Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine
 The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...
 Resoftare camera supraveghere

Laptop Gaming

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...
 Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024
 

Misterul din Bucegi

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
202 replies to this topic

#19
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,864
  • Înscris: 06.01.2008

View Postturcoctonul, on 25th February 2011, 22:23, said:

Mai terminati cu prostiile, in curand se va construi un mall pentru turisti acolo, asta cu tunelurile si alte aiureli e o manevra a unor ONG-uri care vor sa impiedice un proiect al ministerului de turism ce prevede demolarea asa-zisului "sfinx" si a "babelor" si construirea in locul lor al unui complex turistic (teren de golf, sala de forta, mall si un bazin olimpic). Vrem sa aducem turisti in tara sau vrem sa ramanem coada Europei?
Daca am scris ca era mai interesant Mass Effect, un joc PC, decat respectiva emisiune de adormit copii... N-am scris ca as crede un asemenea mit urban.

#20
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005

View Postclemhem, on 25th February 2011, 21:05, said:

OK, hai sa vedem atunci. Vreau poze sau ceva care sa ma convinga ca exista tunele pana in Egipt si uriasi, adica niste documentare Discovery sau ceva de genul asta, nu un articol de pe un blog ratacit. Vreau ceva credibil.
Uite-te la Ancient Aliens. Se vorbeste despre Gigantii care au legatura cu tunelurile din Bucegi, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca a fost o emisiune la Antena 1 exact despre asta. Da un simplu search pe google cu Gigantii din Bucegi si ai sa vezi.
Iti recomand cartea amintita in postul anterior.
Iti recomand si Inuaki reptilianul din mine.
Uite-te la Codul lui Oreste, ai sa intelegi multe lucruri care te vor uimi.
Sunt destule lucuri care ne sunt ascunse, si asta pentru ca libertatea moastra se afla in cunoastere.
Uite-te macar la prima parte din Ancient Aliens, ai sa ramai uitim de cate lucruri nu stiai.

#21
Owidiu

Owidiu

    ***

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,360
  • Înscris: 11.08.2008

View Postmaxx1nsane, on 25th February 2011, 23:39, said:

Uite-te la Codul lui Oreste, ai sa intelegi multe lucruri care te vor uimi.
M-am uitat si eu, unele lucruri sunt plauzibile (doar putine), dar majoritatea sunt tipice OTV-ului

Pentru cei ce sustin existenta extraterestrilor, o mica intrebare:
De ce au 2 maini, 2 picioare, cap, gura, ochi in aceleasi pozitii ca ale omului ? Cum dracu de au avut parte de aceeasi evolutie (de zici ca parca-s tot oameni) ?

#22
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005
Pai probabil ca ei sunt mai vechi pe planeta, sau poate ca ei folosesc mai mult de 10% din potentialul creierului?
Si hai sa o luam si pe partea cealalata, stii cat e universul de mare? Nu, nu stii, nimeni nu stie.
Cum poti sustine ca suntem singuri intr-un asemenea spatiu?
Inca nu s-au descoperit toate vietatile de pe pamant, da pai sa descoperim ceva extra-terestru.

#23
Engineer_xxl

Engineer_xxl

    Fara glie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 14.04.2010
Pai nimeni nu spune ca acesti uriasi ar fi fost extrateresti, poate ca ei au fost pamanteni dar intr-o era demult apusa... cu toate ca unele legende specifica cum ca acesti uriasi ar fi existat si in vreamea dacilor... Iata si o mica parte dintr-o legenda:

"    In vremuri de demult, se zice ca traia in Cuhea un urias. El avea o fata tot uriasa pe care o chema Rozalia. Fata, intr-una din zile, pribegi printre niste dealuri. Acolo, pe o pajiste intinsa, erau doi oameni, cu un plug cu patru boi. Fata crezu ca sunt niste jucarii si lua oamenii cu tot cu plug si cu boi in surt  i-o dus la tatu-so:

    - Uite, tata, ce jucarii am gasit! Tatal sau ii zice:

    - Nu-s jucarii, draga fata. Is oameni si ei or stapâni pamântul de amu inainte. Noi, uriasii, ne-om zarasti. Du-te si lasa-i acolo de unde i-ai luat, si pântru c-ai calcat pe acolo, locu s-a chema Rozavlea

    (In Calendar, 1980, p. 103, con­semanta de Ileana Pop)."

Edited by Engineer_xxl, 26 February 2011 - 12:35.


#24
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,080
  • Înscris: 07.07.2006
Nasol ca n-au sapat unul si spre centrul Europei, sa mergem mai usor in vacanta.

Treaba asta nu tine de paranormal, tine de SF.

#25
money_geld

money_geld

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 656
  • Înscris: 30.01.2011

View PostEngineer_xxl, on 25th February 2011, 12:17, said:

Un secret mondial
Al treilea tunel, plasat central între celelalte două, face obiectul unui secret mondial asupra căruia SUA dorea garanții foarte ferme. Cunoscând teribila influență politică a masonilor și relațiile venerabilului Massini în structurile politice ale României și SUA,
Cine mai e si asta?  :confuzzled:

#26
Engineer_xxl

Engineer_xxl

    Fara glie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 14.04.2010
Cautand pe net am mai gasit ceva articole interesante din care un mit din zona Olteniei mi-a atras atentia:

"Elefantul preistoric

Oltenia a fost mereu o pagina speciala din istoria si geografia Romaniei. Ca istorie, a fost una din zonele cele mai puternice, care a dat Tarii Romanesti domnitori de vaza. Numarul mare al manastirilor fortificate a facut ca acest tinut romanesc sa fie, mai mult ca oricare altul din lume, un adevarat avanpost al crestinatatii. Oamenii erau deopotriva agricultori, buni crestini si luptatori ? nu trebuie sa uitam ca aici s-au nascut elitele cavaleriei romane. La ora actuala Oltenia este printre cele mai sarace zone din Romania. Dar oltenii nu se plang. Ei sunt in continuare aceeasi oameni muncitori care nu se plang si care incearca sa-si poarte crucea cu demnitate.

Satenii din comuna Cosoveni sunt departe de a fi printre cei mai bogati dintre olteni. Dimpotriva, mineritul, in loc sa le fi adus bogatie, le-a adus doar necazuri, iar daca inainte de a se deschide exploatarile, comuna avea cateva sute de case, acum cu greu mai pot fi numarate 40 ? 50. Unii ar spune ca celor din Cosoveni le-a aparut Satana care le-a aratat drumul pavat cu aur, fara sa le spuna ca e cel ce duce in Iad. Iar in loc de bogatii si prosperitate,
oamenii se lupta acum cu saracia si poluarea. Cu toate astea, comuna a fost mereu martora unor evenimente daca nu ciudate, cel putin greu de explicat. Mai exact, aici s-au semnalat mereu lumini ciudate si zgomote stranii, oamenii spun ca simt deseori prezente stranii, ca au impresia ca sunt
urmariti de cineva, dar ca nu vad pe nimeni. Localitatea, aflata in imediata apropiere a Baniei, a iesit din anonimat in urma unei descoperiri de exceptie ? oasele unui elefant preistoric care a trait in acele locuri in urma cu mai bine de 2.000.000 de ani in urma. Dupa cum spun specialistii, nu e vorba de oase de mastodont sau de mamut, ci de un stramos urias al elefantilor de astazi. Descoperirea a avut loc in urma cu cativa ani si a generat bucurie in randul oamenilor, care au fost convinsi ca e semn de bogatie. Locul din care a fost dezgropat scheletul este o fosta cariera de pietris, iar elefantul preistoric a fost gasit la o adincime de circa 6 ? 8 metri.

Tinutul uriasilor veniti din cer

Batranii din sat nu au fost foarte surprinsi de ceea ce s-a gasit. Ei cunosc legende care vorbesc despre oameni uriasi ce ar fi trait in zona in urma cu multa vreme. Ecaterina Sandache, spune: ?Se spune ca pe locurile astea ar fi coborit din ceruri, pe niste balauri zburatori, niste uriasi. Si atat de mult le-a placut locul, incit au decis sa raman. Si au avut grija uriasii si de oameni si de dobitoace. Si toata lumea traia in pace si in armonie. Pana cand unul dintre ei a descoperit ca din strugurii pe care ei ii mincau, se putea face o licoare buna de baut. Atunci se spune ca a fost descoperit vinul, dar odata cu el s-a terminat si buna intelegere. Uriasii se imbatau si se luptau intre ei, isi faceau rau unul altuia si impreuna le faceau rau oamenilor care se asezasera in tinutul lor. Strigatele de disperare ale oamenilor au fost auzite de Bunul Dumnezeu care a trimis un inger de-al Sau sa le curme suferinta. Iar ingerul, dupa ce i-a luat pe oameni si i-a pus pe cel mai inalt munte, a scufundat tinutul cu tot cu uriasi, de nu a mai ramas in viata nici unul. De atunci stapinesc oamenii aici.?

La ora actuala nimeni nu mai pune la indoiala faptul ca in vremuri indepartate au existat uriasi pe Terra. Acesta e un lucru cunoscut, fiecare popor vorbind de uriasii care l-au precedat. Pana si Biblia aminteste de popoare de uriasi, chiar pe vremea cand Moise isi conducea poporul catre tarimul
fagaduintei. Exista picturi si basoreliefuri care arata zei de cativa ori mai mari ca oamenii si exista cetati cu scari de piatra pe care un om normal nu poate trece decit catarandu-se. Singurele necunoscute sunt identitatea uriasilor si modul in care au ajuns ei pe Pamant. Spusele batrinei au un simbure de adevar in ele. Pentru ca aici, in urma cu milioane de ani in urma, a existat marele Lac Getic, ale carui urme se pot vedea si la ora actuala in straturile de pamant excavate. Iar descoperiri de animale preistorice s-au facut in toata Oltenia: la Leu, la Timiseni, la Stoina."

Aceasta legenda ar da de inteles ca uriasii au venit de undeva din "ceruri" dar am mai citit legende care spuneau ca ei ar fi existat dinaintea noastra aici... oricum sunt foarte multe marturii despre descoperirea acestor schelete dar ele au disparut cu desavarsire...

Am uitat sa specific ca treaba de mai sus am preluat-o din cartea "Misterele Romaniei" autorul s-a intitulat Zamolxe

Edited by Engineer_xxl, 26 February 2011 - 13:11.


#27
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005
Eu stiam un mit despre giganti care sunt cam asa:
Se spune ca ei sunt de fapt copii de oameni cu "ingeri", si au fost omorati pentru ca, datorita inaltimii lor si al apetitului foarte crescut, au inceput sa manance animalele care erau crescute pe vremuri de oameni ducand astfel la foamete si la dezechilibru.
Acei "ingeri" care s-au "unit" cu oamenii, faceau parte dintr-un grup care trebuia sa pazeasca oamenii, sa ii ajute sa se dezvolte.
Pe langa faptul ca s-au "unit" cu ei, i-au mai invatat si arta magiei, arta zborului, etc.
Am folosit termenul de "inger" pentru ca suna aiurea sa le spun extraterestrii.
Sunt doar niste mituri, dar asta pana la proba contrarie.
Daca tin bine minte, parca am citit in cartea "Inuaki, reptilianul din mine" aceste mituri.
Este foarte usor sa spui "Nu exista, nu se poate, este o prostie", dar mai greu este sa spui "Posibil, totul este posibil".
Ca o mica paranteza, stiti ca exista teleportarea, sau mai exact dematerializarea, si rematerializarea?
Probabil ca nu stiati. Ei bine exista, dar momentan, doar la nivel microscopic/atomic.
Si sigur aveti si voi prin casa mii de aparate care fac teleportare.
Dioda este un astfel de aparat. Orice electronist stie acest lucru.
Sunt foarte multe lucruri care nu sunt mediatizate, sau nu li se acorda atentia care li se cuvine, dar asta nu inseamna ca nu exista.

#28
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,080
  • Înscris: 07.07.2006
Ai zice mai usor "posibil" daca ai avea ceva dovezi. Sa luam de pilda fragmentul "exista cetati cu scari de piatra pe care un om normal nu poate trece decit catarandu-se". Autorul, daca vrea o minima credibilitate, ar trebui sa dea macar un nume de asemenea cetate. Chestia e ca toate lucrarile de genul asta au in comun lipsa oricarei dovezi verificabile.

Sa luam tunelurile alea din Bucegi. Un tip sustine ca stie ca sint 3, stie si unde duc. Frumos ar fi sa spuna de unde stie. Apoi sustine ca pleaca in expeditie. Frumos ar fi fost sa dea coordonatele intrarilor, sau sa publice o fotografie, sau amindoua. Voi m-ati crede daca as zice ca am fost la o gradina zoologica unde am vazut un tigru verde? Fara sa mentionez la ce gradina, sau sa pun o poza a tigrului, sau sa trimit spre niste articole care sustin aceasi lucru, cu dovezi. De ce ar tine secrete tunelurile, daca intr-adevar le-a descoperit?

Nu mi se pare firesc sa dam dreptate oricarui fantezist care se trezeste sa scrie cite o balarie, mereu fara macar o informatie concreta sau verificabila.

#29
Lipsum

Lipsum

    Moderator extrem de rău

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,722
  • Înscris: 29.01.2008

View Postmaxx1nsane, on 25th February 2011, 17:54, said:

Cititi Viitorul cu cap de mort.
Scrisa de Radu Cinamar, pseudonimul lui Pavel Corut, mare "fabulist". ;)

#30
Engineer_xxl

Engineer_xxl

    Fara glie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 14.04.2010

View Postabancor, on 26th February 2011, 14:58, said:

Ai zice mai usor "posibil" daca ai avea ceva dovezi. Sa luam de pilda fragmentul "exista cetati cu scari de piatra pe care un om normal nu poate trece decit catarandu-se". Autorul, daca vrea o minima credibilitate, ar trebui sa dea macar un nume de asemenea cetate. Chestia e ca toate lucrarile de genul asta au in comun lipsa oricarei dovezi verificabile.

Sa luam tunelurile alea din Bucegi. Un tip sustine ca stie ca sint 3, stie si unde duc. Frumos ar fi sa spuna de unde stie. Apoi sustine ca pleaca in expeditie. Frumos ar fi fost sa dea coordonatele intrarilor, sau sa publice o fotografie, sau amindoua. Voi m-ati crede daca as zice ca am fost la o gradina zoologica unde am vazut un tigru verde? Fara sa mentionez la ce gradina, sau sa pun o poza a tigrului, sau sa trimit spre niste articole care sustin aceasi lucru, cu dovezi. De ce ar tine secrete tunelurile, daca intr-adevar le-a descoperit?

Nu mi se pare firesc sa dam dreptate oricarui fantezist care se trezeste sa scrie cite o balarie, mereu fara macar o informatie concreta sau verificabila.

Treaba cu tunelurile intr-adevar e putin cam SF... dar faza cu uriasii este destul de mediatizata, mai ales ca exista foarte multe relatari cu astfel de descoperiri si sa nu uitam si de Goliat din Biblie (nu ca as fi eu mare credincios dar anumite lucruri sunt clasice)..

#31
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,080
  • Înscris: 07.07.2006
Iar ne ciocnim de lipsa dovezilor: exista foarte multe relatari, dar nici macar o poza. Sau un exponat in vreun muzeu.

#32
shmecherul

shmecherul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 22.11.2006
Despre lucrurile ce par ''anormale " in Bucegi am ciit de mult. Existenta uriasilor este un fapt concret. La fel de concret este interventia americanilor in legatura cu cea ce se intampla aici. Despre lungimea tunelurilor am indoieli . As dorii sa luati in considerare si ceea ce se discuta despre existenta unor "zone energetice " in Bucegi!
Despre acestea s-a mai discutat inclusiv pe acest forum!
O cautare simpla:google

#33
clemhem

clemhem

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 23.02.2008
Eu nu inteleg cum puteti lua de buna toate prostiile scrise pe blog-uri. N-aveti niciun fel de simt al credibilitatii?

#34
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,080
  • Înscris: 07.07.2006
Blogul daniilsihastrul, unul dintre rezultatele google din linkul de mai sus, are fix acelasi specific: s-au vazut, s-a scris, este cert etc., fara a cita un singur alt martor, sau a publica o poza.

#35
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,289
  • Înscris: 05.04.2006

View PostEngineer_xxl, on 25th February 2011, 12:17, said:

O confirmare a existenței uriașilor pe teritoriul României o găsim în ziarul Ziarul.
Ăștia n-au și site??? Că nu dau de ei...

#36
Engineer_xxl

Engineer_xxl

    Fara glie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 14.04.2010

View Postclemhem, on 26th February 2011, 17:17, said:

Eu nu inteleg cum puteti lua de buna toate prostiile scrise pe blog-uri. N-aveti niciun fel de simt al credibilitatii?
Problema asta ar putea fi privita si din alt unghi: daca intr-adevar exista o musamalizare si ascundere a adevarului este foarte greu sa aduci ceva dovezi... pozele chiar daca ar exista ar putea fi considerate trucaje... dar ceea ce ar da un sambure de adevar exista relatarile oamenilor care au dat peste astfel de schelete, sunt oameni normali din diferite sate. Chiar citisem la un moment dat o relatare a unui asemenea personaj cum ca oamenii erau platiti sa sape dupa aceste schelete si cum dadeau peste unul erau trimisi acasa... dar iara sunt doar vorbe... oare chiar sa existe o conspiratie de genu in Romania? Ma refer la ascunderea acestor schelete.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate