Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana

Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul
 Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...

Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54
 Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?
 Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...
 

Fuziunea rece

- - - - -
  • Please log in to reply
109 replies to this topic

#37
ggelu

ggelu

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,316
  • Înscris: 21.01.2009
Din pacate economia de piata nu functioneaza asa. Pentru noi , consumatorii de rand,  va fi o reducere cam ca cea de la Petrom cand scade petrolul la bursa de la 140 la 65 $/baril  :cursing: .
Iti inteleg entuziasmul pentru noutati dar eu am invatat ca e mai apropape maieul decat camasa.

#38
v3lsatis

v3lsatis

    【HD】

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,173
  • Înscris: 19.12.2004
Marlanii astia scumpesc energia electrica si vor profit acum cand nu munesc.Fie ca aprind eu becu sau nu tot atat ii costa pe ei si nici nu se face inundatie la portile de fier.

Daca schimba treaba au ce scumpi pe bun motiv in viitor.

#39
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
Avem ECAT noastre proprii Says Defkalion
admin pe 20 noiembrie, 2011 - 85 Comentarii

Un articol din publicația greacă Tovima Citate Defkalion lui Alexandru Xanthoulis spunand ca societatea dispune de tehnologia ECAT independent de Rossi și este aproape gata să se rostogolească. Ei pretind că sistemul lor este stabilă și că lui Rossi nu este. În conformitate cu versiunea lor de împărțit, că instabilitatea a fost la centrul său și că, AR nu au demonstrat ECAT la caietul de sarcini necesar - cel al unei rula stabil durată de cel puțin 48 de ore.

Tovima Googlated:

    "Noi nu numai continua programul nostru și suntem aproape gata, cu o tehnologie care precede cea de Rossi pe parcursul unui an. Concret, în următoarele 15 zile nu vor fi anunțuri și testarea inițiat și certificarea de către terțe părți independente. Vom prezenta produsul final - nu doar un prototip de laborator - cu toate subsistemele sale să funcționeze în conformitate cu standardele europene de siguranță. "

    "Și catalizator?" Noi am cerut. "Nu ar trebui sa fie secrete Rossi?"

    "Toate tehnologia utilizată în dispozitive la KW Hyperion și a sistemelor de la 1 la 5 MW sunt propriile noastre de design - diferite de cele ale Rossi", a replicat el. "În ceea ce privește controlul, a fost deja propriile noastre de design și construcție, și domnul Rossi a semnat certificatul de acceptare arată că este al nostru. Chiar și în studiu recent, în octombrie, când a folosit unele module din propriile noastre de design. Cu toate acestea, principala diferență mare și în dispozitivul nostru decât cea a Rossi este că sistemul nostru este stabil în performanță, în timp ce Rossi sau ultimul test nu a reușit să randament stabil pentru mai mult de cinci ore și jumătate. "

    - Deci, ruptura dintre voi nu sa datorat numai non-plata primei tranșe de rambursare, a declarat dl Rossi?

    "Nu știu. Am avut terminat cele 15 de milioane de dolari de administrarea primei doze, dar domnul Rossi nu a semnat protocolul de primire, cerându-i să îndeplinească parametrii, cum ar fi funcționarea stabilă a aparatului timp de cel puțin 48 de ore. Aceasta a fost cauza reală a întreruperii de cooperare, dar nu celebrată în mass-media, deoarece doresc să continue o confruntare dăunătoare. Noi ne interesați și de progrese reale, și acest succes. Tehnologia va prezenta câteva zile lumea va fi în întregime greacă și apreciem contribuția sa la răsturnarea de ceea ce există în piața de energie. "



-un raspuns al grecilor, se pare ca batalia este MARE.

  http://ecatnews.com/?p=1368

-Se pare ca mai MARI   NU  AU REUSIT  SA INGENUCHIEZE GRECIA, acum v-om vedea.

Edited by sandy76, 21 November 2011 - 12:57.


#40
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
22-11-2011 01:15:21 -0800
Doar plasat comanda mea pentru 10 plante kW x 10. Le va instala, fara nici un cost în mea, de copii și de case de prieteni. Rossi a declarat în interviu radio, că au eliminat problemele de certificare și se așteaptă 10 plante kW să fie disponibil în mai puțin de 12 luni. Cu un pret de 5.400 dolari pentru o centrală termică de 10 kW, acest lucru va deranjat cu adevărat de piață. Aceasta este 0.54 dolari / Watt de energie termică. Presupunând că durata de viață 20 ani Rossi a susținut într-un interviu, simplu LCOE este atât de mic ca să facă de energie aproape gratuit de la 0.003 dolari / kWh. La kW, 30% de căldură de eficiență a Ac kW, cu 3 kW Ac, prețul energiei electrice se ridica la 0,01 $ / kWh. La revedere rețea.


  -Acest om cred ca este urat de multi din domeniul petrolului.

  sursa originala:   http://www.ecatnews.net/

Edited by sandy76, 22 November 2011 - 13:53.


#41
e_bulu

e_bulu

    parabulum

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,352
  • Înscris: 29.12.2009
S-a facut ceva sau n-a trecut inca termenul limita (al promisiunii)?

#42
whitey

whitey

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 19.01.2004
Defkalion a avut un anunt de presa si a pus la dispozitie un pdf foarte detaliat cu produsul. Am impresia ca sunt intr-adevar mult mai avansati ca Rossi. Poate cei mai priceputi dintre noi ne pot "traduce" mai mult din document, de exemplu se spune ca in starea de On are nevoie de 200Wh si sunt capabile de 5 KWh (pentru unitatile mici).

http://www.defkalion...ovember2011.pdf

#43
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008

View Postwhitey, on 30th November 2011, 16:53, said:

Defkalion a avut un anunt de presa si a pus la dispozitie un pdf foarte detaliat cu produsul.
  

  -Pe scurt din tot acel document rezulta un COP foarte bun de minim 1:25 pentru unitatea mica de 5kw

- Daca se iese cu asa ceva pe piata pompele de caldura nu se mai fabrica, sau cel putin nu la pretul de acum.

Attached Files



#44
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
-Un mic film documentar.

  [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/0iJNsq4S2io?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#45
NASTYPRIMUL

NASTYPRIMUL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,605
  • Înscris: 20.09.2008
La sfursitul deceniului 8 si inceputul 9, s-au facut in lume cercetari in domeniul fuziunii nuceare la rece, in sute de colective, in intreaga lume. Reluati rezultatele acelor experimente, ptr a nu repeta ceva ce ei deja stiu, sau nu le-a mers.

Edited by NASTYPRIMUL, 17 December 2011 - 07:22.


#46
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
-Pentru ca omul vrea sa aiba caldura si frigul cat mai ieftin aduc pe forum ultimile vesti si preturi despre aceste dispozitive.   :rolleyes:

Attached Files



#47
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
Cold Fusion, NASA recunoaste: "funcționează"

  Consiliul american confirmă faptul că reacții între nichel, de carbon și hidrogen la temperaturi scăzute poate furniza energie. Pentru Dr. Zawodny "cu dezvoltarea acestei tehnologii poate fi instalat în casele de dispozitive capabile de a furniza energie și căldură."
Este doar principiul de funcționare de e-pisică Prof. Focardi Rossi și Andrea..


  sursa:   http://radio.rcdc.it...funziona-93504/

#48
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
E-CAT: încălzire pentru 20 EUR pe an începând cu 2013

Dacă totul merge bine, ar trebui să fi în curând posibilitatea de a adăuga la dvs. de incalzire centrala existente, un revoluționar 400 la 500 de dolari / euro, vă puteți căldură acasă cu un singur cartuș pe bază de pulbere de nichel reciclabile pentru mai putin de $ 20 / de euro pe an.

  Până de curând, prețul aparatului a fost estimat la 4000 de dolari. Datorită va sale de designer, inginer Andrea Rossi (1950), parteneriatul cu National Instruments industriale din SUA, și produce o extrem de eficiente, prețul a fost împărțit de zece, în scopul de a submina Copii de la picior prin retro-inginerie care sunt sigur că să apară atunci când sistemul a lansat o scară largă. Obiectivul: 1 milion de unitati pe an, de la interne la inceputul lui 2013. (*)

Dimensiunea unui laptop (procesor este de mărimea unui pachet de țigări) și taxat ca o garanție totală, acest sistem revolutionar numit reactie redus de energie nucleară emite în conformitate cu Rossi (si profesor Focardi Universitatea din Bologna) orice radiații sau emisie de orice fel.

  Nichel este abundent pe Pamant si nu este scump, dar este toxic, în special praf, iar tratamentul trebuie să se facă de către profesioniști. Cantitatea de nichel consumate în procesul este extrem de limitată. Pentru a remedia idei, în conformitate cu Andrea Rossi, un program poate produce 23000 oră megawatt de energie (da, douăzeci și trei de mii oră megawati).

E-CAT este un sistem revolutionar care foloseste caldura de pulbere de nichel, o cantitate mică de hidrogen, sau o catalizatori specifice, precum și de radio de a lucra pentru forțele de respingere (Coulomb) între particule subatomice avantajos, un pic ca ceea ce se întâmplă în artele marțiale de Est.

La lansare, procesul a sistemului de preîncălzire consumă 3000 de wați timp de o oră. Apoi, odată lansat, consumul de energie devine nesemnificativ, cum ar fi un computer, în timp ce produce o cantitate extraordinara de energie termică pentru a încălzi apa într-un mediu stabil și controlat la 120 ° C. Sistemul poate fi complet oprit la 30 la 60 de minute.

E-CAT este certificată în Statele Unite de către UL (Underwriters Laboratories). O fabrica complet automatizat este în construcție, se pare că Massachusetts cu National Instruments ca partener industrial.

Pe termen lung (12-24 luni?), Sistemul poate genera, de asemenea, energie electrică, surmontate o dată dificultățile de menținere a temperaturii la 400 ° C (120 ° C, mai degrabă decât în ??prezent).

Distribuția și vânzarea se va face prin intermediul partenerilor autorizați, precum și pe Internet. Pre-comenzi, nici un angajament financiar pot fi efectuate prin intermediul site-ului Ecat.com acum.

Având în vedere riscurile inerente în acest tip de proiect industrial de avangardă, Andrea Rossi nu dorește în acest stadiu pentru a deschide capitalul investitorilor, acceptarea de sprijinire a întreprinderilor și organizațiilor care doresc să investească cantități mici de bani.

În concluzie, aceste gânduri de Brian Josephson, Premiul Nobel pentru Fizică în 1973: "Până în prezent, nu există nicio dovadă care să se îndoiască de pretențiile de Rossi" și "Rossi reactoare de tip sunt deja în producție și în conformitate cu Dennis M. Bushnell, chief scientist la NASA, acestea ar putea "schimba complet geo-economice, geo-politice și de a rezolva [probleme] de climă și energie". "( link-ul ).

Dacă se confirmă, se pare că suntem într-adevăr a face cu o schimbare de paradigmă în energie. Probabil comparabilă cu descoperirea roții sau incendiu.

pentru cine vrea originalul:  http://www.agoravox....-eur-par-108390

Edited by sandy76, 20 January 2012 - 13:09.


#49
blimpyway

blimpyway

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,954
  • Înscris: 03.11.2005
Daca nu stii engleza nici franceza sa faci o traducere si nu stii nici macar romana sa-ti dai seama cate aberatii de exprimare sunt intr-o traducere de-a lu google si macar pe alea sa le corectezi, mai bine las-o balta.

#50
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
-Corect, scuze ca nu am verificat.

-In principiu este vorba de 20 de euro cheltuieli pentru o iarna( 6 luni).

Aparatul va costa in jur de 500 euro pentru o putere de 10kw caldura.

  -Productia totala de caldura 10kw x 24 ore x 180 zile=43,2 MW sau 37145313 kcal

#51
blimpyway

blimpyway

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,954
  • Înscris: 03.11.2005
facem pariu ca in 2013 (sau cand mint astia ca o sa le scoata la vanzare) nu va exista nici o minune de e-cat scoasa pe piata? N-o sa-l poti cumpara nici cu 50, nici cu 500 nici cu 5 milioane de euro.

Edited by blimpyway, 20 January 2012 - 14:50.


#52
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
-Ai vedenii din viitor?

Edited by sandy76, 20 January 2012 - 15:36.


#53
blimpyway

blimpyway

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,954
  • Înscris: 03.11.2005
nu-i nevoie de vedenii ca sa faci o predictie, ci incredere in propria judecata. Rossi pare ca are incredere, si face o promisiune, ca va livra e-cat-uri. Eu am incredere si zic ca nu va reusi, pot sa-mi sustin predictia asta riscand niste bani. Ai incredere in Rossi si articolele care le dai aici? Dovedeste - pariaza.

Edited by blimpyway, 20 January 2012 - 19:58.


#54
jda

jda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 02.03.2008
@Blimpy ... se pare ca ai fi cistigat pariul ...
Pentru mai multe detalii vezi aici ...

Eu tot mai sper ... :( ca ne scapa cineva de Enel & company ...

View Postblimpyway, on 20th January 2012, 20:40, said:

nu-i nevoie de vedenii ca sa faci o predictie, ci incredere in propria judecata. Rossi pare ca are incredere, si face o promisiune, ca va livra e-cat-uri. Eu am incredere si zic ca nu va reusi, pot sa-mi sustin predictia asta riscand niste bani. Ai incredere in Rossi si articolele care le dai aici? Dovedeste - pariaza.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate