Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale
 Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant
 cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator

Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...
 Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...

Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Harta Europei in format symbian

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

madatzuhk

madatzuhk

Junior Member

• Grup: Members
Salutare, imi cer scuze daca am mai deschis un topic identic ca altele, dar de curand am achizitionat un Nokia 5228 si mi-as dori sa ii bag o harta a Europei. Ma ajuta si pe mine cineva cu o harta calumea fara sa am probleme cu ea.. o adresa de unde as putea-o copia sau sa imi tr cineva pe mail: [email protected] Multumesc

monk teo

monk teo

Active Member

• Grup: Members

View Postmadatzuhk, on 23rd February 2011, 21:50, said:

Salutare, imi cer scuze daca am mai deschis un topic identic ca altele, dar de curand am achizitionat un Nokia 5228 si mi-as dori sa ii bag o harta a Europei. Ma ajuta si pe mine cineva cu o harta calumea fara sa am probleme cu ea.. o adresa de unde as putea-o copia sau sa imi tr cineva pe mail: [email protected] Multumesc

Daca ne spui si ce navigatie ai instalat pe telefon , poate se gaseste ! :naughty:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate