![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
OMEGA 3 SUNT BUNE SAU NU ?
Last Updated: Nov 06 2016 16:47, Started by
andy_latino_boy
, Feb 23 2011 18:51
·
0

Posted 23 February 2011 - 18:51

Buna am luat de la farmacie 30 de capsule OMEGA 3 de la ( Doppel Herz ) si am intrebat farmacista daca sunt bune.si o zis ca sunt cele mai bune pentru inima pentru tot,bla bla,infine am luat cu 20 de lei 30 de capsule, si vreau sa va intreb daca are efect sau numai Reclama e de ei ? si inca ceva legat de Vitamine ( pot sa iau Sicovit C + Magnezium B6 Premium pe amn2 de odata ? face rau ? sau nu ?
|
Posted 23 February 2011 - 22:01

Faptul ca ti-a spus ca sunt cele mai bune pentru inima iti dai seama ca le-a scos din burta, fara un studiu comparativ facut ca la carte sint vorbe. Firma e Ok, de incredere nu indienisme ieftine de 2 bani deci recomand, fa o dozare de colesterol acum inainte de tratament si dupa 3 luni si vedem daca au ajutat. Se iau 2 pe zi.
Alea 2 se pot lua impreuna (n-au vindecat pe nimeni n-au omorat pe nimeni ![]() |
Posted 23 February 2011 - 22:58

Omega 3 sunt un aliment necesar pentru orice organism, nu neaparat cei bolnavi de inima (in doze in jur de 1 gram pe zi).
Nu vor vindeca o boala de inima, insa imbunatatesc sanatatea vaselor de sange si reduc riscul de cheaguri. De asemenea, contribuie la reducerea trigliceridelor si imbunatatirea profilului colesterolului. Cu scop de tratament, se consuma cam 3-4 grame pe zi, dar numai sub indrumarea medicului, deoarece pot prezenta risc de hemoragie interna. Edited by Kaskadoru, 23 February 2011 - 23:23. |
Posted 23 February 2011 - 23:31

P.S.
Suplimentele din link-ul pe care l-ai pus contin cam un sfert de gram de omega3 per capsula. Cantitatea de omega3 din intreaga cutie (cu 30 capsule) echivaleaza cu 1.4 kg somon sau aproximativ 0.35 kg de macrou. Poate iesi mai bine daca vei cumpara pestele in loc sa cumperi capsule. Dupa cum am spus, omega 3 este un aliment, nu un medicament ![]() Edited by Kaskadoru, 23 February 2011 - 23:36. |
Posted 27 February 2011 - 19:43

Ada, help! Influenteaza cumva omega actiunea statinelor? Se pot lua capsule de omega 3 in acelasi timp cu Sortis/Crestor/Vasilip? Mercic!
![]() |
Posted 27 February 2011 - 20:15

Studiul EPA Lipid Intervention Study (Japonia) a aratat o reducere cu 19% a evenimentelor cardiovasculare la cei care asociau 1800 mg eicosapentaenoic acid (EPA) alaturi de o statina.
During an average follow-up of 4.6 years, the researchers found a 19 percent reduction in major coronary events among patients taking EPA. Patients taking EPA also had 19 percent fewer non-fatal events including non-fatal heart attack, unstable angina, and coronary revascularization than people taking statins alone. However, the incidence of sudden cardiac death and death from heart disease did not differ between the groups. "This study is further evidence of the benefit of omega-3 fatty acids for protecting against heart attacks and other cardiac events," said Dr. Dariush Mozaffarian, an assistant professor of epidemiology at Harvard Medical School and Harvard School of Public Health, and author of an accompanying editorial in the journal". |
Posted 28 February 2011 - 08:38

diorama, on 27th February 2011, 19:43, said: Ada, help! Influenteaza cumva omega actiunea statinelor? Se pot lua capsule de omega 3 in acelasi timp cu Sortis/Crestor/Vasilip? Mercic! ![]() nu se știe. În orice caz, dacă o influențează, o face ca să potențeze efectul statinei, în nici un caz nu-l scade. Ia-le liniștită împreună, da' ai grijă să nu faci diaree. |
Posted 28 February 2011 - 19:23

Nu fac eu diaree, face prietenul meu
![]() ![]() |
Posted 01 March 2011 - 17:26

in loc de omega 3 se poate consuma cu incredere sursa din care e obtinuta pastila: pestele.
niste hering afumat cred ca e mai bun decit pastila respectiva, si tine si de foame. si nu da diaree. |
Posted 01 March 2011 - 17:57

Sint persoane care nu suporta mirosul pestelui, de ex consoarta mea lesina cand deschid conservele cu mortaciuni.
|
|
Posted 07 August 2016 - 17:45

De la Doppelherz sau Mollers sirop/caps pentru ca sunt germane/norvegiene de calitate Singurele medicamente cu DHA si EPA sunt Omacor si Tevocor. Se poate consuma si ulei de in care are acid alfa linolenic, in organism se transforma in DHA dar rata de transformare e foarte mica, 2,7%.
Attached Files |
Posted 26 August 2016 - 10:28

Am citit acum vreun an un articol in care se afirma ca Omega 3 ar favoriza probleme la prostata, nu mai tin minte daca era vorba chiar de cancer sau doar adenom, drept pentru care am intrerupt tratamentul cu ulei de somon salbatic pe care il administram cainilor mei.
|
Posted 27 August 2016 - 16:30

Freddy12, on 26 august 2016 - 10:28, said:
Am citit acum vreun an un articol in care se afirma ca Omega 3 ar favoriza probleme la prostata, nu mai tin minte daca era vorba chiar de cancer sau doar adenom, drept pentru care am intrerupt tratamentul cu ulei de somon salbatic pe care il administram cainilor mei. |
Posted 06 November 2016 - 16:47

cel mai bun e uleiul de krill, bate toti pestii la ciur... omega 3 de calitate
Edited by 3sat, 06 November 2016 - 16:48. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users