![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Situatia din Egipt - sfarsitul epocii Mubarak
Last Updated: Mar 04 2016 11:30, Started by
tradi
, Feb 06 2011 10:20
·
0

Posted 03 June 2012 - 21:17

Uite temperaturi pentru Hurghada
http://www.google.ro...s...939&bih=561 Luxor inseamna inca 4-5 grade in plus Astea sunt temperaturi la umbra . prefer 40 grade Egipt decit 30 grade Antalya Edited by menumorut81, 03 June 2012 - 21:22. |
Posted 03 June 2012 - 21:41

@ razvanait99
Iti multumesc. In excursii nu sunt sigura ca ne aventuram. Mergem in principal pentru inot, iar Marea Rosie am citit ca are apa calda. N-as vrea, totusi, sa fie prea inabusitor aerul. Mai astept pareri. Urari de bine! @ menumorut81 Iti multumesc! Despre turci, numai de bine! Drept este ca am prins bilete last minute intr-un resort de 5 stele si a fost un sejur "paradisiac". Acum ma documentez pentru Hurghada si as vrea sa mai intreb daca sunt perioade cu vant puternic, ca de asa ceva vrem sa ne ferim. Cu bine! |
Posted 03 June 2012 - 21:44

Sunt furtuni de nisip in general primavara . Sunt rare dar dureaza cateva zile
Edited by menumorut81, 03 June 2012 - 21:48. |
Posted 03 June 2012 - 22:05

Sunt furtuni de nisip in general primavara . Sunt rare dar dureaza cateva zile Furtunile de nisip pot aparea in perioada octombrie - martie, deci nu numai primavara. Cea din decembrie 2010 a ucis 31 de egipteni. Vara daca stai doar in Marea Rosie e totul in regula. Dina10 - Nu trebuie sa iti fie frica sa mergi in excursii. Eu acum o luna am fost la Petra din Sharm si toti romanii ziceau ca ma aventurez si mai dau si bani. Da a fost o aventura dar una super placuta ca sa vad una din minunile lumii moderne. Mi-au mai ramas doar 3 de vazut. |
Posted 03 June 2012 - 22:19

--- iar Marea Rosie am citit ca are apa calda --- |
Posted 04 June 2012 - 09:34

@dina in iulie-august este foarte cald. chiar daca ai de gand sa stai mai mult in apa, gadeste-te totusi ca vei sta cu spatele sau cu capul tot in soare, plus ca ca si apa o sa fie calda, afara cald...nu este o combinatie foarte ok ( cel putin pentru mine) . Eu Egiptul il vad super ok in Iunie sau final de August, inceput de Septembrie
|
Posted 04 June 2012 - 14:58

--- Eu Egiptul il vad super ok in Iunie sau final de August, inceput de Septembrie --- In aceasta perioada: - poti vizita din Hurghada, El Gouna, Safaga, Marsa Alam - Luxor, Karnak, Aswan, Abu Simbel, Cairo, etc... fara sa fii stresat ca afara este foarte cald, - poti vizita din Sharm - Cairo, Petra ( Iordania ), Ierusalim ( Israel ), Akaba ( Iordania ) fara sa fii stresat de cadura, - poti face plaja, fara sa utilizezi creme cu factor de protectie ridicat sau sa cauti umbra, - poti face croaziere pe marea Rosie, bucurandu-te de briza marii, de temperatura apei, facand scufundari la recifurile de corali, fara teama de a intalni rechini. Toate acestea numai sa existe chartere din Romania spre Egipt in perioada Octombrie - Martie si sa nu fim nevoiti sa decolam de pe Ferihegy. |
Posted 04 June 2012 - 15:33

In perioada pe care o spui tu este mai ok pentru vizitat mai mult si nu atat pentru plaja si balaceala. Deja apa se raceste, vantul bate mai tare ...etc ..Oricum fiecare turist are asteptari si dorinte diferite pentru o vacanta
![]() |
Posted 04 June 2012 - 16:07

Si fiindca acest topic contine si numele lui Mubarak, ultima stire despre fostul presedinte al Egiptului, Hosni Mubarak ( 84 ani ) este ca acesta isi ispaseste condamnarea la inchisoare pe viata, de sambata 02.06.2012 in puscaria Tora, la sud de Cairo.
|
Posted 04 June 2012 - 18:33

Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns prin recomandari si informatii.
In excursii nu ne aventuram - chiar acum am vazut la tv agitatie mare la Cairo. Probabil vom merge la Cairo in timpuri mai putin fierbinti. Urari de bine! |
|
Posted 05 June 2012 - 09:27

In privinta Egiptului...as dori sa precizez...chiar acum studiam ofertele KT cu plecari din Ro pe perioada imediat urmatoare. Asa de mult au scumpit preturile de nu-mi vine sa cred! Nesimtire totala! Poate au observat ca multi cauta aceasta destinatie si au impresia ca oricum, locurile se vand...
In data de 04.07 ma duc la Hurghada, cu tour operator-ul mentionat. Sper sa fie totul in regula, avand in vedere protestele din Egipt. Revenind la rechini... din cate mi s-a povestit, am inteles (poate am inteles gresit) ca dupa ce se apune soarele apar pestii periculosi, respectiv rechinii. Am inteles ca pe perioada de iarna ar fi mai multi rechini (dovada ar fi batrana nemtoaica care a fost mancata de rechin in decembrie 2010, la Sharm el Sheikh). Daca ziceti ca nu e asa...va cred. Oricum...tot ma gandeam la o tura de snorkeling de pe insula Giftun. Am gasit de la colegii unguri niste adrese de mail,facebook unde am gasit orice excursie facultativa la jumatate de pret, sper sa profit pe deplin de pe urma lor ![]() Mai merge vreun coleg la Hurghada pe 04.07? Edited by asztalos, 05 June 2012 - 09:27. |
Posted 05 June 2012 - 12:02

Sunt infinit mai multe sanse sa o mierlesti in Egipt din cauza modului aiuritor de condus decit din cauza rechinilor , crocodililor , serpilor sau a scorpionilor la un loc
|
Posted 05 June 2012 - 12:23

@asztalos pentru excursiile optionale poti sa apelezi si la agentiile locale . O sa poti negocia preturile si poti obtine tarife super bune
|
Posted 05 June 2012 - 12:50

--- In data de 04.07 ma duc la Hurghada, cu tour operator-ul mentionat. Sper sa fie totul in regula, avand in vedere protestele din Egipt. ---
Oricum...tot ma gandeam la o tura de snorkeling de pe insula Giftun. Am gasit de la colegii unguri niste adrese de mail,facebook unde am gasit orice excursie facultativa la jumatate de pret, sper sa profit pe deplin de pe urma lor ![]()
Sunt infinit mai multe sanse sa o mierlesti in Egipt din cauza modului aiuritor de condus decit din cauza rechinilor , crocodililor , serpilor sau a scorpionilor la un loc Attached Files |
Posted 05 June 2012 - 20:01

Daca ajuta: am fost si in hurgada si la sharm, chiar anul trecut la sharm , de fiecare data am mers in septembrie spre mijloc si pentru mine a fost foarte cald daca alegi excursii si aici nu fac referire la cele pe apa.
In ambele statiuni am mers cu operatorii locali deoarece pretul e la jumatate. Insula Ghiftun e minunata dar iti recomand sa alegi scufundari ( nu trebuie atestat ,ai un instructor personal) si pe langa sta poti face si snorkeling Din Sharm am fost in Ierusalim si in Iordania dar marturisesc ca Iordania mi-a ramas la suflet , marea moarta, petra etc deci cu drag as reveni in sharm Daca vrei excursii nu alege all inclusiv deoarece excursiile sunt de o zi sau 2 si includ masa Pentru orice informatie va stau la dispozitie ( eu m-am ajutat foarte mult de acest forum ,si in continuare o fac ) Sejur placut |
|
Posted 05 June 2012 - 20:29

Posted 11 June 2012 - 12:48

In privinta Egiptului...as dori sa precizez...chiar acum studiam ofertele KT cu plecari din Ro pe perioada imediat urmatoare. Asa de mult au scumpit preturile de nu-mi vine sa cred! Nesimtire totala! Poate au observat ca multi cauta aceasta destinatie si au impresia ca oricum, locurile se vand... In data de 04.07 ma duc la Hurghada, cu tour operator-ul mentionat. Sper sa fie totul in regula, avand in vedere protestele din Egipt. Revenind la rechini... din cate mi s-a povestit, am inteles (poate am inteles gresit) ca dupa ce se apune soarele apar pestii periculosi, respectiv rechinii. Am inteles ca pe perioada de iarna ar fi mai multi rechini (dovada ar fi batrana nemtoaica care a fost mancata de rechin in decembrie 2010, la Sharm el Sheikh). Daca ziceti ca nu e asa...va cred. Oricum...tot ma gandeam la o tura de snorkeling de pe insula Giftun. Am gasit de la colegii unguri niste adrese de mail,facebook unde am gasit orice excursie facultativa la jumatate de pret, sper sa profit pe deplin de pe urma lor ![]() Mai merge vreun coleg la Hurghada pe 04.07? |
Posted 19 June 2012 - 08:20

Colegii...constat cu nedumerire ca inclusiv din data de 20 iunie, zborurile de la Kartago sunt de la Bucuresti si TARGU MURES...wtf?!? Noi am platit excursia de la Cluj...stie cineva ce se intampla? Mai incolo o sa sun la agentie sa cer clarificari...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users