![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Situatia din Egipt - sfarsitul epocii Mubarak
Last Updated: Mar 04 2016 11:30, Started by
tradi
, Feb 06 2011 10:20
·
0

Posted 17 July 2012 - 22:51

Posted 18 July 2012 - 09:59

Parca nu e totuna 40 min plus minus dupa ore de intarziere, oricum cam la 00.15 a decolat si la 03 si putin a aterizat dupa radar ... |
Posted 18 July 2012 - 21:36

@ levicnx
Daca afli detalii despre avioane te rog sa postezi - as vrea sa aflu daca sunt zboruri in conditii de siguranta. Am temeri si nu as pleca in orice conditii, cu orice firma low-cost, mai bine ne orientam spre alte destinatii. Iti multumesc. |
Posted 19 July 2012 - 15:03

dina10 : Poti zbura linistita cu acest avion Airbus al companiei Air Arabia. Nu se va intampla nimic, cel putin noua nu ni s-a intamplat, in afara de intarziere.
|
Posted 08 December 2012 - 11:22

Mai sunt sigure excursiile la Cairo si piramide ? in contextul actual in care Egiptul se afla in "dezordine totala", de cand presedintele Mohamed Morsi ales din randurile Fratilor Musulmani a eliberat un decret, in data de 22.11.2012, prin care isi acorda putere absoluta in stat.
|
Posted 14 December 2012 - 20:47

Pai in ultimele luni cam tot timpul au fost tensiuni in Cairo, excursiile se pare ca se fac in continuare.
|
Posted 19 May 2013 - 19:30

Am urmarit reportajul Fundamentalistii vor sa distruga PIRAMIDELE DIN EGIPT si nu imi vine sa cred !!! Omul asta e "foarte bolnav".
Minunatii "pagane" fotografiate de mine, in Ianuarie 2013, ce se vor distruse de oameni "distrusi". Attached FilesEdited by raul_6776, 19 May 2013 - 19:31. |
Posted 01 July 2013 - 16:31

Cine vine maine la Budapesta pentru Sharm el Sheikh ?
Tel.0724080512 |
Posted 21 September 2013 - 14:21

A fost cineva, recent, prin Cairo? Ma gandeam sa dau o fuga la piramide, pe cont propriu, dar nu mai stiu exact situatia de acolo. Se poate sa am probleme daca vizitez, ziua, obiectivele turistice?
|
Posted 22 September 2013 - 23:59

A fost cineva, recent, prin Cairo? Ma gandeam sa dau o fuga la piramide, pe cont propriu, dar nu mai stiu exact situatia de acolo. Se poate sa am probleme daca vizitez, ziua, obiectivele turistice? sincer ,eu nu cred sa fie probleme, eventual daca sunt inchise dar ma indoiesc. Anul asta n-am mai fost in Egip(merg de obicei la Marea Rosie), nu din cauza protestelor, dar am fost anul trecut si acum 2 ani si nu am avut vreo problema. |
|
Posted 24 September 2013 - 09:22

In perioada de iarna ( noiembrie 2013 - martie 2014 ) Taromul va suspenda zborul direct Bucuresti - Cairo.
Edited by raul_6776, 24 September 2013 - 09:22. |
Posted 16 June 2014 - 21:59

Buna!
A mai fost cineva in Sharm el Sheikh in ultima vreme? As vrea sa ma duc in septembrie, dar din cate am inteles(stiri externe) situatia inclusiv din statiuni este destul de instabila din cauza alegerilor din mai. Are cineva mai multe informatii? Multumesc, |
Posted 21 June 2014 - 20:14

Intrebarea e cine mai zboara acolo ? Si eu as trage o fuga ...
|
Posted 23 June 2014 - 18:40

Situația în stațiunile de la Marea Roșie (Hurghada, Sharm el-Sheikh) e stabilă.
Pe cursele de linie (Tarom/Egyptair) prețurile sunt deocamdată destul de mari (peste 600 eur), dar unii turoperatori (ex. Tez Tour) deja au oferte early booking pentru sejururi pentru perioada de toamnă. Edited by galinei, 23 June 2014 - 18:41. |
Posted 24 June 2014 - 09:45

mai sunt cativa touroperatori pe egipt , kartago, cocktail, komsi mai revinde tez, mai cautati pe google si gasiti .
am inteles ca nu se mai viziteaza piramidele decat in trip cu avionul, nu se mai fac excursii cu autocare spre cairo, doar valea regilor, in rest e safe. Edited by tak30ver, 24 June 2014 - 09:45. |
|
Posted 22 July 2014 - 23:49

are cineva idee daca touroperatorii germani(Tui in special),au posibilitatea sa cumperi loc pe zborurile charter fara sa iei si cazare? Ah si daca e sa iau pachet, exista vreo sansa sa pot sa iau doar cu mic dejun in loc de half-board, pentru ca aia e marea mea problema.
|
Posted 22 August 2014 - 20:41

Buna! A mai fost cineva in Sharm el Sheikh in ultima vreme? As vrea sa ma duc in septembrie, dar din cate am inteles(stiri externe) situatia inclusiv din statiuni este destul de instabila din cauza alegerilor din mai. Are cineva mai multe informatii? Multumesc, Probabil ca raspunsul meu vine cam tarziu la intrebarea pusa de tine, dar eu m-am intors din Sharm El Sheikh acum aproximativ 6 ore. Daca detaliile iti mai sunt utile, tie sau oricui altcuiva, nu ramane decat sa fie cerute, si vi le-mpartasesc imediat. Am stat 2 saptamani la Radisson Blu, dar m-as intoarce acolo maine dimineata, daca asta ar fi posibil… ![]() |
Posted 26 August 2014 - 22:16

Probabil ca raspunsul meu vine cam tarziu la intrebarea pusa de tine, dar eu m-am intors din Sharm El Sheikh acum aproximativ 6 ore. Daca detaliile iti mai sunt utile, tie sau oricui altcuiva, nu ramane decat sa fie cerute, si vi le-mpartasesc imediat. Am stat 2 saptamani la Radisson Blu, dar m-as intoarce acolo maine dimineata, daca asta ar fi posibil… ![]() Da. Mi-am rezervat deja sejurul in Egipt pentru septembrie. (prima vizita) Am cateva intrebari in legatura cu scufundarile daca ai facut. As vrea sa fac dar nu am certificat. Ce locuri sunt cele mai faine pentru scufundari? Am inteles ca in rezervatie Ras Mohamed iti trebuie certificat ca sa te scufunzi. E adevarat? Locuri de snorkeling faine? Daca se poate stii cat a costat 2 saptamani? Multumesc Edited by minx, 26 August 2014 - 22:18. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users