![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Gerovital drajeuri/fiole
Last Updated: Feb 07 2011 15:44, Started by
Paulbogdan_a
, Feb 07 2011 11:01
·
0

Posted 07 February 2011 - 11:01

Stie cineva unde se mai gaseste Gerovital drajeuri / fiole ? Am inteles ca nu se mai fabrica, am reusit sa gasesc undeva cateva fiole dar, imi mai trebuie drajeuri pt a putea face schema completa de tratament.
multumesc |
Posted 07 February 2011 - 11:33

Teoretic se fabrica, dar practic sunt interzise de 4 ani. A fost si un documentar pe la TV pe tema asta. E un compus din ele care e interzis in UE, si n-au bani sa cerceteze posibili inlocuitori.
|
Posted 07 February 2011 - 12:25

Teoretic se fabrica, dar practic sunt interzise de 4 ani. A fost si un documentar pe la TV pe tema asta. E un compus din ele care e interzis in UE, si n-au bani sa cerceteze posibili inlocuitori. Aha, tks dar, care e treaba cu respectivul compus, e daunator sanatatii ? |
Posted 07 February 2011 - 12:28

Din ce am inteles e un produs alergenic - creaza alergie.
|
Posted 07 February 2011 - 15:44

Probabil ca fiind medicamente se gasesc pe la...farmacii ??? Conform ANM are APP.
Se produc in continuare, eu tocmai am returnat 10 cutii de drajeuri inapoi la depozit ptr ca n-am stiut ca s-a scumpit, la 48 de lei cutia nu stiu cine o sa-l cumpere (acum 3 ani era vreo 8 lei), poate ca era o editie limitata cu cristale Swarowski si n-am stiut. Corect poate da alergii (procaina bat-o vina) dar ca sa fim pe aia dreapta se poate muri de soc anafilactic si de la o banala aspirina. Trebuie facuta testare inainte de o cura cu Gerovital. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users