Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Disney Junior.

- - - - -
  • Please log in to reply
237 replies to this topic

#217
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
De ce e rosie?

#218
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Asta doar ei știu, probabil asta e nouă culoare sau o fi sigla de toamnă sau hallowen.
Nici când au schimbat o in galben cei de la Disney nu au anunțat nimic despre schimbare.

#219
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Poate o fi cu ocazia debutului serialului Spidey and his Amazing Friends

#220
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,056
  • Înscris: 08.11.2019
Da, așa cred și eu.

Curios este acel ,,HD" din siglă. Înseamnă că ei emit doar în ,,HD" și se downscaladează la ,,SD".

Attached Files


Edited by BAYMAX, 14 October 2021 - 09:40.


#221
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Pentru ca operatorii se gandesc ca copiilor nu le pasa ca se vede sau nu in HD,ei se vor uita oricum pe postul respectiv

#222
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Pana acum nu schimbau culoarea siglei cand urma sa aibe premiera un anumit serial. Vad ca au inceput de acum. Pana acum numai la canalul mama schimbau, acum au inceput si la Disney Junior.

#223
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Au facut sigla colorata, fiecare litera are cate o culoare.

#224
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 896
  • Înscris: 07.09.2018
UN NOU SERIAL CU CEL MAI ÎNDRĂGIT PERSONAJ ANIMAT ARE PREMIERA LA [ https://i.imgur.com/EnvbFAv.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]: „MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI”

Attached File  19644.R.jpg   282.27K   0 downloads

Disney Junior anunță premiera unui nou serial animat, Mickey Mouse: Casa Distracției, din 15 noiembrie. În fiecare zi de luni până vineri, de la 17:30, sunt difuzate noi episoade din jucaușa serie animată ce îi are în centrul său pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj al preșcolarilor, alături de prietenii săi - Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto. De data aceasta, li se alătură Chicot, o casă magică și zglobie, ce îi poartă pe cei șase în tot soiul de aventuri, către lumi imaginare.

Noul personaj, Chicot, se poate transforma în orice – o navă-rachetă, un vapor cu aburi sau o atracție din parcul de distracții – și îi ghidează pe Mickey și prietenii săi prin tot felul de aventuri amuzante. Scările magice din interiorul casei poartă echipajul către porți magice ce se deschid spre lumi de fantezie. Odată transportați pe aceste noi meleaguri, Mickey și prietenii săi sunt transformați în personaje specifice fiecărei lumi unde ajung, permițându-le astfel să facă față oricărei provocări. Fie că se transformă în cavaleri medievali, regi și regine, cowboys și cowgirls sau chiar sirene, Mickey și prietenii săi sunt dornici să ia parte în aceste noi aventuri împreună.

Producția este menită să îi ajute pe copii să își dezvolte creativitatea, încurajează împlinirea dorințelor și include lecții sociale și emoționale despre prietenie și ingeniozitate relevante pentru micuții telespectatori.

Curiozitatea, umorul și bucuria descoperirii sunt teme esențiale ale seriei, în timp ce Mickey și prietenii săi explorează diverse locuri și întâlnesc noi prieteni în aventurile lor.

Ca în toate serialele Disney Junior, muzica are un rol important. Fiecare episod prezintă două povești a câte 11 minute, separate printr-o melodie care te face pur și simplu să vrei să dansezi.

Phil Weinstein este producător executiv și director supervizor, Thomas Hart este co-producător executiv și editor supervizor de povești, iar Mark Drop este story editor, toate de la „Mickey și piloții de curse” nominalizat la Emmy®. Câștigătorul premiului Emmy, Alan Bodner („Aventura încâlcită a lui Rapunzel”) este director artistic, iar Steve Walby („Mickey Mouse: Aventuri Încurcate”) este producător. Beau Black ("Garda Felină ") este compozitorul și co-autorul melodiilor originale, împreună cu Loren Hoskins ("Jake și pirații din Tara de Nicăieri "). Serialul este o producție a Disney Television Animation.

#MickeyMouseCasadistractiei
#DisneyJuniorRO

Despre Disney Junior
Disney Junior reflectă legătura emoțională pe care multe generații o au cu poveștile și personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinți să se alăture copiilor lor pentru a trăi experiența Disney cu povești și personaje magice, muzicale și naturale, încorporând în același timp teme specifice de învățare și dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 și 7 ani. Serialele și animațiile Disney Junior combină inegalabilele povești Disney și personajele îndrăgite de copii cu învățarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriție și stiluri de viață sănătoase, precum și cu abilitățile sociale. Printre cele mai îndrăgite seriale de la Disney Junior se numără Bluey, Pa, Eroii în Pijama.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19644

#225
Cosmin_Andrei

Cosmin_Andrei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,560
  • Înscris: 26.12.2015

 TheSignMetro64, on 14 noiembrie 2021 - 20:01, said:

UN NOU SERIAL CU CEL MAI ÎNDRĂGIT PERSONAJ ANIMAT ARE PREMIERA LA [ https://i.imgur.com/EnvbFAv.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]: „MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI”

Albul nu era disponibil?

Edited by Cosmin_Andrei, 15 November 2021 - 06:46.


#226
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

“E Crăciunul... din nou?!” are premiera pe 24 decembrie la Disney Channel iar la Disney Junior - “Mickey și Minnie: O Dorință de Crăciun”


Disney Channel difuzează în săptămâna dinaintea Crăciunului episoade duble din cele mai îndrăgite seriale: „Casa lui Raven”, „Baftă Charlie”, „Mereu la mijloc”, „Tabără cu Peripeții”, „Miraculous: Buburuza și Motan Noir”, „Familia Greens la Oraș”.

Urmează apoi premiera filmului “E Crăciunul... din nou?!” pe 24 decembrie în care micuța Ro are parte de aventura vieții ei și ajunge să trăiască in greșeală iar și iar o zi imperfectă de Crăciun.

În weekendul de Crăciun, Disney Channel difuzează toate cele 13 episoade ale serialuli animat „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”.

Disney Junior difuzează în decembrie episoade noi din seriale pline de aventuri și învățăminte: „Eroii în Pijama” - sezonul 5, „T.O.T.S.”- sezonul 2.
În weekendul 18-19 decembrie, micii telespectatori au parte de un maraton de episoade cu eroul Marvel preferat, „Păienjenel'.

În săptămâna dinaintea Crăciunului, Disney Junior a pregătit un mix de episoade cu cei mai îndrăgiți eroii ai preșcolarilor din serialele Blue, Fancy Nancy Clancy, Gașca Puișorilor, Vampirina, Prietenii Cățeluși, Păienjenului Marvel și prietenii săi uimitori, dar și un episod special numit “Mickey și Minnie: O Dorință de Crăciun” (24 decembrie la 9:30).

Prezentăm în continuare noutățile pe larg:

DISNEY CHANNEL

EPISOADE TEMATICE DE SĂRBĂTORI - 20-24 decembrie de la 11:00

În săptămâna dinaintea Crăciunului sunt difuzate episoade duble din cele mai îndrăgite seriale de la Disney Channel: Casa lui Raven, Baftă Charlie, Mereu la mijloc, Tabără cu Peripeții, Miraculos: Buburuza și Motan Noir, Familia Greens la Oraș.

PREMIERA FILMULUI “E CRĂCIUNUL...DIN NOU?!” - Vineri, 24 decembrie, de la 12:00

Filmul o prezintă pe Rowena „Ro” (Estevez), o copilă entuziastă în vârstă de 11 ani, ce se confruntă cu divorțul complicat al părinților ei în preajma sărbătorilor de iarnă. Ea îsi dorește ca lucrurile să redevină cum erau înainte să apară în peisaj noua iubită a tatălui ei și fiul acesteia și îi împărtășește dorința ei lui Moș Crăciun pe care îl întâlnește la mall. Situația ia o altă turnură și ajunge să retrăiască aceeași zi din nou și din nou. Blocată în această buclă nesfârșită, ea trebuie să învețe să-și iubească noua familie mixtă și să învețe adevăratul sens al Crăciunului.

CRĂCIUN MIRACULOS - Vineri, 24 decembrie, de la 12:00

În weekendul de Crăciun, fanii serialului animat Miraculos: Buburuza și Motan Noir, pot viziona toate cele 13 episoade din cel mai recent sezon. Buburuza și Motan Noir continuă să lupte alături de noi aliați împotriva unui adversar din ce în ce mai puternic și hotărât, în acest al patrulea sezon. Viată celor doi supereroi, este plină de provocări și în viața de la școală atunci când sunt doi elevi aparent obișnuiți.

DISNEY JUNIOR

EPISOADE ÎN PREMIERĂ DIN EROII ÎN PIJAMA (SEZONUL 5) - În fiecare weekend, din 4 decembrie, de la 9:30

În luna decembrie, cei trei super eroi copii, Pisoi, Șopi și Bufniță, revin cu noi episoade și aventuri fără egal. Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor in Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora și cei trei vor lucra în echipă pentru a restaura ordinea.

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN T.O.T.S. (TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR) SEZONUL 2 - Din 6 decembrie, de luni până vineri, de la 9:30

Îndrăgitele personaje Click și Zglobi revin cu noi aventuri pline de învățăminte pentru cei mici în noi episoade în luna decembrie. Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

MARATON DE EPISOADE DIN SERIALUL „PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI” - În weekendul 18-19 decembrie, de la 13:00
În weekendul 18-19 decembrie, micii telespectatori au parte de un maraton de episoade cu eroul Marvel preferat, Păienjenel. Alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), el protejează cartierul de răufăcători și rezolvă multe probleme. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

PROGRAM SPECIAL DE CRĂCIUN - Din 20 decembrie, de la 9:05

În săptămâna dinaintea Crăciunului, Disney Junior a pregătit un mix de episoade cu cei mai îndrăgiți eroii ai preșcolarilor din serialele Blue, Fancy Nancy Clancy, Gașca Puișorilor, Vampirina, Prietenii Cățeluși, Păienjenului Marvel și prietenii săi uimitori, dar și un episod special numit “Mickey și Minnie: O Dorință de Crăciun” (24 decembrie la 9:30). În acest episod special, aflăm că în fiecare an Mickey, Minnie și prietenii lor petrec sărbătorile împreună și se bucură de tradiții. Însă anul acesta, îi prinde răspândiți prin diferite colțuri ale lumii și trec printr-o mulțime de aventuri pentru a reuși să se întoarcă în Hot Dog Hill la timp pentru sărbători. În ciuda multelor obstacole, Mickey își pune o dorință și cu ajutorul lui Moș Crăciun, cei șase prieteni reușesc să ajungă acasă în ajunul Crăciunului.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19681

#227
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Azi se implinesc 3 ani de la schimbarea logo-ului.

#228
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Este nevoie sa scrii la fiecare canal câți ani au trecut de când a schimbat sigla ?

#229
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,065
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii mai, la Disney Junior:
☆Aventurile tinerilor Jedi:serial nou, din 4 mai, primele 2 episoade vor fi difuzate de la ora 19:30, urmând ca următoarele episoade să se difuzeze sâmbăta și duminica , ora 9:30;
☆Păienjenelul Marvel și prietenii săi uimitori- episoade noi, de luni până vineri, din 22 mai, ora 19:30;
☆Eroi în pijama:Apărătorii nopții- episoade noi, din 27 mai, ora 18:30.

#230
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,065
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii iulie, la Disney Junior:
☆Alice în cofetăria minunilor-episoade noi, de luni până vineri, ora 15:30;
☆Ziua Internațională a Pisicilor-bloc de programe, pe 10 iulie, între orele 9:00-22:30;
☆Evrica-episoade noi, din 15 iulie, ora 17:35;
☆Mickey Mouse:Casa Distracției-episoade noi, din 17 iulie, ora 15:30.

#231
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,065
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii august, la Disney Junior:
☆Aventurile tinerilor Jedi-episoade noi, din 5 august,sâmbăta și duminica, ora 9:30;
☆Prietenii cățeluși-episoade noi,din 5 august, sâmbăta și duminica, ora 18:30;
☆Cea mai dulce vară cu Alice-bloc de programe, în perioada 7-11 august, ora 12:30;
☆Blue-episoade noi, din 21 august, ora 11:00;
☆Distracție de vară cu Blue-bloc de programe,  în perioada 21-25 august, ora 11:00.

#232
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,065
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii septembrie, la Disney Junior:
☆Aventurile tinerilor Jedi-episoade noi, din 2 septembrie, sâmbăta, de la ora 9:30;
☆Kya și eroii din Kimoja-serial nou, din 4 septembrie, de luni până vineri, ora 17:00;
☆Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori-episoade noi,din 11 septembrie, de luni până vineri, ora 9:30;
☆Eroi în pijama-episoade noi, din 16 septembrie, sâmbăta, ora 17:00;
☆Micii pompieri-episoade noi, din 18 septembrie, de luni până vineri, ora 9:00;
☆Evrika-episoade noi, din 30 septembrie, sâmbăta și duminica, ora 17:00.

#233
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,065
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii octombrie, la Disney Junior:
☆Super Pisici-episoade noi, din 2 octombrie, de luni până vineri, ora 8:30;
☆Petrecerea non stop:Aventurile tinerilor Jedi-bloc de programe, din 7 octombrie, sâmbăta și duminica, ora 9:30;
☆Eroi în pijama-episoade noi, din 14 octombrie, de luni până vineri, ora 17:00;
☆Disney 100:Este timpul să sărbătorim-bloc de programe, pe 16 octombrie, ora 7:00;
☆Costume de Halloween-bloc de programe, pe 28, 29, 30 și 31 octombrie,  ora 9:00.

#234
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,065
  • Înscris: 15.11.2021
Disney Junior are sigla gri.

Attached Files


Edited by _Gaby_, 16 October 2023 - 18:16.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate