Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Apa kangen

- - - - -
  • Please log in to reply
67 replies to this topic

#55
EXIT

EXIT

    Immortal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,094
  • Înscris: 17.01.2006

 zoctavian, on 10 iulie 2014 - 16:36, said:

Am gasit modalitatea de construire acasa a ionizatorului. Dupa cum ati sesizat eu nu am facut nici o vorbire sau teorie referitoare la beneficitatea apei bazice. Nu sunt chimist, dar nici in imposibilitatea de a stapani foarte bine intregul referitor la tema in discutie. Nu sustin nici o firma, nu sunt de acord sa dau sume imense pentru a beneficia de cai care sa ma faca sanatos. Am inteles ca exista o singura problema pentru construirea ionizatorului. Electrozii din titan. Are cineva o solutie pertinenta financiar?
Va multumesc frumos.
Dacă tot stăpânești întregul foarte bine, spune-ne de ce vrei să construiești chestia asta.

#56
Lizicat

Lizicat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,619
  • Înscris: 05.05.2007
@EXIT eu am citit forumul si am inteles ca esti un fel de "Gica contra", asa ca imi e clar ca intrebarea pusa de tine este, cel putin ironica, pentru ca orice om interesat de subiect va gasi pe net destula literatura, mai mult sau mai putin documentata. Astfel ca nu voi face astfel de trimiteri, insa iti voi sugera sa-l intrebi medicul tau de familie.

#57
EXIT

EXIT

    Immortal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,094
  • Înscris: 17.01.2006
Da, sunt Gică contra gândirii magice. :P

#58
Lizicat

Lizicat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,619
  • Înscris: 05.05.2007
Subiectul n-are nimic cu magia... gandirii, defapt cu nici un fel de magie. E doar un aspect al vietii ce poate fi imbunatatita substantial printr-o alimentatie sanatoasa si ceva miscare. Vine un moment cand "La naiba, sunt tanar si santos tun, imi permit orice. Mancanc, beau, fumez cand vreau, n-am chef de sport si ador noptile pierdute" si iti dai seama ca incepi sa scartai si ca toata industria din jur este total dezinteresata daca tu traiesti doar 30 ani sau zaci prin spitale. Incepi sa intelegi ca educatia alimentara primita n-a fost cea mai buna. Si atunci incepi sa te informezi pe toate caile. Vei constata ca toata lumea medicala sau nu spune ca boala se dezvolta in mediu acid. Si aici intervine alcalinizarea organismului ce poate fi facuta prin reducerea sau chiar eliminarea din alimentatie a produselor de origine animala si, automat, prin cosumul de apa alcalinizata. Cunostiinte minimale de chimie, la nivel de clasa a VII-a, ne facem sa intelegem acest fenomen.
Spor la documentare!

#59
EXIT

EXIT

    Immortal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,094
  • Înscris: 17.01.2006
Aha, deci dacă te faci alcalin cu apă kangenoasă, nu te mai îmbolnăvești de nimic!
Ia prezintă aici niște studii științifice controlate pentru placebo.

#60
diorama

diorama

    We are stardust

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,360
  • Înscris: 15.10.2006
Exit, lasa omu' sa-si construiasca ce vrea. Nu e nevoie sa fii ironic.

#61
zoctavian

zoctavian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 14.11.2013
Da. Aveti dreptate, dar japonezii folosesc titanul. Electrozii se consuma
si este nevoie sa nu influenteze cu nimic organismul. Cat despre stapanit totul
cred ca am exagerat in afirmatie si acest lucru a permis sa fiu taxat de CONTRA.
Pe viitor am sa fiu mai atent la exprimare. Imi cer scuze si nu doresc sa intru in discutii
doar de dragul raspunsurilor. Din pacate nu am timp pentru asa ceva, desi
probabil ca ne-am bucura de divertisment.
Multumesc frumos pentru raspuns.

#62
meanman

meanman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,958
  • Înscris: 14.08.2006
Am gasit o firma chinezeasca care face ionizatoare, astea nu sunt bune? http://www.aliexpres..._211429394.html

Pretul in china mi se pare mai de bun simt..

#63
costidraghia

costidraghia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 619
  • Înscris: 12.01.2009
Sa revenim la subiectul topicului, "apa Kangen". Cu riscul de ai dezumfla pe entuziasti, nu-i nimic altceva decit o personalizare a apei alcaline/acide. Ca si cum ai zice Biborteni sau Borsec in loc de apa minerala. Inafara de pretul exorbitant, nu exista absolut nici o diferenta intre aparatele fabricate de Enagic si ceilalti producatori de top.
Din cite intelesei, Emco Tech este liderul incontestabil al calitatii ionizatoarelor, multi producatori de renume echipindu-si aparatele cu modelele acestui fabricant.
Uite si un articol a l celor de la doctordetox, zic eu destul de lamuritor :

Miturile despre apa Kangen şi ionizatoarele Enagic®

Este posibil să auzi la un moment dat despre beneficiile unice pentru sănatate ale unui tip de apă numit kangen, promovat de către compania MLM Enagic®.
Compania japoneză  Enagic® deţine mărcile KANGEN WATER® şi ENAGIC®. Enagic® face o treabă foarte bună prezentând conceptul de apă alcalină şi acidă multor persoane care altfel nu ar fi ştiut despre beneficiile minunate ale apei alcaline ionizate.
Informaţiile de mai jos au ca scop să clarifice anumite afirmaţii care sunt făcute pe unele website-uri sau în prezentări publice despre apa cunoscută sub numele de KANGEN, astfel ca persoanele care vor să obţină cea mai bună valoare pentru banii investiţi să poată lua o decizie informată despre apa Kangen şi ionizatoarele Enagic®, pe baza unor informaţii corecte
.
Informaţie eronată 1: Apa Kangen produsă de către ionizatoarele Enagic® este diferită de apa alcalină ionizată produsă de ionizatoarele de apă ale altor producători.

Informaţie corectă: Ionizatoarele de apă Enagic® produc aceeaşi apă alcalină ionizată ca şi alte ionizatoare de apă deoarece ionizatoarele Enagic® conţin un filtru şi o cameră de ionizare la fel ca orice ale ionizator de apă.
Camerele de ionizare din ionizatoarele Enagic®  folosesc aceeaşi tehnologie la fel ca a celorlalte ionizatoare pentru a separa apa în apă alcalină şi apă acidă. Kangen este pur şi simplu un alt nume pentru apa alcalină ionizată. Nu vei găsi nicăieri o definiţie a apei kangen ca fiind altceva decât apă alcalină ionizată la fel cum produce orice alt ionizator de apă, pentru ca nu este altceva.

Informaţie eronată 2: Apa Kangen este mai bună decât apa alcalină ionizată

Informaţie corectă: Nu este adevărat, ele sunt acelaşi lucru, cum am arătat mai sus. Există două moduri în care este măsurată calitatea apei kangen sau a apei alcaline: după cât de alcalină sau acidă devine apa (pH) şi după cât de ionizată devine apa (ORP) după trecerea prin ionizator.
În teste independente ionizatoarele Jupiter produc apă cu pH şi ORP cel puţin la fel de mare ca şi ionizatoarele Enagic®.  Suntem oricând deschişi pentru o comparaţie într-un laborator independent sau o testare a modelelor Jupiter împreună cu un model Enagic® pe aceeaşi sursă de apă în acelaşi moment.

Informaţie eronată 3: Unii reprezentanţi Enagic® susţin că ionizatoarele Enagic® şi apa kangen sunt recunoscute şi aprobate de către Departamentul Japonez al Sănătăţii (Japanese Health Department), iar alte ionizatoare nu sunt recunoscute şi aprobate de acest organism.

Informaţie corectă: În anii 1980, Departamentul Japonez al Sănătăţii a recunoscut că apa alcalină ionizată produsă de către orice ionizator de apă are beneficii dovedite pentru sănătate şi a catalogat ionizatoarele de apă ca dispozitive pentru sănătate (dispozitive medicale).
Companii mari din Coreea care produc de asemenea în Japonia cum ar fi Hyundai, LG and Samsung folosesc piese cumpărate de la Emco Tech pentru a fabrica propriile ionizatoare şi au toate aprobare de  Ministerul Japonez al Sănătăţii.
Provocăm pe oricine să prezinte un document sau o pagină web guvernamentală care spune în mod specific că ionizatoarele lor sunt singurele aprobate ca Dispozitive pentru Sănatate (Health Devices) de către Guvernul Japonez.

Informaţie eronată 4: Persoane cu autoritate în domeniul apei ionizate recomandă ionizatoarele Enagic® în defavoarea altor ionizatoare.

Informaţie corectă: Cele mai cunoscute persoane cu autoritate în acest domeniu în SUA cum sunt Dr. Robert Young (autorul cărţii Miracolul pH – The pH Miracle), Dr. Theodore Baroody (autorul cărţii Alkalize or Die), şi Sang Whang (autorul cărţii Reverse Aging) recomandă şi promovează ionizatoarele Jupiter deoarece vor să le ofere clienţilor lor apă alcalină ionizată la un preţ corect. Alte personalităţi bine cunoscute în domeniu care recomandă ionizatoarele Jupite sunt Daniel Reid (autorul cărţii The Tao of Detox), Harald Tietze (autorul cărţii Youthing) şi Ian Hamilton (autorul cărţii The Untold Truth…).

Preţul mult mai mare al ionizatoarelor Enagic® faţă de alte ionizatoare se datoreză faptului că acestea sunt vândute într-o structură MLM (Network Marketing). La vânzarea fiecărui ionizator Enagic® nu este plătit doar reprezentantul care vinde aparatul, ci încă câţiva reprezentanţi aflaţi deasupra acestuia în structură. Pentru a plăti toate aceste comisioane preţul aparatului trebuie mărit artificial. Modelul de afacere MLM este un model foarte corect şi funcţional, dar în anumite cazuri ca şi acesta preţurile produselor devin mult mai mari decât valoarea lor de piaţă.

Reprezentanţii MLM de obicei nu au o înţelegere în profunzime a aspectelor tehnice legate de ionizare, apa ionizată („kangen”),  şi cum aceasta aduce beneficii pentru sănătate. În Multi Level Marketing (MLM) sau Network Marketing, sunt excepţii; reprezentanţi care într-adevăr „şi-au suflecat mânecile” şi s-au educat, dar din păcate încă este multă informaţie eronată care li se prezintă oamenilor care participă la prezentările MLM. Participarea la câteva prezentări MLM nu te face un expert în ceva, mai ales când vorbim de ceva atât de complex şi de tehnic ca ionizarea apei.

Reprezentanţii MLM pot prelua fără să vrea informaţii eronate şi pot să ajungă astfel să creadă în adevăruri incomplete. Apoi aceşti reprezentanţi incorect informaţi, motivaţi de visul MLM, perpetuează aceste informaţii eronate inducând în eroare clienţii neinformaţi convingându-i că îşi vor cumpăra ceva de o valoare extraordinară. Preţul ionizatoarelor Enagic® este mai mult influenţat de comisioanele din planul de compensare a reprezentanţilor MLM decât cu costul real sau valoarea de piaţă a tehnologiei încorporate în ionizatoarele Enagic®. Dacă vrei să verifici asta, întreabă Enagic® despre planul lor de comisioane şi calculează cât de mulţi bani se plătesc la diferite nivele ale reţelei atunci când un ionizator este vândut.

Informaţie eronată 5: Compania Enagic® din Japonia vinde ionizatoare care produc „Apa Kangen®” de 30 de ani.

Informaţie corectă: Conform informaţiilor noastre, produsele care au devenit mai târziu brandul Enagic® au fost iniţial fabricate de către Toyo Metal (companie cunoscută şi ca Toyo Aitex) care recent a vândut drepturile de marketing către to Enagic® (companie cunoscută şi ca Thohan Kiden). Ionizatoarele de apă Toyo Metal se numeau Apex, Pure Porte 11 sau Protec şi aceste modele au fost vândute în SUA pentru mai puţin de 1000 $.
Compania HydroAnalytics a importat şi distribuit un timp modelele menţionate mai sus în SUA şi Europa, înainte ca aceste modele să fie retrase de pe piaţa americană, probabil din cauza vânzărilor scăzute. În Japonia compania Thohan Kiden fabrică şi acum ionizatoare care sunt vândute în Japonia dar nu prin intermediul Enagic® Corporation, şi sunt comercializate la preţuri similare cu alte ionizatoare de apă de pe piaţa din Japonia, SUA sau Europa.

Q.E.D.

Rog moderatorii sa nu stearga postarea, numele anumitor marci apar doar din ratiuni de comparatie, nicidecum ca reclama.

Edited by costidraghia, 01 September 2016 - 10:40.


#64
EXIT

EXIT

    Immortal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,094
  • Înscris: 17.01.2006
Si sa nu uitam ce este cel mai important: apa asta e apa chioara fara nici un beneficiu pentru sanatate. Este doar o alta metoda de a escroca fraierii.

#65
costidraghia

costidraghia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 619
  • Înscris: 12.01.2009
@EXIT - Sa admitem totusi ca d.p.d.v. pH, apa nu-i chiar chioara, poate fi mai acida sau mai alcalina. In schimb daca nu contine oaresce minerale cu potential de ionizare (+/- electroni liberi) atunci ionizarea mult clamata este fix bullshit.

#66
BicaAurel

BicaAurel

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 03.11.2016

 EXIT, on 01 septembrie 2016 - 11:23, said:

Si sa nu uitam ce este cel mai important: apa asta e apa chioara fara nici un beneficiu pentru sanatate. Este doar o alta metoda de a escroca fraierii.

Totusi exista multe povestiri de bine ale celor care beau apa asta

Edited by BicaAurel, 03 November 2016 - 15:49.


#67
BRANCA

BRANCA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 03.05.2006
Am picat din intimplare aici.Nu mai dati crezare la tot feluri de aparate minune!Il mai tineti minte pe prof Manzatu si apa vie apa moarta?
Ia vedeti ce zice si insul asta http://ethanvanderbu...am-yes-opinion/

#68
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,124
  • Înscris: 04.02.2011
Se pare că Lafântâna oferă și ei aparate de genul. Poate facem o serie de comparații
https://magazin.lafa...pa-rp3-134.html

Apoi la 5000 de lei avem Alkamedi. https://www.aqua-geo...-3000_2312.html
Deci avem o groază de alternative.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate