![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
instalare poll
Last Updated: Aug 28 2005 12:54, Started by
Silo
, Aug 28 2005 09:37
·
0

Posted 28 August 2005 - 09:37

1.chmod 666 for: sonda.dat config.dat password.php
2.At the beggining of blockade.php write a path to a director with script. 3.At the beggining of your index.php paste <? include("QLpoll/blockade.php"); ?> and in the place you want poll to appear, paste <? include("QLpoll/poll.php"); ?> 4.Log into admin.php (password is "asd") and change password. am urmarit instructiunile si l-am instalat dar faza e ca nu merge ![]() Imi trebuie vreun script care trebuie sa il pun la inceputul blockade.php am mai modificat yo pe acolo unde era de modificat dar tot nu merge cred k imi trebuie un script pls daca stie careva si daca imi trebuie script pls postatil aici am nevoie pls ![]() ms anticipat Gabi Edited by Silo, 28 August 2005 - 09:38. |
Posted 28 August 2005 - 10:37

<? $adres="poll";
$fp = fopen("$pollconfig.dat", "r"); $c = @fread ($fp, filesize("$poll/config.dat")); fclose($fp); $config = explode("||", $c); $limit=$config[3]; if($a=="vote") { $cookie=1; if($cookie=="1") { setcookie('glos', $limit, time()+999999); } } ?> cred k la codull asta te refereai sau nu ![]() |
Posted 28 August 2005 - 11:49

pai nu e nici o eroare nu apare
cand pun codul cu dreamwaver imi apare iconita de la php dar cand intru pe pagina sa vad nu apare nimic ![]() |
Posted 28 August 2005 - 12:54

da are
* 350MB spatiu pe disc * 6MB limita fisiererelor * Gazduire NUME.lx.ro * Gazduire DNS * Acces FTP * Rulare scripturi PHP * functia mail() activa ! * Baza de date MySQL |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users