![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Administrator in mai multe firme
Last Updated: Feb 07 2011 10:50, Started by
brakefree
, Feb 05 2011 17:30
·
0

Posted 05 February 2011 - 17:30

Buna ziua
Sunt administrator si actionar in mai multe firme. Intrebarea mea este urmatoarea:in cazul in care una din firme are datorii si este executata silit, creditorii, in cazul meu o firma de leasing, se pot indrepta si asupra mea ca persoana fizica? Mai exact vreau sa stiu daca vor fi afectate alte firme in care sunt administrator/actionar si care au alte bunuri,respectiv profit. Va multumesc! |
Posted 07 February 2011 - 10:50

Buna ziua Sunt administrator si actionar in mai multe firme. Intrebarea mea este urmatoarea:in cazul in care una din firme are datorii si este executata silit, creditorii, in cazul meu o firma de leasing, se pot indrepta si asupra mea ca persoana fizica? Mai exact vreau sa stiu daca vor fi afectate alte firme in care sunt administrator/actionar si care au alte bunuri,respectiv profit. Va multumesc! Firma de leasing nu se poate indrepta impotrica celorlalte societati unde sunteti administrator. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users