara,

Folosesc un Sony Ericsson Vivaz si, desi nu sunt foarte mutumit per total de alegerea facuta, pana in prezent m-am folosit de acest obiect.
Spun pana in prezent deoarece am avut surpriza (neplacuta) sa constat ca Adobe Reader LE 2.5 instalat pe produs, aplicatie pe care ma bazam pentru a accesa documentele gestionate pe dispozitiv, a incetat sa functioneze ("Expirare licenta").
Incercarea de achizitionare a unei licente mi se pare complet nesatisfacatoare (atat cerintele cat si modalitatea).
Incercarea de a rescrie un nou produs se soldeaza cu esec total. ("Aplicatia nu poate fi instalata peste un produs protejat").
Sistemul de operare este un Symbian S60 V5.

Ma poate ajuta cineva cu un produs instalabil in aceste conditii, produs care sa-mi asigure citirea *.pdf ?

Multumesc tuturor !

Multumesc celor care ar fi dorit sa ma ajute.
Am identificat intre timp o aplicatie care imi rezolva problema ridicata anterior.
Pentru cei care s-ar afla in aceeasi situatie cu mine, recomand urmatoarea aplicatie freeware:

http://gallery.mobile9.com/f/1775545/

Aplicatia se instaleaza usor pe un Symbian S60 V5 si functioneaza perfect.

Succes tutoror !

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate