Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

Aplicatii care fac trafic "pe ascuns"

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

laurh

laurh

Member

• Grup: Members
De ceva vreme imi apare destul de des mesajul cum ca este nevoie de o conexiune la internet, si sa ii dau accept (asa e setat, sa imi ceara acceptul inainte sa se conecteze). Bun, dc pana acum imi aparea doar cand deschideam o aplicatie care stiam ca vrea net (explorer, ebudy, navigatie, etc), ei acum imi apare spontan.
Din loguri vad ca sta conectat cam 25-30 de secunde si face trafic send 2 kB si received 1kB ... dar dc imi face asta la fiecare 10-15 minute ... se aduna.
Intrebarea este ... cum pot sa vad ce aplicatie face acest trafic ? Exista vreun fel de net monitor sau task manager care sa arate si trafiul de internet sau orice altceva ... ?
Ma gandesc ca poate fi chiar un virus, sau vreo tampenie de aplicatie .

Edited by laurh, 06 February 2011 - 10:17.

lucifer76

lucifer76

Bashtan

• Grup: Moderators
Pai vezi si tu ce aplicatii ai instalate ... . Poate ceva de actualizat vremea .

pavelescu

pavelescu

Active Member

Incearca cu un task manager - Handy Taskman e un ex. sa vezi ce programe ruleaza.
Am avut un firewall/antivirus care iti arata exact ce vrei tu dar nu mai stiu cum se cheama.

laurh

laurh

Member

View Postpavelescu, on 6th February 2011, 11:37, said:

Am avut un firewall/antivirus care iti arata exact ce vrei tu dar nu mai stiu cum se cheama.
Ceva de genul asta ar fi perfect. Am primit o veste buna ... exista. Poate cineva isi aminteste si cum se numeste :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate