![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce sa incep cu un capital de 30 - 40 de mii de euro ?
Last Updated: Apr 18 2012 00:11, Started by
BIG2011
, Feb 03 2011 17:44
·
0

Posted 16 February 2011 - 19:08

TheNewGuy, on 12th February 2011, 13:48, said: Dispun de o suma de bani cu care vreau sa incep o afacere.Am fost in China acum cativa ani, de asemeni am pe cineva acolo care m-ar putea ajuta in caz ca vreau sa import/export. Problema este ca o data ce aduc marfa in tara, nu stiu cum sa fac desfacerea marfii. Daca aveti nevoie de ceva produse din China pt care gasiti cumparator in tara, dati un mesaj poate ne asociem. ideea e sa ai unde vinde si la un anumit pret. sursele de marfa sunt deobicei excedentare cererii. |
Posted 16 February 2011 - 21:57

Ai perfecta dreptate Chinaman, e cam batatorit drumul asta cu adusul din China, dar cine stie......
|
Posted 19 February 2011 - 12:06

ati gasit afacerea profitabila pe care o cautati? daca nu trimiteti-mi un pm si va voi sugera o afacere despre care eu personal cred ca nu mai are secret pt mine, dar nu dispun de 40-50mii euro caiptal de start. afacerea este de viitor si profitabila. nu incerc sa vand iluzii, doar ca nu cred ca ideile de afaceri cu sanse mari de succes se spun pe forum. asta e parerea mea. nu zic eu ca e 100% bine ce fac dar stiti cum e...cu cat mai inchis cu atat mai bine.
|
Posted 19 February 2011 - 12:17

Tu vrei să-ți petreci sfâșitul de săptămână răspunzând la PM-uri ?
![]() Ori numai să-i vezi pe cei care afirmă că ar avea 50k disponibili ? Io' zic să răspunzi la PM-uri, numai dacă au extras în attach ![]() ps: cum se pune attach în PM ? ![]() |
Posted 19 February 2011 - 20:38

Daca nu ai avut pina acum firma , si deci nu ai avut contact cu bugetarii din toate domeniile
EU te sfatuiesc sa nu incerci sa ti faci firma in ROMANIA. Incearca ceva pe persoana fizica ( tractor cu accesorii,) |
Posted 03 March 2011 - 11:45

Posted 19 March 2011 - 21:31

cu o suma cuprinsa intre 30k si 50k euro va ajut eu sa obtineti profitul dorit.
Tip afacer comert electronic produse it si electronice sau haine accesorii incaltaminte dupa placul fiecaruia ![]() |
Posted 10 April 2011 - 03:06

BIG2011, on 6th February 2011, 16:45, said: Vreau sa iti multumesc pentru sugestii ; cred ca in cele din urma voi incepe o afacere in industria alimentara ! Cat despre cei care se intreaba ce inteleg eu prin "o afacere profitabila" , le raspund ca in opinia mea o afacere profitabila este o afacere care iti aduce cam 3 mii de euro profit pe luna . TheNewGuy, on 12th February 2011, 14:48, said: Dispun de o suma de bani cu care vreau sa incep o afacere.Am fost in China acum cativa ani, de asemeni am pe cineva acolo care m-ar putea ajuta in caz ca vreau sa import/export. Problema este ca o data ce aduc marfa in tara, nu stiu cum sa fac desfacerea marfii. Daca aveti nevoie de ceva produse din China pt care gasiti cumparator in tara, dati un mesaj poate ne asociem. Informeaza-te ce se cauta la noi sau EU. Informeaza-te ce produse sunt cat de cat de calitate (produse chinezesti). Inainte de a cumpara produse din China asigura-ti desfacerea aici (adica, intai adu mostre sau fa rost de ele, si vezi ce ar fi interesati sa cumpere comerciantii de la noi, iar dupa ce ai comenzi ferme du-te la cumparaturi in China ca vei face bani frumosi). |
Posted 10 April 2011 - 09:32

poadol said: Pentru acest profit chiar si mai mult :a da bani cu imprumut... Se referea la profitul lui, nicidecum la cel al avocaților, executorilor... |
Posted 15 April 2011 - 00:01

poti sa iei in considerare si domeniul materialelor de constructii pentru ca acestea o sa mearga tot timpul,tot timpul se mai gaseste o casa de construit sau de renovat deci o investitie intr-un depozit in domeniul materialelor de constructii eu as zice ca este o afacere cu grad de risc mic si profit bunicel,mai ales daca gasesti un loc intr-o comuna cum este la noi si cel mai apropiat oras este la 60 de km,si sa deschizi un depozit en-gros de materiale de constructii de la care sa se aprovizioneze micile depozite si vanzari en-detail nu implica prea mare risc,la fel un domeniu nexploatat am obeservat ca este si cunicultura adica cresterea iepurilor,gandestete la o ferma de iepuri pentru carene si de ce nu,gandestete la un abator de sacrificare pentru ca romania nu cred ca exista vreunul,cu toate ca sunt foarte multi crescatori de acest gen.
|
Posted 17 April 2011 - 13:18

ai putea sa incerci cu unul sau mai multe magazine alimentare, fast food-uri, etc.
|
|
Posted 17 April 2011 - 17:22

scaiba, on 10th April 2011, 10:32, said: Cred că nu ai în?eles întrebarea. Se referea la profitul lui, nicidecum la cel al avoca?ilor, executorilor... 10% pe luna profit crede ca il poate obtine incepand din prima luna sau cum? Cu timpul poate obtine si mai mult daca si numai daca reinvesteste in afacere. Edited by poadol, 17 April 2011 - 17:28. |
Posted 30 March 2012 - 09:02

Deci? Dupa un an de zile, ce ai facut pana la urma? Care este secretul succesului?
|
Posted 30 March 2012 - 09:42

daca ii convertea in lei si ii punea la banca cu 7% avea 150.000 lei initial (am considerat 35.000 euro) si dobanda anuala era 10500 din care 16% e impozitul, adica scadem 1680 si ramane cu 8820 lei adica 735 lei/luna aprox 170 euro, risc 0, munca 0
magazinele alimentare dau faiment pe banda, e drept ca in unele zone sunt foarte dese, iar omul sarac bate si drum de o ora pentru 2-3 lei economie ! Edited by banat, 30 March 2012 - 09:45. |
Posted 03 April 2012 - 16:51

Posted 08 April 2012 - 10:50

hai sa stam de vorba dorim seriozitate maxima. echipa de profesionisti in vanzari cautam investitor pentru infintarea unei retele de distributie in Oltenia.Detinem un portofoliu de cca 1500 clienti activi si potentiali.castic mediu lunar 100000ron/brut [email protected]
|
|
Posted 08 April 2012 - 13:17

BIG2011, on 3rd February 2011, 18:44, said: Ce afacere profitabila pot sa incep cu aceasta suma de bani ? Doresc sa precizez faptul ca sunt din Piatra-Neamt si vreau sa exclud din start cafenelele deoarece sunt prea multe ! Va multumesc anticipat (orice idee este binevenita) ! |
Posted 17 April 2012 - 23:42

TheNewGuy, on 12th February 2011, 14:48, said: Dispun de o suma de bani cu care vreau sa incep o afacere.Am fost in China acum cativa ani, de asemeni am pe cineva acolo care m-ar putea ajuta in caz ca vreau sa import/export. Problema este ca o data ce aduc marfa in tara, nu stiu cum sa fac desfacerea marfii. Daca aveti nevoie de ceva produse din China pt care gasiti cumparator in tara, dati un mesaj poate ne asociem. Mai este valabil anuntul? Am o experienta de 15 ani intr-un domeniu in care mi-a mers destul de bine, dar nu am avut posibilitatea sa ma extind, asta insemnand sa am propria tipografie sau sa import ceva diferit, dar mai ales foarte ieftin fata de ce mai exista pe piata. Mai multe detalii pe privat, daca mai este valabil Pentru cei interesati de investitii: am propriile afaceri de 15 ani si am activat in mai multe domenii. Sunt interesat de una sau mai multe asocieri. Rog seriozitate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users