Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cine suporta cheltuielile de jude...

Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...

Recomandare Volvo
 Diferenta suprafata teren

Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023

Recomandare perdele sau draperii ...
 Invertor Victron Easysolar-II 48/...

"Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...

Miniatur Wunderland - Monaco
 Familia Simpson

plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...

Ce parere aveti despre ascasa.de ...
 

Port closed. Port forward

- - - - -
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#37
bogdan001

bogdan001

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 17.03.2008
S-a rezolvat.acum daca ma poate ajuta cine sa-l vad de pe un tel cu android?

Edited by Ravy, 01 September 2011 - 08:30.


#38
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,365
  • Înscris: 08.12.2008
avand in vedere lipsa totala de detalii eu una ma abtin si cred ca nici colegii nu iti vor raspunde.

Edited by Ravy, 01 September 2011 - 08:30.


#39
bogdan001

bogdan001

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 17.03.2008
Idee este ca eu uitasem sa opresc firewall de la ruouter si nu-l puteam accesa din afara.
Acum s-a rezolvat, adica pot sa vad camerele de oriunde din afara.
Dar proprietarul are un tel cu android 2.3.3 si vrea sa le vada si pe telefon.

Multumesc!

Edited by Ravy, 01 September 2011 - 10:48.


#40
agr3siv

agr3siv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 01.10.2011

 copil_Cuminte19, on 8th February 2011, 12:57, said:

Asta nu-mi pot explica.

Hmm, am o idee. Testeaza aici porturile de pe acel server, daca nu-ti intra direct pe pagina care trebuie, accesezi sus la sectiunea Services, dupa aceea ShieldsUp, apoi apesi Proceed, alegi All Service Ports si astepti sa termine de scanat, site-ul asta macar functioneaza corect. Daca firewall-ul isi face treaba, ar trebui ca toate porturile sa fie ''stealthed'', adica toate vor aparea cu verde. Sa ne comunici rezultatul. :)

cand am intrat asta a fost rezultatul
"Your Internet connection has no Reverse DNS
Many Internet connection IP addresses are associated with a DNS machine name. (But yours is not.) The presence of "Reverse DNS", which allows the machine name to be retrieved from the IP address, can represent a privacy and possible security concern for Internet consumers since it may uniquely and persistently identify your Internet account — and therefore you — and may disclose other information, such as your geographic location.

When present, reverse DNS is supported by Internet service providers. But no such lookups are possible with your current Internet connection address (93.37.208.251). That's generally a good thing."

#41
wikkiz2

wikkiz2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 08.10.2009
Salutare,
Am si o problema cu forwrod port. Ciudat, este ca am net de la RDS prin cablu,fara router,modem. M-am interesat si am aflat ca nu poti face port forowrd daca nu ai modem, router.

OFF Topic:
Problema mea sta in felul urmator. Am un server de counter strike, vreau sa pornesc niste redirecte. Problema este ca la evidenta redirectelor imi arata la forword o imagine cum ca nu este facut portfowrd. click aici
Iar la unul care are portforword facut arata asa, click aici.
Multumesc.

#42
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,365
  • Înscris: 08.12.2008
port forward se face doar daca ai un router care face nat.

#43
robyteck

robyteck

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 03.02.2007
Salut.
Putin ajutor va rog,
as vrea sa fac un port forward pentru a fi conectabil pe un site de torrent.
Am un router huawei HG8147X6 de la rds de care este legat prin cablu cel personal tp-link TL-WDR3600.
Ce satari ar trebui sa fac la cele 2 routere sa fiu conectabil? sau trebuie sa sun la rds sa deblocheze portul 80?
am inteles ca cu acel port se face portforward si trebuie sa fie deschis, care la mine apare "closed"

Attached Files


Edited by robyteck, 23 January 2024 - 19:10.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate