Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cablu cu inel magnetic

Setari temperatura centrala termica

Anomalie electrica/Interferenta

ZVON: Mihai Bendeac a semnat cu P...
 Prea multi bani bagați in ma...

Usa garaj Nice Spin se deschide p...

Recomandare TV 2500-3000 lei

Sala de sport pentru baschet?
 HP Pavilion 14-ec1008nq Ryzen 5 5...

Mai am nevoie de antivirus?

Viata de noapte Asia

Distribuția si vanzarea presei pe...
 Traseu electric din perete peste ...

Revuenon 1:4,5 / 240 mm din piata...

ACEA solicita UE scoaterea din tr...

Sistem home cinema samsung ht x20
 

R.C.S. & R.D.S. - TV cablu digital (H.D.) - Topic general - 34 de posturi H.D. - Partea I.

* * * * - 10 votes
  • This topic is locked This topic is locked
40065 replies to this topic

#19765
darklordsith

darklordsith

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,752
  • Înscris: 13.05.2008
Nici in Chiajna, Ilfov nu am gasit aseara cele doua posturi in HD. Le astept...

#19766
iacaeu45

iacaeu45

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 26.09.2010

View Postcatalinman, on 01 octombrie 2012 - 23:04, said:

Corect, pe STB trebuie dat revenire la setarile din fabrica si cautare automata, pe TV cu DVB-C nu pot sa intre automat la sfarsitul grilei pentru ca Digi World HD si Digi Life HD sunt pe o frecventa noua ce trebuie scanata.

Singurii care trebuie sa mai astepte sunt cei din Bucuresti, mai exact cei ce sunt pe cealalta statie CATV din Bucuresti (statia pe care nu se vedea HBO pe analogic de la bun inceput). Acolo inca nu s-a reorganizat grila pe analogic si in consecinta inca nu au disponibila frecventa noua cu Digi World HD si Digi Life HD.

Cand o sa reorganizeze si la ei grila analogica pot sa scaneze cu incredere 346 Mhz.
Sunt sanse ca sa avem si noi in Bucuresti azi cele doua hd-uri? Sperante sau ...probleme tehnice , din nou?

#19767
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,081
  • Înscris: 16.12.2006
Eu zic ca da, sunt sanse :)

Ieri s-au ocupat de prima statie, azi trebuie sa se ocupe de a doua.

#19768
zamfe

zamfe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 236
  • Înscris: 29.01.2008
Hmmm...citeam ce spunea mardukkk mai devreme referitor la cei cu televizoarele cu tuner digital. Nu inteleg de ce RCS-ul nu ne lasa sa receptionam prin tunerul televizorului toate posturile HD (eventual contra-cost, dar macar scapam de a 2-a telecomanda). Personal am doua LED-uri cu DVB-C dar si doua receivere HD pentru a putea receptiona HBO HD, Digi Film HD, HBO Comedy si Cinemax, indisponibile daca ai tuner digital dar nu ai conserva lor.
De ce sa folosesc receiverul lor cand pot folosi doar televizorul? (repet, contra-cost, nu vreau pomana)...

Edited by zamfe, 02 October 2012 - 10:44.


#19769
ionutzarad

ionutzarad

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 401
  • Înscris: 23.04.2007
Au intrat si in Arad, Digi World HD si Digi Life HD. Pe langa astea au mai intrat si : City Tv, Film+, Cool TV, FEM 3, Prizma, Pro 4, Reflector, STV1, RTS SAT ! Toate hunguresti :) Francba!
Ieri aveam 123 canale tv, acum sunt 134.

#19770
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,747
  • Înscris: 14.10.2004
Au facut praf toata grila, se vede ca dracu.
Pe astia ii controleaza cineva, sau fiecare face ce vrea, cum vrea, cand vrea.

Sa anunti cu surle si trambite introducerea a doua canale...................Posted Image .
Vai de noi, ca de ei nu imi pasa.

Si o chestie care eu zic ca este foarte importanta: cine a gasit nenorocirea de font pentru subtitrare la cele doua canale minune?
Ma, dar nu se poate asa ceva, din milioanele de font-uri au ales aratarea asta. Urat ca naiba si mai este si destul de mic pentru televizoarele de peste 1m.

Edited by xymzar, 02 October 2012 - 11:09.


#19771
kayman

kayman

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,809
  • Înscris: 22.01.2008

View Postxymzar, on 02 octombrie 2012 - 11:02, said:


Ma, dar nu se poate asa ceva, din milioanele de font-uri au ales aratarea asta. Urat ca naiba si mai este si destul de mic pentru televizoarele de peste 1m.

Mic? Poate ai vrut sa zici mare... Urat, da, sunt de acord. Si prea sus.

In rest, multe canale se vad (mai) prost (sunt mai comprimate?), iar pe cateva era defazaj intre sunet si imagine.

A, si inca ceva, siglele celor doua posturi cred ca le-a facut copilul patronului, care tocmai a intrat in claza zero, nu?

#19772
Miranda

Miranda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 660
  • Înscris: 07.01.2005

View Postionutzarad, on 02 octombrie 2012 - 10:52, said:

Au intrat si in Arad, Digi World HD si Digi Life HD. Pe langa astea au mai intrat si : City Tv, Film+, Cool TV, FEM 3, Prizma, Pro 4, Reflector, STV1, RTS SAT ! Toate hunguresti Posted Image Francba!
Ieri aveam 123 canale tv, acum sunt 134.
cum si nu l-au introdus pe RTL2 ?

#19773
ole

ole

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,224
  • Înscris: 10.07.2003

View Postzamfe, on 02 octombrie 2012 - 10:39, said:

Hmmm...citeam ce spunea mardukkk mai devreme referitor la cei cu televizoarele cu tuner digital. Nu inteleg de ce RCS-ul nu ne lasa sa receptionam prin tunerul televizorului toate posturile HD (eventual contra-cost, dar macar scapam de a 2-a telecomanda). Personal am doua LED-uri cu DVB-C dar si doua receivere HD pentru a putea receptiona HBO HD, Digi Film HD, HBO Comedy si Cinemax, indisponibile daca ai tuner digital dar nu ai conserva lor.
De ce sa folosesc receiverul lor cand pot folosi doar televizorul? (repet, contra-cost, nu vreau pomana)...

Pentru ca nu pot asigura asistenta pentru diferitele tipuri de TV-uri cu tuner DVB-C de pe piata.

#19774
daniel282006

daniel282006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 16.04.2008
la constanta ,oare cand au de gand sa dea drumu la cele 2 canale hd?

#19775
mardukkk

mardukkk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 24.11.2011

View Postole, on 02 octombrie 2012 - 12:18, said:


Pentru ca nu pot asigura asistenta pentru diferitele tipuri de TV-uri cu tuner DVB-C de pe piata.
sa fim seriosi! Pt ca vor sa vanda decodoarele lor primitive! Daca ar scrie ca cei cu TV cu decodor sa nu ne sune ca nu-i putem ajuta...as fi multumit. Oricum decodorul meu DVB-C Samsung e mult mai bun decit Hyundai-urile sau chiar Humax-urile lor....!

#19776
ionoassa

ionoassa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 03.01.2007
Alea 2 digi noi au subtitrare pe dvbc, dar apare pe sarite. Ai 5 min subtitrare dintr-o ora.
Iar pe tv + decodor hd, subtitrarea este prea mica, trebuie marit fontu.

Apropo de decodorul meu HD, prin manual scrie ca consuma circa 21W parca, de fapt trage 41W, exact cat ditamai tvul de 82

Edited by ionoassa, 02 October 2012 - 13:04.


#19777
ulrichx

ulrichx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 05.10.2011

View Postmardukkk, on 02 octombrie 2012 - 13:00, said:

sa fim seriosi! Pt ca vor sa vanda decodoarele lor primitive! Daca ar scrie ca cei cu TV cu decodor sa nu ne sune ca nu-i putem ajuta...as fi multumit. Oricum decodorul meu DVB-C Samsung e mult mai bun decit Hyundai-urile sau chiar Humax-urile lor....!
si mai e una .. nu vor face cartele separate de aparatele lor pentru ca se pirateaza.. astept si eu tot din TGV sunt si sper macar Sport.ro HD si ProTv HD sane bage la loc

#19778
mardukkk

mardukkk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 24.11.2011

View Postulrichx, on 02 octombrie 2012 - 13:09, said:

si mai e una .. nu vor face cartele separate de aparatele lor pentru ca se pirateaza.. astept si eu tot din TGV sunt si sper macar Sport.ro HD si ProTv HD sane bage la loc

am scanat acum...ne-au bagat Digi life si world HD....dar tot nimic cu Mediapro...macar Protv-u' HD....!

#19779
vasiletm72905

vasiletm72905

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 370
  • Înscris: 16.10.2008

View Postionutzarad, on 02 octombrie 2012 - 10:52, said:

Au intrat si in Arad, Digi World HD si Digi Life HD. Pe langa astea au mai intrat si : City Tv, Film+, Cool TV, FEM 3, Prizma, Pro 4, Reflector, STV1, RTS SAT ! Toate hunguresti Posted Image Francba!
Ieri aveam 123 canale tv, acum sunt 134.

Pe ce frecventa ca numai vreau sa scanez toata grila?

ms.

#19780
dondhanny

dondhanny

    Master of WebTV

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,403
  • Înscris: 09.03.2007

View Postionutzarad, on 02 octombrie 2012 - 10:52, said:

Au intrat si in Arad, Digi World HD si Digi Life HD. Pe langa astea au mai intrat si : City Tv, Film+, Cool TV, FEM 3, Prizma, Pro 4, Reflector, STV1, RTS SAT ! Toate hunguresti Posted Image Francba!
Ieri aveam 123 canale tv, acum sunt 134.

CITY TV ala e din Budapesta sau din Bucuresti?

#19781
dementu1981

dementu1981

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 22.10.2007
la constanta nu a ajuns inca valul cu cele 2 HD :)) probabil asteapta cutremuru din vrancea care tot RDS-RCS la amanat  :))

#19782
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,052
  • Înscris: 31.05.2010
Nu, ala e amanat de Ciac Noris...Posted Image

Edited by cristi0304, 02 October 2012 - 13:40.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate