Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...
 Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid
 Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite
 Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj
 

Probleme cu Apple iPhone/iTouch/iPad

- - - - -
  • Please log in to reply
111 replies to this topic

#37
vitmd

vitmd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 28.12.2007

View Postc0stinn, on 14th June 2012, 19:12, said:

Cel care l-ai menţionat şi în imagini, bănuiesc că e acelaşi cu cel care l-ai pus în f0recast. Versiunea aia de bb nu e decodabilă încă, singura soluţie fiind unlock-ul oficial. Pentru detalii, lasă-mi imei-urile aparatelor aici ca să-ţi spun în ce reţea/ţară sunt codate, şi-ţi pot da un băiat din bucureşti care face unlock la preţuri avantajoase.


#1:
IMEI: 01 284000508335 2
ICCID: necunoscut (exact asa si scrie)

intre timp am reusit sa-i fac update pina la iOS v5.1.1 si s-a sters Cydia, dupa care i-am dat restore din iTunes si mi-a aparut configurarea de la zero (vezi img)


Am ajuns pina la pasul cind il inregistreaza, dar spune ca SIM-ul nu-i valid, nici SIM-ul + GEVEY nu merge


#2:
IMEI: 01 242800 699671 3
ICCID: cunoscut, dar nu sunt sigur ca e trebuie de spus cuiva




PS: nu sunt profi pe iPhoane asa n-am idei ce-i f0recast. Nu sunt din Bucuresti. Vreau cu ajutorul cuiva sa le deblochez eu + fara careva investitii de $

Edited by Adm, 17 January 2017 - 08:57.


#38
c0stinn

c0stinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 06.08.2007
Primul IMEI menționat, este un imei de iPad probabil, ipad-urile vin decodate de fabrică deci n-ar trebui să ai probleme cu el. Îi poți face jailbreak după ce îl activezi. Există soluție de jailbreak pentru ultima versiune de software disponibilă in iTunes (5.1.1)
Sau, acel iPhone este trecut în blacklist. Nu îmi pot exlica problema, nu știu! Când verific IMEI-ul primesc ca eroare: This isn't an iPhone IMEI. Ori nu l-ai scris tu bine, ori e în blacklist.

Al 2-lea IMEI:

MODEL: IPHONE 4 16GB BLACK
VERSION: 4.3.X
IMEI: 012428006996713
SERIAL: 85033HHMA4S
MAC: 7C:C5:37:AC:C8:2B
ICCID: 8944301471293535284
COUNTRY CODE: USA
PURCHASE DATA: 2010-09-30
PURCHASE COUNTRY: GB (UNITED KINGDOM)
WARRANTY STATUS: OUT OF WARRANTY
ACTIVATED: YES (2010-10-04)
REGISTERED: YES
CARRIER: ORANGE-TMOBILE GBR
SIMLOCK: LOCKED

Din care rezultă că acel device e codat pe Orange UK iar dacă acesta nu este trecut în blacklist, decodarea oficială costă undeva la 200RON. Așa îl poți folosi în orice rețea. După cum înțeleg de la tine, i-ai dat update și cu siguranță acum ai un baseband care nu se poate decoda iar singura soluție de unlock este unlock-ul oficial.

Momentan, cu redsn0w îi poți face jailbreak și iPhone-ului dar îl poți folosi doar pe post de iPod. Practic doar îl activezi și atât. Nu îl poți folosi într-o rețea celulară.

Edited by c0stinn, 18 June 2012 - 03:04.


#39
razzvann

razzvann

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,961
  • Înscris: 07.01.2006
**** iphone.un prieten a dat reset pe un iphone 3g baseband 6.15 cumparat de la cineva nestiind ca era jb. m-am chinuit cateva ore cu eroarea 1015 in itunes, pana la urma am rezolvat cu tiny umbrella si cu redsn0w, apoi cydia ca era codat.
daca are cineva nevoie de ajutor il ajut cu placere.

#40
c0stinn

c0stinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 06.08.2007
Se face downgrade de baseband la un baseband decodabil, cu noua soluție de downgrade (de la bb de iPad, la bb decodabil de iphone). reds0w

#41
baubau2312

baubau2312

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 01.12.2008
Salut !

   Am primit recent cadou un iPhone 4. Acesta e blocat intr-o retea canadiana (nu stiu care) si cel care mi l-a oferit l-a folosit in România, aproape un an de zile, cu Gevey în reteaua Orange fara nici o problema. Cand mi l-a oferit, la mine nu a mai vrut sa functioneze cartela Gevey, terminalul nu o detecta. M-am gandit ca o fi vre-o problema cu cartela Gevey si m-am hotarat sa cumpar una noua. Fiind primul meu device de la Apple, am cautat putin pe internet si forumuri mai multe informatii inainte de a cumpara. Astfel am descoperit ca aceste cartele difera in functie de versiunea de IOS pe care o are instalata telefonul. Momentan, aparatul se afla la versiunea 4.3.3 (8J2) cu firmware 04.10.01. Intrebarea mea e legata de un update. Inainte de a cumpara un Gevey, daca ii fac un update la 5.1.1 si cumpar un Gevey pentru versiunea de 5.1.1, acesta va functiona sau e necesar ca IOS-ul sa fie la vers asta din fabrica?
   O alta problema pe care o am e legata de Cydia. Cand am primit telefonul, acesta avea instalata Cydia, umbland putin prin ea, am vazut ca era instalata o aplicatie care se numea „BigTits....” (ceva de genul asta). Cand am vazut aplicatia m-am gandit ca e ceva porcarie si i-am dat uninstall. Problema e ca dupa ce i-am dat uninstall mi-a disparut iconita de Cydia din meniu. Initial am crezut ca am dezinstalat Cydia cu totul si am incercat sa o reinstalez de pe www.jailbreakme.com (direct de pe telefon). Cand i-am dat install mi-a aparut un mesaj care imi zicea ca aparatul este deja jailbreak-uit. Acum nu stiu ce sa fac in legatura cu treaba asta, pentru ca nu am iconita de Cydia pe ecran...
   Doresc sa sublinez faptul ca sunt un incepator in iDevice-uri si ca imi doresc destul de mult sa aduc pe linia de plutire iPhone-ul asta. Va sunt megarecunoscator daca reusiti sa ma ajutati in vre-un fel !!!
   Initial as putea fi de acord si cu o deblocare oficiala, dar imi este putin frica de acest lucru. Nu stiu exact cum a ajuns telefonul din Canada in Romania si mi-e ca in cazul unei deblocari oficiale sa „il blochez” de tot. Am dat peste un site care verifica IMEI-urile daca sunt blocate sau nu. Cand l-am verificat, nu imi aparea ca ar fi blocat, dar nici site-ul nu mi se parea foarte de incredere. De asemenea am observat ca deblocarile oscileaza in functie de reteaua in care a fost blocat si daca e o retea care imi cere 100$, chiar nu sunt interesat. Sunt student si caut servicii cu preturi in aceasta arie...  :D
   Multumesc anticipat pentru orice fel de ajutor !

#42
c0stinn

c0stinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 06.08.2007
În principiu dacă nu știi să-l folosești, propun să nu îi dai update telefonului pentru că dacă vei face asta, unlock-ul oficial va fi singura soluție. Ca să-l aduci la 5.1.1, e necesar să folosești un custom firmware pe care-l creezi cu redsn0w, sau altă aplicație care face asta. Probabil ție nu-ți funcționează cu gevey că, cine ți l-a dat nu ți-a explicat că atunci când îl pornești trebuie să aștepți câteva clipe, după care trebuie să primești un mesaj de confirmare. După ce confirmi, apelezi 112, preț de câteva momente (nu lași să sune că îți răspunde operatoarea :)). Te duci în meniul settings->Airplane ON, aștepți puțin primești două erori și dai off. Dacă nu le primești, mai dai odată ON și după câteva clipe OFF.

În altă ordine de idei. Dacă nu mai ai cydia în springboard, poți face jailbreak iar sau verifică să nu ai iconițele ascunse pe undeva sau cu un terț program.

#43
leancata

leancata

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 19.07.2012
am un iphone 4S si i-am spart ecranul.. aveti idee cat costa sa-l schimb?

#44
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,785
  • Înscris: 25.06.2007
As avea nevoie de un sfat.
Nu stiu ce au facut piticii mei la iPad, pe ecran am mesajul :

Password Required
Enter the password for the CardDAV account ''Yahoo''

Nu reactioneaza nici la OK, nici la Cancel, nu pot nici sa-l inchid.

Multumesc anticipat!

#45
medley

medley

    custom attitude

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,879
  • Înscris: 06.05.2005
Google zice ca sa il restartezi(long press home + power button), apoi ar trebui sa te duca cu bine in homescreen. Te duci apoi direct in setari, conturi de mail, il stergi pe cel de yahoo dupa care il adaugi dinnou si vezi daca s-a rezolvat asa.

Edited by medley, 10 September 2012 - 18:39.


#46
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,785
  • Înscris: 25.06.2007
Da, exact asa am facut, am rezolvat problema in aceeasi zi la vreo ora dupa postarea mesajului.
Oricum, multumesc pentru raspuns.

#47
alx0

alx0

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 591
  • Înscris: 01.10.2003
Am si eu o intrebare catre cei mai experimentati:
Am un Ipod touch 4g. Din pacate am updatat la ios 6.0.1. Am descoperit ca volumul maxim este limitat software si as dori sa scot aceasta limitare.
Se pare ca se poate face doar jailbreakuind si apoi modificand niste parametrii dintrun fisier. Operatiunea se numeste "uncapping ipod".
Am citit ca jailbreak pt ios 6.0.1 este numai tethered asta insemnand ca se poate porni terminalul numai conectat la un calculator care ruleaza absinthe.
intrebare: la un terminal ce este jailbreakuit tethered, ce se intampla daca terminalul se reporneste fara a avea disponibil un calculator; este inutizabil sau este utilizabil dar nu este jailbreakuit?
Nu stiu daca am fost indeajuns de clar... Odata jailbreakuit se poate folosi si daca se restarteaza nefiind conectat la un calculator cu absinthe (in stare nejailbreakuita) sau nu se mai poate folosi deloc deloc.
A doua intrebare: exista vreun mod de a UN jailbreakui?
A 3-a intrebare: exista vreun mod de a se reveni la ios 5?
Multumesc mult!

#48
RaySefo

RaySefo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,134
  • Înscris: 17.06.2010
Tel va porni si fara calulator dar nu vor merge diferite aplicatii din tel, Safari si probabil si altele, sau in cel mai rau caz va intra f des in SafeMode, de preferat sa fie pornit cu calculatorul.
Ca sa scapi de jailbreak ii faci un restore din iTunes.
Ca sa revi la o vers anterioara de soft trebuie sa ai salvat SHSH pt acea vers.

#49
vicky2007

vicky2007

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 21.01.2007
Buna tuturor!
Nu stiu daca am nimerit topicul, dar va rog sa aveti ingaduinta, caci nu este singura mea nedumerire.

Am achizitionat un ipad2 for my boy si am incercat sa-l configurez folosind itunes. In marea mea graba am completat, la un moment dat data nasterii fiului meu (2003!), motiv pt care mi s-a refuzat crearea unui Id Apple cu menţiunea "nu ai varsta minima necesara".
Am incercat o noua creare de ID, de data aceasta cu datele mele (inclusiv varsta destul de venerabila), dar mi s-a afisat din nou mentiunea ca, pt ipad-ul identificat cu serial number XXXXX, se refuză creare pt ca nu este indeplinita conditia varstei minime.
Am incercat sa resetez beleaua si din nou o creare de ID, cu acelasi rezultat.

1. Va rog spuneti-mi ce sanse sunt sa poata fi folosita nenorocirea asta. (Copilul meu asteapta cadoul de la Mos Craciun si va fi foarte deyamagit daca nu va putea sa joace jocuri pe el)
2. Se poate conecta la Internet prin intermediul cartelei sim?
3. Se pot încarca jocuri de pe calculator pe el?

#50
n3utr1n0

n3utr1n0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,376
  • Înscris: 03.12.2012
am si eu o intrebare

pe ipOd se poate pune muzica doar prin itunes? (si deci implicit trebuiesc cumparate melodiile?)

sau

pot sa conectez la pc cu usb si sa copiez (ca si pe un card) muzica dorita (mp3 de pe pc ul meu) in ipod si sa ascult?

intrebare valabila pentru TOATE ipodurile de dupa 2010 si necrakuite. (deci din fabrica)

#51
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Se poate copia ce vrei tu, prin iTunes. Da, inclusiv muzica ta MP3 din PC.

#52
n3utr1n0

n3utr1n0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,376
  • Înscris: 03.12.2012

View Postcopil_Cuminte19, on 29 decembrie 2012 - 22:15, said:

Se poate copia ce vrei tu, prin iTunes. Da, inclusiv muzica ta MP3 din PC.

deci tre cont itunes...
ma gandeam ca pot sa fac copy paste cu muzica mea din pc direct pe ipod ca si cum as copia niste fisiere pe un card extern.

merci , sunt lamurit.

#53
dan78rom

dan78rom

    in omnia paratus

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,070
  • Înscris: 28.02.2008
Nu trebuie cont, iTunes este o aplicatie multimedia pe care o descarci gratis de pe apple.com
Prin el poti pune muzica ta pe ipod, nu merge direct drag and drop. Asta e singura chestie.

#54
blackbone

blackbone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 736
  • Înscris: 26.05.2005
o intrebare pentru cei care detin ipad de mai mult timp : am luat un ipad(1) si as vrea sa stiu voua cam cat va tine bateria? la mine dupa doua ore de utilizare (wifi pornit, brightness la jumate, navigare net, vizionare filme youtube..etc) bateria a scazut la 82% ...deci probabil facand o medie ar trebuii sa tina cca 7-8 ore.e ok?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate