Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
conectare navigație auto la ...

Auto 200-250km/zi autostrada, fia...

Idei noi? Ce verificam la o masin...

Încarcare acumulatori LiPo de 1,5v...
 cel mai ieftin generator trifazic

Iti place sa mananci iute?

cum il cheama pe acest SSD?

Trec ITP-ul daca am montat alt mo...
 Problema mesaj supraincalzire tel...

Recuperare Cont Yahoo mail

Legislatie ambiguua/incompatibili...

Radio Argon 1 se aude foarte incet
 Nu gasesc optiunea de a afisa(nu ...

Glafuri interioare mozaic

WMIProviderHost - Very high

Fructe blendarite sau nu
 

Problema TV Samsung pe post de monitor.

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Cris_Kgs

Cris_Kgs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 210
  • Înscris: 16.12.2008
Salut. Am achizitionat de curand un calculator nou (placa video fiind un GTX 560 TI oc) si am conectat-o la TV-ul pe care il folosesc pe post de monitor de ceva timp prin HDMI cu ajutorul adaptorului mini hdmi cu care a venit placa video. Problema este ca atunci cand setez rezolutia pe rezolutia nativa a displayului (1680x1050) imi apare pe ecran mesajul "Mod inutilizabil" . Mentionez ca TV-ul merge setat pe anumite rezolutii mai mari sau mai mici decat cea nativa (de ex. a mers si la 1980x1080 pixeli, desigur imaginea aparand distorsionata . Deasemenea TV-ul a mers cu configuratia veche numai ca a fost conectat cu un cablu VGA. De la ce sa fie? Cablul HDMI/TV/Placa video?
Multumesc anticipat.

#2
iulik17d

iulik17d

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,626
  • Înscris: 25.04.2009
posibil rata de refresh

#3
Cris_Kgs

Cris_Kgs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 210
  • Înscris: 16.12.2008
Nu cred, am incercat la 60hz, rata lui de refresh.

#4
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,860
  • Înscris: 16.10.2008
Ce TV Samsung este? Rezolutia de 1680x1050 e 16:10 ,ma indoiesc ca e rezolutia "nativa" a TV-ului. Ar trebui sa fie 1366x768 pt. HD ready sau 1920x1080 pt. full HD. Deci 16:9.

#5
Al3csutzul

Al3csutzul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,829
  • Înscris: 19.07.2006
la hd ready nu e 1280*720...de la 720p?

#6
Cris_Kgs

Cris_Kgs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 210
  • Înscris: 16.12.2008
Este hd ready fiindca suporta si rezolutii tip xxxx X 720p el avand o rezolutie nativa de 1680x1050 conform manualului si siteului http://www.superfi.c...Product_ID/4403 (e mai jos un tabel)
LE22S86 E MODELUL

Mda, am gasit ceva ce m-a pus pe ganduri :

Quote

HDMI in with parallel stereo audio in (HDMI supports HD 720p and audio, optional analogue stereo in via 2 x RCA/phono - ideal when using HDMI to DVI cable from an external source)

Cred ca asta e problema.

Edited by Cris_Kgs, 10 February 2011 - 23:30.


#7
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,860
  • Înscris: 16.10.2008

View PostAl3csutzul, on 10th February 2011, 23:21, said:

la hd ready nu e 1280*720...de la 720p?
Aia e norma de la material video(filme) pt 720p=1280x720. TV-urile HD Ready format 16:9 au TOATE rezolutia de 1366x768.
TV-ul Samsung in cauza e probabil un model mai vechi ce foloseste panel de 22' de la monitoarele 16:10 de calculator.

#8
Cris_Kgs

Cris_Kgs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 210
  • Înscris: 16.12.2008
Revin cu o alta problema. Am achizitionat un cablu VGA pana la urma, toate bune si frumoase pana cand trebuie sa modific rezolutia in jocuri. Caut in lista aia si nu gasesc rezolutia care  imi trebuie, decat rezolutii mai mari sau mai mici care desigur nu sunt suportate, decat cele in format 16:10. Vreo sugestie? Stiu ca inaine, pe PC-ul vechi , acelasi display intram in "Change screen resolution" apasam detect si imi recunostea displayul si rezolutia se alegea automat. Acum dau detect si imi detecteaza " Generic non PnP monitor " ..

Edited by Cris_Kgs, 13 February 2011 - 20:08.


#9
Enel

Enel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 13.02.2011
poate nu sunt compatibile

#10
Cris_Kgs

Cris_Kgs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 210
  • Înscris: 16.12.2008
Ce anume? Placa video cu monitorul sau ce? Daca de astea zici, compatibile sunt dar nu prea se pupa bine si nu inteleg de ce. Pana acum am avut numai ghinioane..

#11
Cris_Kgs

Cris_Kgs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 210
  • Înscris: 16.12.2008
S-a rezolvat odata cu instalarea unui driver al unui monitor Samsung de 22'' . :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate