Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Insula Thassos
Last Updated: Feb 20 2010 12:26, Started by
angel
, Aug 30 2005 08:34
·
0
#3169
Posted 27 February 2009 - 17:34
grecule, metaxa nu serveste stomacelul meu, ca am probleme.oricum mersi de sfat.este posibil sa merg singur mai tarziu.
amicii acestia spun ca mergi vreo 7 zile in extra sezon cu 250 de euro de persoana.suna tentant. apropo exista la greci pe undeva statiuni de genul cum era vama veche/2 mai acum 10-20 de ani?nu la partea cu rockeri ci la partea de liniste absoluta, pescarusi, plaje neamaenajate, un fel de "the beach" fara leonard di caprio in varianta greceasca? sunt un pic off topic, scuzati ma. |
#3170
Posted 27 February 2009 - 18:04
easy_rider, on Feb 27 2009, 17:34, said: grecule, metaxa nu serveste stomacelul meu, ca am probleme.oricum mersi de sfat.este posibil sa merg singur mai tarziu. amicii acestia spun ca mergi vreo 7 zile in extra sezon cu 250 de euro de persoana.suna tentant. apropo exista la greci pe undeva statiuni de genul cum era vama veche/2 mai acum 10-20 de ani?nu la partea cu rockeri ci la partea de liniste absoluta, pescarusi, plaje neamaenajate, un fel de "the beach" fara leonard di caprio in varianta greceasca? sunt un pic off topic, scuzati ma. 250 de euro numai cazarea sau cu totul, drum+cazare+mancare+magneti?? |
#3171
Posted 27 February 2009 - 21:21
dt1986, on Feb 27 2009, 16:29, said: Da, cratitele, paharele etc. erau din partea casei, altfel nu le faceam poza . Daca mai ai intrebari, nu ezita. Si eu am ajuns acolo citind de pe acest forum:) Cred ca te-ai prins din ce cauza te-am intrebat... Inca de cand avea 1 anisor cel mic, ne caram cu bagaje, catel, purcel, olita, craticioare, biberoane... ce mai, trei sferturi din portbagaj era destinat lui... iar cand ajungeam la amicii nostri in Eforie Sud, doar ne puneau bucataria la dispozitie iar de restul ne ocupam noi, nepermitandu-ne sa ne amestecam in treburile / oalele lor. Deci din cate am vazut in poze, nu mai tebuie decat sa dam o raita pe la vreun supermarket si gata ciorbita pentru pitic... Acum nah, vorba Almonei... o masa pe zi tot o sa luam la vreo terasa, ca doar e concediu, nu-i asa ? Dar parca nici n-as da toti banii pe mancare in carciuma... Si apropo de asta... Vazusem mai sus intr-un meniu, nu stiu ce portie la 25 euro... Sa zicem ca scap de sindromul inmultirii cu 4 lei, dar totusi, 100 lei doar sa satur stomacul ? Mai bine ma duc la bulgari. Glumeam evident... ca acum sunt pe ultima suta de metri avand in vedere ca deja am trimis avansul la Vila Dimitra. Multumesc pentru raspunsuri oameni buni. Daca imi mai vine vreo idee, stiu unde va gasesc. |
#3172
Posted 27 February 2009 - 21:47
Catalin S., on Feb 27 2009, 21:21, said: Cred ca te-ai prins din ce cauza te-am intrebat... Inca de cand avea 1 anisor cel mic, ne caram cu bagaje, catel, purcel, olita, craticioare, biberoane... ce mai, trei sferturi din portbagaj era destinat lui... iar cand ajungeam la amicii nostri in Eforie Sud, doar ne puneau bucataria la dispozitie iar de restul ne ocupam noi, nepermitandu-ne sa ne amestecam in treburile / oalele lor. Deci din cate am vazut in poze, nu mai tebuie decat sa dam o raita pe la vreun supermarket si gata ciorbita pentru pitic... Acum nah, vorba Almonei... o masa pe zi tot o sa luam la vreo terasa, ca doar e concediu, nu-i asa ? Dar parca nici n-as da toti banii pe mancare in carciuma... Si apropo de asta... Vazusem mai sus intr-un meniu, nu stiu ce portie la 25 euro... Sa zicem ca scap de sindromul inmultirii cu 4 lei, dar totusi, 100 lei doar sa satur stomacul ? Mai bine ma duc la bulgari. Glumeam evident... ca acum sunt pe ultima suta de metri avand in vedere ca deja am trimis avansul la Vila Dimitra. Multumesc pentru raspunsuri oameni buni. Daca imi mai vine vreo idee, stiu unde va gasesc. Noi am mancat apr de 7-10 euro/persoana. Atasez niste poze Attached Files |
#3173
Posted 27 February 2009 - 21:58
7-10 euro tot meniul comandat de o persoana sau doar portia / felul de mancare ?
Multumesc. |
#3174
Posted 27 February 2009 - 21:59
#3175
Posted 27 February 2009 - 22:15
Catalin S., on Feb 27 2009, 21:58, said: 7-10 euro tot meniul comandat de o persoana sau doar portia / felul de mancare ? Multumesc. Felul de mancare/portia/persoana. Eu nu sunt o mare poftacioasa, deci mi-a ajuns o portie, dar nici prietenul meu n-a ramas cu stomacul gol. Am si poze cu plaja, daca de mancare v-ati saturat |
#3176
Posted 27 February 2009 - 22:17
Din partea mea poti sa mai pui poze... dar nici cu plaja n-ar strica.
|
#3177
Posted 27 February 2009 - 22:32
Ar trebui sa mai facem un forum numit mancarea din insula Thassos!!
Sa ramana pe asta informatii turistice, n-ar fi mai bine? Edited by grecul68, 27 February 2009 - 22:33. |
#3178
Posted 27 February 2009 - 22:36
zorba ei zic 250 tot: 30 drumu, 100 cazarea si 120 mancarea de la supermarket per 9 zile cu tot cu drum.ei se duc cica in fiecare an....dar nu pot decat atunci.
|
|
#3179
Posted 27 February 2009 - 22:42
#3180
Posted 27 February 2009 - 23:38
Mai pleaca cineva in Potos la inceputul lui iulie ?...sau mai bine zis mai pleaca careva cu Europa Travel sau sunt singura pe aici?
dt1986 mancarea din poze tale arata super bine si nu mie se pare foarte scump. In schimb am auzit de cafea ca e cam 3,5 euro un expresso...daca e asa imi iau de acasa si fac in camera Deabia astept sa plecam..... si sper sa nu am vreo surpriza neplacuta cu Europa Travel avand in vedere ca vom sta 12 nopti la vila Stella despre care nu prea stiu nimic in plus fata de pozele pe care le-am vazut pe site-ul agentiei. Toate cele bune |
#3181
Posted 28 February 2009 - 08:44
Hai sa ma lansez putin pe subiectul mancarea in Thassos.
Preturile mi s-au parut asemanatoare cu cele din alte tari UE vizitate de mine recent (Spania, Slovenia). Un fel simplu de mancare 8-12 EUR. Paste cu diverse 6-8 euro. Pestele eu l-am gasit la preturi mai mici decat cele afisate aici. Dorada & Lupul de mare (Lavrak) erau in general 40 EUR kg. Un dorada sau lavrak la gratar ti-l pune cam la 400g, deci 16 euro. Si vine in general cu niste cartofi prajiti si tzatziki, depinde de taverna. Tzatziki doar la vreo 2 taverne l-am gasit bun, la celelalte a fost foarte unsuros, practic maioneza cu cativa castraveti, greu de mancat. La pranz ne luam ca felul 1 o salata greceasca si ceva aperitive reci (au de exemplu platou de aperitive combinate - f f bun!). Si apoi felul prinicipal. Din partea casei primeam ceva la desert: niste bucatele de pepene sau niste cupe de inghetata pe o farfurie, sau prajiturici. La Taverna Irene am mancat o singura data dar nu ne-a prea placut. Au "gresit" putin nota de plata si mancarea nu a fost cine stie ce. In schimb am avut o alta taverna preferata in Potos, nu retin numele din pacate. Le-am incercat cam pe toate, oricum. Masa de dimineata, daca nu o ai inclusa, cel mai bine te descurci in camera. Nu prea e nimic deschis decat o placintarie/cofetarie in Potos, de unde te poti aproviziona daca preferi asa. Edited by mdt, 28 February 2009 - 08:44. |
#3182
Posted 28 February 2009 - 09:34
Catalin S., on Feb 27 2009, 21:21, said: Si apropo de asta... Vazusem mai sus intr-un meniu, nu stiu ce portie la 25 euro... Sa zicem ca scap de sindromul inmultirii cu 4 lei, dar totusi, 100 lei doar sa satur stomacul ? Mai bine ma duc la bulgari. Glumeam evident... ca acum sunt pe ultima suta de metri avand in vedere ca deja am trimis avansul la Vila Dimitra. Multumesc pentru raspunsuri oameni buni. Daca imi mai vine vreo idee, stiu unde va gasesc. 2 persoane se satura usor dintr-o portie. DSCN1346.JPG 1.83MB 205 downloads In legatura cu plaja , la Skala Potamia apa e f. mica la mal , nisipul e fin , muntele e aproape asa ca pentru copil e un mic paradis. DSCN1200.JPG 930.6K 142 downloads DSCN1153.JPG 899.79K 115 downloads |
#3183
Posted 28 February 2009 - 09:49
Multumesc Andox ! Ce mica e lumea...
Tricoul cu Heineken din prima poza a fost realizat in mare parte de compania noastra. Cat despre mancare... Este foarte adevarat, la cat mananc eu, cred ca 3 ca mine s-ar satura lejer cu ce e in farfuria aia. Deci sa tin minte numele felului de mancare. Mackerel, corect ? Despre plaja, no coment... Superba si exact cum au mai spus si altii pe aici. Acum ca am vazut si poze, m-am convins pe deplin. |
|
#3184
Posted 28 February 2009 - 10:04
Nu ma mira pretul de 250 euro de persoana, eu am vazut oferte si la agentii:
EuropaTravel are la Vila Stella din Potos oferta de 6 nopti pe 29 mai si 1 iunie la 40 Euro + 239 RON. La acest pret se mai adauga transferul cu ferry 8 euro in total. Plata integrala pana la 15 martie pt. a beneficia de oferta. La sf. lui mai vremea e perfecta si apa e numai buna de baie. Deci drum + cazare aproximativ 105 euro. Mai raman 145 euro de cheltuiala pe mancare si altele. |
#3185
Posted 28 February 2009 - 10:09
Nu Mackerel , ci Mix Fish chiar asa scrie in meniu. Despre ce vorbesti tu este pestele care este trecut in meniu la kg. iar o portie are cam 3-400 grame deci cam 10 euro.
Cat despre tricou nu stiu cine l-a facut dar eu l-am primit ca am consumat destul de mult din produsul respectiv Edited by ANDOX, 28 February 2009 - 10:16. |
#3186
Posted 28 February 2009 - 10:43
blue_wings, on Feb 28 2009, 10:04, said: Nu ma mira pretul de 250 euro de persoana, eu am vazut oferte si la agentii: EuropaTravel are la Vila Stella din Potos oferta de 6 nopti pe 29 mai si 1 iunie la 40 Euro + 239 RON. La acest pret se mai adauga transferul cu ferry 8 euro in total. Plata integrala pana la 15 martie pt. a beneficia de oferta. La sf. lui mai vremea e perfecta si apa e numai buna de baie. Deci drum + cazare aproximativ 105 euro. Mai raman 145 euro de cheltuiala pe mancare si altele. La Vila Dimitra cumperi direct de la propietar si te costa dupa cum urmeaza: 2/paturi = 25 eur - 30 eur - 40 eur camera / functie de perioada 3/paturi = 30 eur - 35 eur - 45 eur camera / functie de perioada Un calcul scurt spune asa: - 1 familie (3 pers sau 3 pers plus 1 copil) / 7 nopti / camera tripla in perioada de varf = 105 eur; / persoana. Mergem cu masina proprie nu cu autocarul... iar pretul l-am calculat pentru perioada de varf... cand o sa mergem. Daca am fi mers in iunie, ne-ar fi costat 70 eur / 7 nopti. Suna bine, nu-i asa ? ANDOX, on Feb 28 2009, 10:09, said: Nu Mackerel , ci Mix Fish chiar asa scrie in meniu. Despre ce vorbesti tu este pestele care este trecut in meniu la kg. iar o portie are cam 3-400 grame deci cam 10 euro. Cat despre tricou nu stiu cine l-a facut dar eu l-am primit ca am consumat destul de mult din produsul respectiv Merci Andox, Mix Fish sa fie. Edited by Catalin S., 28 February 2009 - 10:47. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users