![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Delphin Palace Deluxe 2012
Last Updated: Mar 03 2015 15:32, Started by
popovicias
, Feb 03 2011 09:53
·
0

Posted 08 September 2011 - 15:31

Posted 08 April 2013 - 16:29

Pentru Delphin Palace ........din Lara stie careva dintre turistii care au fost anul acesta, 2013, daca au fost renovate camerele?
Era vorba ca incep renovarea in noiembrie 2012! Mmultumesc anticipat |
Posted 19 June 2014 - 23:08

readuc topicul asta in atentie
ceva noutati despre Palace? am citit tot topicul dar majoritatea info sunt din 2011 noi am rezervat 2 camere 4 persoane incepand cu 10 septembrie din care o camera pentru persoane cu dizabilitati (in scaun cu rotile) imi poate spune cineva cum sunt aceste camere pentru persoane cu dizabilitati? unde sunt situate? (am inteles ca sunt 6 la numar cu land view) agentia de turism ne-a confirmat ca aceste camere sunt dotate cu dus in loc de cada, ceea ce a fost si solicitarea noastra, dar nu am lamurit inca daca dusul este cu cadita sau fara la nivelul pardoselii. Daca merge cineva acolo in perioada urmatoare asi ruga sa se intereseze, eventual poate chiar sa vada cu ochii lui. Pentru noi varianta convenabila ar fi fara cadita la dus dar daca e cu cadita m-ar interesa inaltimea caditei, ca sa vedem ce improvizam. Ce m-ar mai interesa este daca la restaurantele a la carte se poate rezerva masa pt fiecare seara (cum am citit aici), pentru ca in oferta agentiei de turism scrie ca se pot rezerva restaurantele a la carte doar odata pe sejur. Merge internetul wireless bine in camera? in rest orice informatie noua fata din cele din 2011 sunt foarte bine venite Multumesc Edited by Neamtul, 19 June 2014 - 23:10. |
Posted 03 March 2015 - 15:32

Am vazut ca aproape toate informatiile de aici sunt din 2011 iar in 2013+2014 au fost doar 2 intrebari, dar... incerc si eu "marea cu degetul" si reactivez acest topic deoarece voi petrece aici 10 nopti la sfarsitul lunii august.
Suntem 3 adulti + copil de 10 ani si am optat pt un family room. Stie cineva cum sunt pozitionate aceste camere in hotel, exista si family room cu land view si family room cu sea view? Agentia de turism nu a stiut sa imi raspunda, a zis ca are un singur tarif pt acest tip de camera. Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users